Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
17753
View
386
Reply

"Omg Sweet Sangat" - Ucapan Bersemut Fazura Buat Fattah Amin Sempena Ulang Tahun Ke-2

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-12-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 5-12-2019 01:17 PM
ramainyer karat pattjurah senduu kt sni.......

Kalo weols sendu,,, chuols tu haper weyy? Gundu kah?
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:27 PM | Show all posts
missannabella replied at 5-12-2019 02:37 PM
iols perasan fazura mcm tersisih daripada group kawan dia. dah jarang post gambar sesama. baru ni ad ...

x lah ... geng2 dia ada je wish anniversary dia kt ruangan komen ig tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
patchipink replied at 5-12-2019 09:22 PM
Kaka kiah,,, chuols bertenggek d benang fazzy jugak yachh! Kaka kiah luper ker si pah tu model int ...

Hahahha setakat inci pun x ckup x hamak lah Kak Kiah dgn dia ..  hahha job kemende.... Tgok muka cam xde job je hahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
patchipink replied at 5-12-2019 09:27 PM
Kalo weols sendu,,, chuols tu haper weyy? Gundu kah?

Sian dia ni zis, sampai tukar nama .. dulu ala2 komen suci sekali dah kluar perangai mengikut hati iteww
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Hek eleh, dikatenya fattah yang wangi tu kepam. Tak sedaran diri, idola muke berserabut mcm bw beban masalah dunia. Time launch kasut tinggi tu pun muke haukkk dan tua. Puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:31 PM | Show all posts
Joysparta replied at 5-12-2019 03:56 PM
joy pun perasan juga,,,dah kureng upload gambo sesama.,esp ngan rizman..
btw..joy lagi suka tgk r ...

benda ni normal tau. kalau kita ada bestfriend, salah sorg kawen ok lagi.. masih boleh enjoy2. tp bila 2-2 dah kawen, masa tu kena bahagi2. pastu normallah dah x boleh nk rapat2 mcm dulu. bukan sebab bergaduh ke ape tp sbb masing2 dah kawen. bkn artis je, siapa2 pun mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 5-12-2019 01:28 PM
Hahahha setakat inci pun x ckup x hamak lah Kak Kiah dgn dia ..  hahha job kemende.... Tgok muka c ...

hahahah kaka kiah jgn kijam hokay,, nanti haters sembur sbb chuols cakap idolat tader job, baru jer iols reply "seorang" langau pah dah masuk, cakap fazzy sendu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:32 PM | Show all posts
Classy14 replied at 5-12-2019 09:22 PM
Diaa dahhh masuk dahhh... Dia dahhh masuk dahhh!!  
Mesti baru perasan thread niii khennn...

hahaha...ni nk hampar karpet biru x???
or nk tabur bunga mangga
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MimiLalat replied at 5-12-2019 09:30 PM
Hek eleh, dikatenya fattah yang wangi tu kepam. Tak sedaran diri, idola muke berserabut mcm bw beban ...

Masalah nya bila dia jer yg kata kepam tpi ramai yg lain kata wangi termasuk yg selalu jumpa abam kat luar... Makna nya apa zis
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Classy14 replied at 5-12-2019 01:30 PM
Sian dia ni zis, sampai tukar nama .. dulu ala2 komen suci sekali dah kluar perangai mengikut ha ...

Saper langau ni chuolss?? Da bersalin kulitkah? sendu sgt kah sampai nak kene bersalin2 kulit bagai??
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
patchipink replied at 5-12-2019 09:26 PM
Woww iyakah statement selatan ittew? wow wow wow pestaim iols dengor,,, tade saper mampu menolak s ...

Adeh Kak Kiah nak cari balik video tu xde plak hahahaha.... Ada dlm rancangan temu bual dgn ank raja selatan ..masa tu dia tgh hot cintun dgn kaka fazz...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
patchipink replied at 5-12-2019 09:27 PM
Kalo weols sendu,,, chuols tu haper weyy? Gundu kah?

Gundu sbb byk minum susu pisang yg byk khasiat tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 5-12-2019 09:26 PM
patah helok zmn post suripilot jerk.....
zmn clash dgn lopah.......
msuk zmn dgn pajura kelam kela ...

Taste chuols sape roti? Nak tau jgk...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 5-12-2019 09:26 PM
patah helok zmn post suripilot jerk.....
zmn clash dgn lopah.......
msuk zmn dgn pajura kelam kela ...

Kesian merentan pengikut hajalop yang berlumut dlm kain... Kaka fazz bersemut dlm kain...hajalop berlumut dlm kain... X lama ag keras lah bijik hajalop x berair lagi hahaha sesilap monopouse sebelum usia hahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
MimiLalat replied at 5-12-2019 09:30 PM
Hek eleh, dikatenya fattah yang wangi tu kepam. Tak sedaran diri, idola muke berserabut mcm bw beban ...

Masalah nya bila dia jer yg kata kepam tpi ramai yg lain kata wangi termasuk yg selalu jumpa abam kat luar... Makna nya apa zis
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 5-12-2019 09:35 PM
Adeh Kak Kiah nak cari balik video tu xde plak hahahaha.... Ada dlm rancangan temu bual dgn ank ra ...

Suh je mereka google tm* tweet jah. Dekat images ade ss tweet lama putera itu. Kahkah berdekah wehhh baca
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
KiahRonggeng88 replied at 5-12-2019 01:35 PM
Adeh Kak Kiah nak cari balik video tu xde plak hahahaha.... Ada dlm rancangan temu bual dgn ank ra ...

Wahh siap hader bideo hokayyhh,,, evidence tuu,,, kalo iols dah serkup pale dgn baldi dah, malu wehh
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
MimiLalat replied at 5-12-2019 09:37 PM
Suh je mereka google tm* tweet jah. Dekat images ade ss tweet lama putera itu. Kahkah berdekah weh ...

Kan?? Puak rentan hajalop tuduh tu kaka fazz yang tweet ahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
patchipink replied at 5-12-2019 09:34 PM
Saper langau ni chuolss?? Da bersalin kulitkah? sendu sgt kah sampai nak kene bersalin2 kulit baga ...

Hahahahahah.... Porumer lama dia niii.. dulu nama start B_____L Cer teka ... cer teka
Dia frust sgt tuuu ...
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 5-12-2019 01:35 PM
Gundu sbb byk minum susu pisang yg byk khasiat tu..

Manis gula tinggi tu chuolsss,,, no wonderlah gundu kikikih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101408s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list