Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
1874
View
39
Reply

Kereta Kena Blok, Lelaki Selit Nota Sekali Dengan Kondom, "Baru Boleh Fikir Agaknya'

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-12-2019 06:10 PM | Show all posts |Read mode
Dek kerana parkir sesuka hati sehingga menghalang kenderaan lain, seorang pemuda bertindak meninggalkan nota dan juga kondom pada cermin kereta.


Memetik laporan ProjekMM, lokasi kejadian tidak diketahui di mana namun, kereta jenis Myvi hitam yang menjadi punca masalah tersebut.


Kredit foto: Twitter




Pengguna Twitter yang dikenali sebagai Karls Jam berkata, kereta tersebut tidak dapat dialihkan, pemiliknya langsung tidak meletakkan nombor telefon dan brek tangan tidak diturunkan.

Dah hampir 2020 tapi perangai double park masih tak nak berubah, katanya.




Susah sangat nak tinggalkan nombor telefon atau tak tarik brek tangan? Dari siang sampai ke malam aku tunggu, siap hujan. Ini hadiah untuk kamu. ujarnya lagi menerusi hantaran Twitter itu.


Nampaknya masalah tersebut berjaya diselesaikan kerana esoknya Karls berkata kereta itu tidak lagi diparkir di situ.


Ada juga di kalangan warganet yang menasihati agar menghubungi pihak PBT jika masalah tersebut berlaku di kawasan anda. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:33 PM | Show all posts
Makan dalam ayatnya tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:34 PM | Show all posts
Makan dalam ayatnya tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat acik2 forum..versi BI
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nsib baik ltak yg blum guna.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Serious la sanggup tunggu sampai ke malam..kalau aku bg masa setengah jam je
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahhahaha. Bagus setepek dia bagy. {:hooray
To owner keta, sila jangan membiak n pupus slowly k. {:spec
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat yg win.. Mmg torbaikk
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kereta yg blok org tanpa tingal kontek no ni, elok kasi mati je. X ada otak. Bodoh mcm lembu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap insof la ye....

Gelap gile cermin..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul tu. Xpayah membiak. Jenis samseng mcm ni nanti keluar anak pun sama samseng je.. Kecik2 dah tolak anak org lain kat playground
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Wakakkakaka makaan dalam siott
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
zawara: Serious la sanggup tunggu sampai ke malam..kalau aku bg masa setengah jam je

Kalau tak tau nak contact siapa mcm mana nak alihkan kereta tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakai punya perangai
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 08:27 AM | Show all posts
kenapa tak bagi yg dah pakai?
siap ada bonus balance2 lagi dalam tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 08:45 AM | Show all posts
armin replied at 5-12-2019 04:47 PM
Kalau tak tau nak contact siapa mcm mana nak alihkan kereta tu

Pecahkan  tingkap  la. Lepaskan handbrake. Banyak  songeh  kalo... engko  pukul  saja
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 08:47 AM | Show all posts
Setakat  tulis  nota,  tinggalkan kondom  saja  buat  hape?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:42 AM | Show all posts
otai_g replied at 5-12-2019 08:16 PM
kereta yg blok org tanpa tingal kontek no ni, elok kasi mati je. X ada otak. Bodoh mcm lembu.

letak je paku kat 4 biji tayar dia.. biar dia rasa. nak tukar tayar spare ada 1 je.. pandai2 la dia pikir..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 09:43 AM | Show all posts
padan muka jerkk lahh aku nak ckp...  
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.353631s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list