Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10128
View
92
Reply

"Perasaan Saya Terhadap Nabila Sekarang Adalah Subjektif,"-Sharnaaz Ahmad

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-12-2019 06:38 PM | Show all posts |Read mode
Sharnaaz Ahmad menyatakan yang sebagai seorang suami dia wajib mempertahankan rumah tangga yang dibina.


"Buat apa saya kahwin dengan Nabila kalau niat untuk bercerai. Kalau nak bercerai, Lillahi Ta'ala bukan datang daripada saya," katanya kepada mSatr Online.


  



Tambahnya kes penceraian itu dia serahkan kepada mahkamah untuk memutuskannya.


Sementara itu Sharnaaz mengakui yang perasaannya terhadap Nabila kini boleh dianggap sebagai sesuatu perkara yang subjektif.




"Sayang atau tidak itu adalah subjektif tapi mempertahankan itu wajib. Sebab mati nanti Allah tanya saya kenapa tak pertahankan, saya dah cuba," tambahnya.


Buat masa sekarang, Sharnaaz belum lagi memulakan langkah seterusnya, berhubung hak penjagaan anak mereka, Jebat Jayden.


  



  



Doakanlah sama-sama agar kemelut rumah tangga yang dihadapi mereka ini akan selesai dengan cara yang terbaik. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabarlah nanazz
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:49 PM | Show all posts
Ya ampun! Comelnya Jebat
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:51 PM | Show all posts
KakLimahComot mana???

Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak nk bercerai bagi tahu lah sayang
Ini bgtahu subjektif lagi la kknab taknak
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel betul jebat.. Muka selalu berkerut tp bila senyum cair hati nengok
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah biasa menjanda tetiba jadi bini orang.. Dah biasa bebas.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Good mempertahankan.. dan demi anak.

But if perangai hauk, tak siapa mampu tahan hidup bersama huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpayah nak keras hati sgt..di buatnya nenas jodoh terakhir..kang doklah sorang2 smpi tua lagi sedih..nenas pun satu klo org dah xnak xpayah kacau..Jebat nnt mesti hensem gila
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Mestilah sebab ada sayang lagi. Bagus la. Selagi boleh pertahankan lah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sabarlah nanaz..mungkin takat tu saja jodohnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi letih la deyol ni..aku doakan cinta mereka kembali bertaut n xjadi cerai...biar berasap turban retis internesenel juai susu pise tuh
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 5-12-2019 06:52 PM
Kalau tak nk bercerai bagi tahu lah sayang
Ini bgtahu subjektif lagi la kknab taknak

Kalu sayang pun tak guna abb kak nab yg dailkan cerai so ko rasa mcm mana
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Yela takkan objektif and can be measure pulak kan
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 5-12-2019 07:53 PM
Adoi letih la deyol ni..aku doakan cinta mereka kembali bertaut n xjadi cerai...biar berasap turban  ...

  nak gelak guling
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Si jebat comei ni dah biasa rumah spik&span ada mcm abok kot kat lantai dia sedap gentel abis dia kesat cute nahh siap chek bawa karpet lagi
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
lain kali shanazirah, mulut dgn bahasa tu kena jaga..
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni lah lelaki. Tak sayang tapi masih boleh teruskan perkahwinan. Haprak betul.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
P la melutut di talepak kaki kak nab
Kompom cayaq
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2019 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah lah bila family ada sama dlm kisah cinta ni..... Mybe Nab pun syg lagi tp ada org dok cucuk dia jadi serba salah... Sini syurga..sini pon syurga.... Kalo balik dkt nanaz kena buang kuarga maybe... Syg lah dia dh banyak berusaha n berkorban utk bisness family dia... Rugi.... Kalo tinggal nanaz pilih kuarga nnti dia dh kertu nk kwen dgn sapa lagi?? Bukan sume org bleh terima kekurangan kita ye dakkk?? ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.417335s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list