Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1913
View
13
Reply

Ibu Jual Demi Moore Pada Harga RM2,000, Dirogol Jadi Hamba Seks

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2019 10:50 AM | Show all posts |Read mode
Siapa sangka seorang ibu sanggup melakukan perbuatan terkutuk kepada anaknya sendiri dengan menjual anak untuk dijadikan hamba seksual.


Itulah yang berlaku pada Demi Moore ketika usianya 15 tahun dan merupakan tragedi hitam dalam perjalanan hidupnya.




Foto: Page Six Team




Dia mendedahkan kisah pahit hidupnya itu melalui memoir 'Inside Out' dengan menceritakan juga kisah ibunya, Virginia King yang sering membawa dirinya ke kelab malam dan mempunyai masalah ketagihan alkohol.




  



Menurutnya seperti dipetik dari People, lelaki yang merogol itu memberitahu padanya tentang perbuatan ibunya yang sanggup menjual dirinya pada harga ASD500 (RM2,000).




  



Tambahnya lagi, ketika berusia 12 tahun, ibunya pernah cuba untuk membunuh diri namun dia sempat menyelamatkan ibunya dengan mengorek pil yang ditelan dengan jari.




  



Tragis sungguh hidup Demi Moore! Usia remajanya dihantui kisah hitam bersama ibunya. Tambah pula jadi tempat pemuas nafsu. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 11:32 AM | Show all posts
jual dekat golongan elit kaki pedo ke tuh???
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 12:22 PM | Show all posts
kesian kebanyakan artis hollywood ni ada kisah yang sama.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 03:37 PM | Show all posts
indestructibleR replied at 6-12-2019 12:22 PM
kesian kebanyakan artis hollywood ni ada kisah yang sama.

Betul... semua ada kisah silam yang buruk. Patut la kehidupan terumbang ambing ja mereka ini.Kesian.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 03:39 PM | Show all posts
Sebab tu setelah sekian lama dia masih trauma
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 05:18 PM | Show all posts
kalau yg retis laki  mcm Jacky Chan pulak jadi womenizer...
tp cover punye baik..dlm filem2 Hero Terbaik seantorio..disebalik kamera? Tuhan sj yg tahu...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 06:00 PM | Show all posts
manjalara_01 replied at 6-12-2019 05:18 PM
kalau yg retis laki  mcm Jacky Chan pulak jadi womenizer...
tp cover punye baik..dlm filem2 Hero Te ...

aiyoo tertinggal kapal terbang, tak tahu kisah yg ni
jacky chan playboya


Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok: aiyoo tertinggal kapal terbang, tak tahu kisah yg ni jacky chan playboya


Mana datangnya anak haram kalau bukan pleboi. Dah la tabur sperma merata, tak ngaku anak lagik tu.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Demi moore nampak mcm bimbo..berlakon pun banyak scenes 18sx dan filem2 yg flop..tapi sebenarnya dia seorang yang bijak ..dalam temubual beliau dengan oprah winfrey dalam OPRAH WINFREY SHOW, oprah sangat2 kagum dengan setiap tutur kata dan ayat yg demi gunakan. I masa dengar ayat2 dan setiap ucapan yg dituturkan pun kagum.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 11:50 PM | Show all posts
tetap strong. artis kpop baru sikit dah suicide.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih.. I feel her
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ka ini memang culture dlm hollyweird? U trade something,  to gain something... #metoo
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2020 02:55 PM | Show all posts
kesiannya tapi kuat sungguh dia..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2020 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu selalu confuse dia dengan Jennifer connelly
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117001s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list