Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3582
View
41
Reply

Selesai Isu Muka Macam Bapuk, Jasmin Hamid Harap Anak Segera Dikurniakan Jodoh

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2019 01:24 PM | Show all posts |Read mode
Ingat lagi tak sebelum ini anak angkat perempuan Jasmin Hamid, Rohana dihina kerana wajahnya?


Individu tersebut bermulut celupar bila mengatakan muka Rohana macam bapuk!




  



Namun, isu tersebut selesai di luar mahkamah dan individu berkenaan telah pun meminta maaf kepada Jasmin dan anaknya.




  



Baru-baru ini, sempena hari ulang tahun kelahiran Rohana, Jasmin membuat ucapan yang cukup manis buatnya.




  



Jasmin berdoa agar suatu hari nanti Rohana akan dikurniakan jodoh yang boleh membimbingnya hingga ke syurga.

"Mohon Allah merahmati usia yang telah diberikan buatnya, dikurniakan kejayaan dunia dan akhirat.. Bertemu dengan imam yang akan membimbingmu ke jannah," tulisnya.




Foto: IG




Harap, tak ada lagilah yang cakap bukan-bukan ya.


Tak baik menghina rupa paras yang dikurniakan Tuhan. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 01:36 PM | Show all posts
Kenapa dengan muka anak dia? Elok aje aku tengok...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 01:38 PM | Show all posts
elok jer muka anak angkat sheol, yg claim over ckp mcm bapuk tu mmg buta ke rabun agaknya.
mmg mendapat kn netizen tu ke mahkamah. helok jer lahh..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 01:39 PM | Show all posts
tiap kali nampak anak dia i mesti terbayang misae..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk muka perempuan ja..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa citer ni panas haritu aku pun kata anak dia cam perempuan.. Biasa je, nape la perempuan tu cakap gitu kan.... Tapi lepas tengok vids dia kat IG....i thot to myself..ohhh padan la...
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 02:07 PM | Show all posts
elok pulak ni anaknya.. aritu mcm tak berapa elok..
wartawan suka amik gmbr ikut "keadaan".. comel je anak sheols
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lain kali, nak kutuk, biar kutuk dalam hati.. jangan luah.. ok?
btw, bila nak keluar cerita anak laki jasmin ni? tak keruan tengok
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 02:28 PM | Show all posts
semoga bertemu jodoh.. amin
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 03:36 PM | Show all posts
ayorsuam replied at 6-12-2019 01:57 PM
Masa citer ni panas haritu aku pun kata anak dia cam perempuan.. Biasa je, nape la perempuan tu caka ...

iya betul.. kalau tgk ig ank dia, baru faham.. iols memula tgk pun mcm ehhh..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik manis anak Jasmin Hamid ni dan suci hatinya. Masa salam tu nampak dia tak berdendam dan ikhlas maafkan org yang mengata dia tu. Moga cepat bertemu jodoh dengan orang yg baik2. Iols suka tengok lakonan Jasmin Hamid, terutamanya cerita komedi. Kalau gandingan dengan Bel, pecah perut ketawa.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ayorsuam replied at 6-12-2019 05:57 AM
Masa citer ni panas haritu aku pun kata anak dia cam perempuan.. Biasa je, nape la perempuan tu caka ...

Iols pun mengata dalam hati saje bila tengok ig vid dia. Ntah kenapa banyak kali pulak keluar kat browse tu. Iols rasa kalau dia put on weight and less make up,okay kot.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 6-12-2019 03:36 PM
iya betul.. kalau tgk ig ank dia, baru faham.. iols memula tgk pun mcm ehhh..

Kaaannn...bezanya kita cakap dalam hati je..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 6-12-2019 04:06 PM
Iols pun mengata dalam hati saje bila tengok ig vid dia. Ntah kenapa banyak kali pulak keluar kat  ...

Sama la....ramai sangat orang view video dia kot, sampaikan kerap betul keluar kat explore. Iols block sebab kang tertengok & termengata plak.
Tu la mebbe dia kurus sangat kot, muka dia nampak maskulin.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:38 PM | Show all posts
lasagna replied at 6-12-2019 01:38 PM
elok jer muka anak angkat sheol, yg claim over ckp mcm bapuk tu mmg buta ke rabun agaknya.
mmg men ...

urat perempuan tu putus seribu kali
suka suki jer mengata anak org mcm tu kan
padahal tgh mengandung masa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Erm, masalahnya,

YANG MENGHINA TU PON MUKA MENGHAMPIRI BAPOK TAK SIAP!

Excuse moi?
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:43 PM | Show all posts
ikanmasin replied at 6-12-2019 04:38 PM
urat perempuan tu putus seribu kali
suka suki jer mengata anak org mcm tu kan
padahal ...

ohhh ye ke? kemainnnnnn mulut cabul ek.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 04:47 PM | Show all posts
lasagna replied at 6-12-2019 04:43 PM
ohhh ye ke? kemainnnnnn mulut cabul ek.

itulah dah kene saman tau pl tkt.padanlah muka
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Utg dpt mak mcm ni, protective.
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2019 06:45 PM | Show all posts
moga cepat datang jodohnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110878s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list