Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
8263
View
76
Reply

"Jaga Mata Bila Kerja Dengan Suami Orang" - Nana Minta Allah Kuatkan Hati Hadap Dugaan

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-12-2019 10:45 AM | Show all posts |Read mode
Tiada siapa pun akan terlepas daripada godaan yang melibatkan perasaan. Namun, seseorang perlulah berfikir sedalam-dalamnya sebelum membuat keputusan.


Bagi pelakon dan penyanyi Siti Nordiana, tidak semestinya mereka yang berstatus ibu tunggal menjadi tarikan suami orang, namun ada juga yang menjadi pilihan lelaki bujang.




Foto: instagram Nana




Ini kerana semuanya bermula dengan hati dan perasaan. Sesetengah orang bagaikan sukar mengelak daripada bercinta dengan mereka yang sudah menjadi milik orang lain, tetapi perlulah rasional.


Nana berkata kepada MyMetro, dia sangat menjaga batasan diri apabila bekerja dengan suami orang.




  



Tambahnya lagi, sungguhpun tanggungjawab menjadi ibu tunggal bukan mudah, dia akan sedaya upaya mengelak daripada orang lain bercakap negatif tentang dirinya.


Disebabkan itu, Nana sentiasa berhati-hati apabila memuat naik sebarang gambar yang boleh mencetuskan kontroversi.




  



Selain itu, dia juga tidak dapat lari daripada gosip cinta kerana menyedari itulah yang perlu dilalui dalam dunia hiburan.


Harap wanita lain juga mencontohi sikap Nana. Jaga hati dan elakkan publisiti murahan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 10:51 AM | Show all posts
baiklah si nana ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka sgt dgn perubahan nana. Semoga dipertemu jodoh yg selayaknya utk nana n anak
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Owhhhh begitu ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:16 AM | Show all posts
walopun hakak no fan...tapi hakak sangat respek nana ni...menjaga batasan, menjaga adab dan tak cepat melatah...biarlah berperangai dan bergelar desa ye nana...tapi mentaliti level tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
yela nana sendayan... buatlah apa yg sepatutnya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:21 AM | Show all posts
sheols pandai jaga diri & status..so that tak dikata janda gedik..
untung anak lakinya
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurm gitu la. Time dia berfasa skirt pendek rebel time exhubby baru meninggal semua cerca. Time bertudung puji mcm nak rak
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:22 AM | Show all posts
Good. Boleh jadi contoh yang baik pada artis BBNU.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:24 AM | Show all posts
dia berubah menjadi lebih baik. mmg patut dipuji..semoga terus istiqomah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:32 AM | Show all posts
cantik nana ni..tapi muka dia mcm suram..kena glowing2 sikit
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:33 AM | Show all posts
nana dgn org lain mmg dia jg batas apa semua..
tp bila dgn khai tu lain sket..kurg jaga sket batas..
moga lepas ni kembali sperti dulu ya..
biar jual mahal sket..baru org lbh suka
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:38 AM | Show all posts
nana tunggu lamaran yg ke 19?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:38 AM | Show all posts
malaysiaku123 replied at 9-12-2019 11:33 AM
nana dgn org lain mmg dia jg batas apa semua..
tp bila dgn khai tu lain sket..kurg jaga sket batas. ...

sisterhood2 je tu ngn khai
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:39 AM | Show all posts
berusjamban replied at 9-12-2019 11:22 AM
Hurm gitu la. Time dia berfasa skirt pendek rebel time exhubby baru meninggal semua cerca. Time bert ...

sbb tu cerca attitude bukan kena benci empunya diri sampai mati
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:43 AM | Show all posts



dulu sisterhood dgn zoey gasing.. skrg dgn khai pulek?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
julielapadite replied at 9-12-2019 11:39 AM
sbb tu cerca attitude bukan kena benci empunya diri sampai mati

Kan.. at least dia berubah jadi lebih baik.. bukan artis yg dah elok tudung tutup dada.. tapi makin lama makin singkat
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 12:00 PM | Show all posts
berusjamban replied at 9-12-2019 11:22 AM
Hurm gitu la. Time dia berfasa skirt pendek rebel time exhubby baru meninggal semua cerca. Time bert ...

kalau dah berubah ke arah kebaikan mmg patutlah kene puji.. apoo

moga nana terus istiqamah...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin hari makin tertarik dkt Nana ni. Sungguh2 sheols gunakan peluang kedua melalui kemenangan gv sheols tu. Rajin kerja ambil jobs apa semua tp masih kekalkan kehumbleness, hargai peminat, jaga batas... I hrp sheols jumpa jodoh yg terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kuntap replied at 9-12-2019 11:47 AM
Kan.. at least dia berubah jadi lebih baik.. bukan artis yg dah elok tudung tutup dada.. tapi maki ...

Erk adik mighoh piljah ke or acik neelopak ke both?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.117490s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list