Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5587
View
88
Reply

Sanggup Berjaga Malam Jaga Anak, Hanis Zalikha Puji Hairul Azreen Wira Di Hatinya

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-12-2019 12:56 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Tengah 'meletup-letup' nama Hairul Azreen disebut disebabkan filem Wira yang dibintanginya.


Memang hebat sambutan untuk filem tersebut katanya. Dah tengok ke?


Di rumah, Hairul juga merupakan seorang wira kepada isterinya, Hanis Zalikha.


  



Mana tidaknya, sanggup berkorban tidur demi nak jaga anak mereka, Alisa Aisyah yang celik pada pukul 4 pagi.


"Wira kami. Bangun berjaga malam sebab Alisa celik 4 pagi," tulis Hanis melalui Instagram.


Beberapa keping gambar aksi anak-beranak ini dimuat naik.


  



Di ruangan komen, ramai yang puji Hairul adalah seorang suami dan bapa yang sangat penyayang.


Ramai pula yang jadikan pasangan ini sebagai idola, tak kiralah dari segi keharmonian rumah tangga atau pun cara mereka didik anak.


  



Beberapa personaliti dan rakan artis pun tak ketinggalan dalam memuji kecomelan anak mereka termasuk Uyaina Arshad, Neelofa dan Shiera Joy.


Biasalah tu, isteri mestilah puji suami mereka yang terbaik kan? Takkan nak puji suami orang pula. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
4 pagi tu mmg dh masuk waktu bangun tido pun
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:03 PM | Show all posts
abistu dah tu bapaknya normal lah jaga malam bila anak bangun nak menyusu atau sakit..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:04 PM | Show all posts
tapi nak puji alisa mmg comel betulla .. kalau up aje gambar alisa komen beribu kat ig memuji kecomelan sheols
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:11 PM | Show all posts
dahtu nak suruh bapak org lain jaga ke? sakai giler laki bini ni.. buat ank reti bila bab jaga habis nak canang 1 bumi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
syukurlah.. btw, aku suke je tgk family ni... comey angat yusof dgn aliesha ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah anak kome khenn memang patut lah bapak nya yang bangun. Apa2 pun tahniah lah sebab ramai jah bapak jenis tak reti, biar je bini buat semua
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
comel kerul ni.. dgn badan nak fit clean macam tu.. arghhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai je suami mcm tu. tp x kecoh pon.hairul ni x keje mcm marhaen slu ade kt rmh selayaknye la kn tlg bini jg ank.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols mmg tak minat this couple. Tak follow pon. Tapi meols follow ig anak2. Acaner tu

Manis btl muka alisa ni kan. Comel. Lembut je muka dia. Sejuk mata memandang. mmg budak yg manis.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Untongla dia. Sbb ramai suami yg tau menbuta spnjang malam sampai pg termasuklahm.. Sighh
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
awat 1st pic kenis muka mcm pondan & 2nd pic muka senduk sgt.. I is ngeri ngn hidung sheol.. anyway skala nguapan kalo cite psl kapel keks ni, xsudah up pasangan mcmkan kapel lain xjd makpak yg sebenarnya.. tp keklisa comel. sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah memang tanggungjawab sebagai seorang suami
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Yela..suami ang jela yg terbaek keknis oii..naseb baik anak comeii
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 02:32 PM | Show all posts
Kurex replied at 9-12-2019 01:15 PM
comel kerul ni.. dgn badan nak fit clean macam tu.. arghhh

orang lain sume cakap pasal alisa yang comel. tapi abang kurex.......hmm...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 02:34 PM | Show all posts
tak minat dedua, tapi diakui dedua pandai carik makan nak maintain lifestyle...anak2 comei...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 03:02 PM | Show all posts
Saiful, keje ko mmg up kan thread org macam thread sendiri, or up kan cerita dari ig je ke.
Mmg xde kualiti.
Sorry, someone has to day this, mmg xde kualiti ko punye thread.
X buat homework.
Sakit lak hati aku.
OK, done merempan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 03:14 PM | Show all posts
satu yg meolls puji sangat Keknis sebab rajin/suka memuji suami... lembam di mata acik porum tapi wira di hati keknis. ahgitchew
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 03:20 PM | Show all posts
yeke ke tu kol 4pg..tah2 tgkap gambo sblom tdo pstu up jela kte kol 4 pg..
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2019 04:00 PM | Show all posts
untungla dapat laki rajin, btw alisha comel
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.127830s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list