Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3963
View
38
Reply

Boleh Je Lakonkan Adegan 'Mesra , Tapi Ada Syaratnya - Izara Aishah

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-12-2019 10:15 AM | Show all posts |Read mode
Sudah lama juga kita tidak melihat lakonan terbaru, pelakon cantik Izara Aishah sejak mendirikan rumah tangga dengan Adib Khalid.




Kredit foto: Astro Gempak



Namun, nampaknya peminat dapat mengubat kerinduan mereka kerana lakonan terbaru Izara Aishah kini boleh ditonton menerusi naskah terbarunya melalui drama bersiri Ombak Rindu The Series.




  



Selepas lapan tahun mencetuskan fenomena, Ombak Rindu kini kembali dengan drama bersiri terbaharu Ombak Rindu The Series yang menampilkan barisan baharu pelakon terkenal tanah air seperti Remy Ishak, Izara Aishah, Datin Diana Danielle, Hanna Aqeela, Uqasha Senrose dan ramai lagi.


Seperti yang sedia maklum, filem Ombak Rindu sebelum ini pernah menjadi kontroversi kerana terselit beberapa babak romantis melibatkan watak utamanya.


Malah, menurut pengarahnya Osman Ali, drama bersiri ini juga tidak lari daripada babak-babak tersebut. Bagaimanapun, ianya dihadkan mengikut permintaan para pelakon termasuk Izara yang memegang watak sebagai Izzah.




Kredit foto: Cinema Online - Osman Ali




Jaga Hati Suami Dan Keluarga

Menurut Izara, dia sedia maklum mengenai babak-babak di dalam drama ini terutamanya melibatkan babak romantis dengan rakan teraju utamanya, Remy Ishak.


Namun, Izara meletakkan syarat untuk tidak melakukannya adegan tersebut secara berlebihan kerana perlu menjaga hati suami, Adib Khalid dan kedua-dua belah keluarganya.





Kredit Foto - Izara Aishah - Bersama Remy, 'suami' Izara Aishah dalam Ombak Rindu The Series




Sebagai pelakon berstatus isteri, saya perlu menjaga hati suami dan keluarga. Ia juga syarat saya berikan kepada produksi sebelum bersetuju memegang watak Izzah.

"Asalkan tidak keterlaluan, saya tiada masalah untuk lakonkan babak tersebut," ujarnya memetik Murai.my


Tambahnya, Osman sangat memahami perkara itu dan menghormati permintaan Izara.


Bermula 5 Disember lalu, Ombak Rindu The Series dengan empat episod kesinambungan dari filemnya disiarkan secara percuma di Iflix yang berdurasi selama 90 minit bagi setiap episod.


Bolehlah para peminat melepaskan rindu pada Izara. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka sangat tengok izara ni, cantikkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Hang ni cantik lah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:57 AM | Show all posts
nak jaga hati suami senang je izara...xpayah berlakon lagi baik ko keluar produk ko...paling2 kuarla produk timbang kilo mcm retis2 lain tu...busuk2 pon ko wat la sambal mak nenek ape semua tu kan...kang berlakon tetap kena peluk2 dek retis jantan yang gersang tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 10:57 AM | Show all posts
seram negok babak "romantis" drama ombak rindu ni.. betul2 mcm laki bini..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
tgk ombak rindu alahai dgn remy bangla..izara ni mmg amek stok adegan romatika ke dlm drama?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:38 PM | Show all posts
cantik la dia nih...nk pening2 kepala kenapa...job masuk kiri kanan...kalu x peluk pun
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:43 PM | Show all posts
kalau dah jadi bini orang elakkan la berlakon adegan2 mcm ni... jgn nak halalkan atas nama seni bagai la... takde selera org nak tengok jah...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kiranya seorg pelakon tu pun blh requestkan lakonan nanti mcmana. .
Idokla mcm pelakon yg ckp..saya mengikut script bla..bla..blaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:18 PM | Show all posts
wi_haryati replied at 10-12-2019 10:57 AM
seram negok babak "romantis" drama ombak rindu ni.. betul2 mcm laki bini..

aah kann, melopong jap tgk hahaha kus semangat...scene dekat swimming fool tu...




Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape i tgk muke osman ali same cm MB Selangor.. muke lembam pemalas
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 02:30 PM | Show all posts
jaga laki tu lagi baguzzz nanti kang di kebas orang
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 02:30 PM | Show all posts
wi_haryati replied at 10-12-2019 10:57 AM
seram negok babak "romantis" drama ombak rindu ni.. betul2 mcm laki bini..

photoshoot pn romantik

syok la wemmy


\







Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
I love u izara
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 02:50 PM | Show all posts
tuberoses replied at 10-12-2019 01:18 PM
aah kann, melopong jap tgk hahaha kus semangat...scene dekat swimming fool tu...

kat swiming fool, ateh katil gitu la.. seriauu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 02:51 PM | Show all posts
mixed replied at 10-12-2019 02:30 PM
photoshoot pn romantik

syok la wemmy

wemy tu bujang, takde la org nak katok dia, ia, sabonye laki dia kalau beliau tgk drama ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
produk osman ali what do u expect?? haha...

btw bkn ke ixara nak slow down berlakon sbb nk cuba preknen thn ni?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 10-12-2019 02:30 PM
photoshoot pn romantik

syok la wemmy

tkde ke plakon lain.. dah mcm kesinambungan maya n rashid cite pilot cafe.. remy izara jg pelakonnya.. dlm cite pilot cafe sian abam fahrin ditinggalkan izara kerana kembali ke pangkuan remy
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari tu i gigih tengok first episod kat shopee live sebab nak dapatkan free coins. Halah.. Halahhhh.... Tak best langsung, nampak kekayuan izara. Pastu adegan laki bini siap kiss pipi. I redha je la bazirkan data demi sesuap free coins tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata x der adegan lebih2.. Tu tgk ada jer..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.169620s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list