Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
4895
View
37
Reply

Anak Fazley Yaakob Terkedu Penari Gelek Tiba-tiba Muncul Di Belakang Ketika Makan

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-12-2019 11:31 AM | Show all posts |Read mode
Tengah sedap menikmati juadah, tiba-tiba disajikan pula dengan tarian gelek (belly dance). Kalau kita yang tak biasa, mahu tersembur makanan yang sedang dikunyah!




Kredit foto: IG





itu yang berlaku kepada cef selebriti dan penyanyi, Datuk Fazley Yaakob ketika makan malam bersama keluarga di sebuah restoran makanan Lubnan di Australia.


Apa yang menarik perhatian netizen apabila melihat reaksi anak lelakinya, Ahmad Fariedz Shah yang jelas terkedu dengan persembahan berkenaan. Tertunduk malu dia!

"Tengah-tengah makan, tiba-tiba ada penari keluar. Terkejut juga, tapi kena sporting lah," tulisnya di Instagram.




  



Dalam masa sama, Fazley memuji sikap anaknya yang pandai menjaga mata daripada melihat sesuatu yang tidak sepatutnya.

"Sebenarnya saya bangga Payish (Fariedz) bersikap sebegitu. Pandai dia bezakan apa yang patut tengok dan apa yang patut ditundukkan pandangannya," katanya.




  



Pun begitu, ada juga yang mengecam tindakan Fazley membawa keluarganya terutama anak yang masih kecil makan di tempat yang disifatkan agak kurang sesuai.


Bagaimanapun, ramai tampil menjelaskan bahawa tarian itu merupakan budaya masyarakat Lubnan ketika menyambut atau meraikan tetamu.




Kredit foto: IG




Malah, pengacara Ahmad Fedtri Yahya juga tidak terkecuali memberi pencerahan kepada warganet.




Kredit foto: IG




Jangan tahu mengecam saja, hadam apa yang disampaikan dan nilai baik-baik. Bukan main terjah saja. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Phdapiq la sllu buat function2 bodoh mcmni
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:49 AM | Show all posts
netizen apa tau..asal arab je dia ingat muslim.. nasib la ada org macam fedtri yahya  ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:43 PM | Show all posts
tudia....aih....klu mak pun...mak terkejut...mai kok belakang
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 12:51 PM | Show all posts
mmg saje mengundang la Fazley ni kan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:21 PM | Show all posts
netisennnn & mengecamm berpisah tiada... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 01:56 PM | Show all posts
good boy..mmg muka dia nampak maluuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 02:51 PM | Show all posts
lower your gaze tapi ko sendiri rekod dan up di ig..cakap pandai betui professor dokter chef ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 03:35 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 10-12-2019 02:51 PM
lower your gaze tapi ko sendiri rekod dan up di ig..cakap pandai betui professor dokter chef ni

sbnr nye die yg nk rakam..xnk nmpk kantoi sgt masukkn anak dlm tu..kbtulan ank malu2..bleh la up kt ig..
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Padahal bapak dia yg excited nk rakam
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 03:52 PM | Show all posts
senang cerita, dia akan tahu hal ini di kecam netizen , so tak perlu la upload.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Piah (porn) teen novel writer from malaysia tu pon first time pak tiri nak peluk dia tak bagi & malu2....

Nowww lebih sudu dari kuah
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 03:54 PM | Show all posts
Oh come on, ni dah macam thread si sepul.
Amik cerita dr IG.
Come on weh, mende sgt x membina.
Pasni leh la bg tau Ebby Yus gi kedai dobi mana.
Angeline Tan tersepak tunggul ke.
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:22 PM | Show all posts
netizen smua hal nk kecam
da tentu la benda tu kt luar negara
bukan beragama islam pulak
apa yg nak diharapkan
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry ya I selalu perasan lelaki yg bini bertudung (esp yg request suruh bini dia tutup aurat) selalu perangai mcm ni, suka tengok2 aurat perempuan lain tanpa rasa bsalah pun. Ada satu kejadian true story dlm group WhatsApp I, si laki (Bini bertudung of course) share gambar perempuan mat salleh Naik Moto tak pakai undies tunjuk lubang bontot & caption good morning, apa ni tak mghargai Bini sendiri tutup aurat Ka? Kau ingat aurat perempuan bukan Islam tu halal? Kau ingat aurat perempuan Islam saja yg haram? Haramjad
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke senyum senget cam tu?
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
tak payah tgok xpayah la rakam hadoi
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2019 11:47 PM | Show all posts
tua2 pun masih pakai rantai...isteri pun semakin lama semakin menampakkan aurat..apa nak jadilah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:19 PM | Show all posts
Relax la netizen ni pon, kalau pergi desert safari kat UAE pon anda akan disajikan dengan belly dancing, chill la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
grizz replied at 10-12-2019 07:35 AM
sbnr nye die yg nk rakam..xnk nmpk kantoi sgt masukkn anak dlm tu..kbtulan ank malu2..bleh la up k ...

Nak buat modal la tuuuu

Tiberr
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111150s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list