Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1569
View
12
Reply

Fitnah Dan Tak Bayar Upah Kerja Ubah Suai 'Hospital', Dr Aerin Sekali Lagi Dilabel Scammer!

[Copy link]

Author: yanieray       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-12-2019 10:30 AM | Show all posts |Read mode






Selepas berkahwin baru, nampaknya kehidupan Dr Aerin Radzi atau lebih popular dengan gelaran 'Wanita Kaabah' tak habis-habis dilanda kontroversi.

Terbaru, seorang pengguna Facebook, Zack Bee Al telah berkongsi sebuah video melalui laman Makcik Bawang Channel, berkaitan berita kurang enak isteri baru Da'i Farhan itu.


Menurut Zack, tujuannya menularkan video tersebut adalah untuk membersihkan namanya yang telah menjadi mangsa fitnah oleh Dr Aerin, selain menyatakan dirinya tidak dibayar setelah melakukan 95% kerja-kerja ubahsuai di premis DRHOLIS yang beroperasi di Desa Melawati.


Melalui video berdurasi hampir 3 minit itu juga, Zack sempat menasihatkan netizen agar berhati-hati apabila berurusan dengan 'Wanita Kaabah' dan meminta agar wanita tersebut menghubunginya untuk menyelesaikan isu berkenaan.





Antara komen warga maya berkenaan video terbaru itu:


" Adoi nasib nikah dgn scammer. Skrg ni nak nikah kena check background bukan pakai redah je"


"lease la jgn pggil dia wanita kaabah...x sesuai lgsung.pggil je "doctor fake"


"Kaki kencing merata perempuan ni... lepas satu2 terbongkar..."


"Makin terbongkar makin mengerikan perempuan sondol ni....byk giler penipuan ...memalukan"


Setakat ini tiada respon yang diberikan oleh Dr Aerin mahupun Ustaz Farhan terhadap kes terbaru ini. Adakah tuduhan ini benar atau palsu? Atau salah faham semata-mata? Sama-sama kita nantikan episod seterusnya.- CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 11:15 AM | Show all posts
sedap sekejap fefeeling lindungan kaabah berlakikan setad....

sekarang musim pembayaran secara tunai bermula....
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
tu le.. main2 lg nama kaabah bagi... terbukak aib satu2
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah..sejuk hati tgk ustaz hj daie dan isteri..semoga ustaz dpt membimbing diri ini jd mcm ustaz jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 12:14 PM | Show all posts
dah dibincang dlm benang yg lagi satu..br kuar gua kah?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 01:25 PM | Show all posts
pengajaran buat semua..sblm kahwin pg lah periksa latar belakang
pasangan memasing..zmn skrg ni apa2 pun kene berhati2..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Rentikan lah panggil dia Dr., Panggil saja acik Aerin. Geli lah ber dr. dr.

Dahla sondol laki orang. Taktau malu punya betina
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka harap nyesal kawen dgn minah penipu ni. Mesti dia ingat anak 8 betina garit ni kaya rupanya penipu. Memang sesuaila dua2. Cash selayaknya sbb ceraikan bini tgh pregnant
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 03:31 PM | Show all posts
Makin banyak aibnya terbuka moga beliau sedar akan kesilapannya
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepadan lah korg tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Stop je la panggil dia no doktor. Para wartawan sekarang ni mudah benor kena tipu dan sebar benda tipu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2019 04:14 PM | Show all posts
Kaabah tempat yg suci. please stop panggil perempuan ini wanita kaabah
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Dr apa eh dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116286s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list