Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5024
View
100
Reply


Siap Tawar Ganjaran! Lelaki Ini Kongsi Perbualan Diajak 'Bersama' Isteri Rakan

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-12-2019 09:07 AM | Show all posts |Read mode





Macam-macam perangai manusia tanpa mengira bangsa dan agama. Pendedahan seorang lelaki mengundang pelbagai reaksi netizen yang rata-ratanya meluahkan rasa jijik, malah turut menyelar perbuatan si suami yang tergamak menjual maruah isterinya sendiri.


Menerusi paparan skrin perbualan di aplikasi WhatsApp, rakan kepada lelaki ini meminta dia untuk bersama dengan isterinya kerana bekerja offshore dan jarang berada di rumah. Gila bukan?




Ingatkan prank


Pada awalnya, lelaki ini menyangka rakannya cuba melakukan prank. Tetapi, lama kelamaan perbualan dengan lelaki itu menjadi semakin serius dan membuatkan dia berasa ada yang tidak kena.











Malah, lelaki tersebut sanggup menawarkan ganjaran untuknya sekiranya permintaannya dipenuhi.







Lebih mengejutkan, lelaki itu juga memaklumkan isterinya pernah mengadakan hubungan kelamin dengan adik iparnya sendiri.












Mujur lelaki ini tidak terjebak dan menurutnya, dia melayan perbualan di WhatsApp tersebut atas tujuan suka-suka sahaja.








Menurut netizen, perbuatan ini digelar sebagai swinger di mana si suami mengizinkan isterinya melakukan hubungan intim dengan lelaki lain atas kemahuan isterinya.


Lain macam 'kasih sayang' suami ni. Semoga pasangan itu diberikan kesedaran bahawa perbuatan mereka itu bukan sahaja salah di sisi undang-undang, malah bertentangan dengan agama Islam. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
ni kategori citer kak hasanah ke camne?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
tak heran..benda camni seks bebas dah lama berlaku..swinger ke twinger apa ke. makin teruk membarah dlm masyarakat kita ni..
moga kita semua tak terjebak dan dijauhkan perkara yg camni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 09:57 AM | Show all posts
nanti STD/HIV jangan menangis and viral pulak...pastu cakap "saya menyesal dengan perbuatan saya"
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
nasib baik isteri xboleh kawen byk..kalau x mesti heols sanggup bermadu
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
So dia mmg buat ke sblom ni? Tu ckp xnak buat lagi.nak istiqomah
Alhmdulillahh sbb dh taubat.harap2 laki bini ngn adik pon taubat la sekali.dok pikir nafsu je hancur hidup lama2 weiiii.dh jd mcm binatang dh
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Finally masyarakat Malaysia terbuka kat story macam ni. 2years ago, kawan aku menceraikan suami sebab suami dia ajak dia swing tapi dia xnak. Bayangkanlah anak dah 3,ada tetamu sepasang suami isteri datang rumah then suddenly suami ko suruh ko tido dengan laki orang. Subhanallah jijiknya. Kawan aku terus mintak fasakh. Nasib baikla dia lawyer dia tau hukum hakam dan macam mana nak fight suami but sadly keluarga mertua tak percaya. Diorang fikir kawan aku sengaja mereka cerita. Update story abouy the ex husband, dia dah jumpa wife baru yang kaki swing jugak.

Pastu korang taux ada group swinger kat facebook untuk melayan nafsu serakah geng geng ni.

Pelopor dia a Malay couple originally from Singapore katanya. Group ni semua Malay. Nauzubillahiminzalik. Seram tau bila tau benda macam ni wujud dalam negara Islam ni wey. Bila bala nak datang tak taula.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 10:56 AM | Show all posts
ye ye jah kau kan nok. sendiri gi mesej diri sendiri lepas kata entah mana2 laki suruh ko layan bini dia.  sila dedahkan details laki tu yach kalau tak mau dicop hasanah hoccay
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 10:58 AM | Show all posts
Gmbr tu mcm wife dia pakai tudung..hurmmm csi porum jgn wat main boleh cari sape pemilik account
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau perempuan digelar hasanah, lelaki pun boleh digelar hasanul kot? {:good
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Swinger apebenda. Swinger tu bini ko aku pakai, bini aku ko pakai. Ni namanya hayam free. Jadi bini pun... tak faham betul manusia sekarang ni. Cerai gi jadi ayam lagi bagus. Duit pn dapat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ni pun ada zaman sekarang.. Jauhkan la dr keturunan kita semua.. Amin
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Gasaklah kau
Yang tiau orang gaji indon pon banyak..bertahun
My Fair Lady katanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
"....dah xbuat lagi...." Maknanya yg empunya status tu dh pnah buatlh sblom ni, siap solat taubat? Pasal gbr tu pun, xtakut ke org google image gbr tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 12:09 PM | Show all posts
minta dijauhkan lah dr kita semua..aamiin
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik pangai...jangan ko kena penyakit bukan2 ler hasanul oiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ni bukan swinger.. ni cuckold ni.si suami rasa puas bila si isteri buat project dgn jantan lain..adoii..amarica sgt la org kita skrg ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2019 12:55 PM | Show all posts
missayeen replied at 14-12-2019 10:17 AM
Finally masyarakat Malaysia terbuka kat story macam ni. 2years ago, kawan aku menceraikan suami seba ...

Tak sangka betul benda ni memang ada ada sekarang di kalangan orang Islam. Semoga dorang sempat la bertaubat.

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 04:04 PM | Show all posts
missayeen replied at 14-12-2019 10:17 AM
Finally masyarakat Malaysia terbuka kat story macam ni. 2years ago, kawan aku menceraikan suami seba ...

aku dengar lama dari kawan aku keje KL....aku malas amik port sebab tak masuk akal.....nak pindah pluto la
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2019 06:17 PM | Show all posts
tengok masa setiap mesej whatsapp tu pun dapat tau ni cerita cereka.manusia takda kerja la ni buat cerita.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116712s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list