Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2746
View
43
Reply

Sendu Tanpa Pasangan Di Sisi, Sufian Suhaimi Nak Main Tinder?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-1-2020 11:33 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG



"Aku main tinder jugak ni kang."



Terdesak dengan pertanyaan bila nak 'berpunya', Sufian Suhaimi menerusi Twitternya berseloroh menyatakan ingin melayari aplikasi Tinder.









Bagaimanapun, ramai juga peminatnya tidak bersetuju jika Sufian 'main Tinder' kerana bukan di taraf mereka kononnya.




Kredit foto: Twitter




Malah, ada juga komen nakal mengatakan Sufian mungkin akan mengeluarkan lagu sedih baru sekiranya kena 'unmatch'.





Kredit foto: Twitter





Dalam masa sama, ada juga yang benar-benar prihatin kerana aplikasi itu katanya kurang dipercayai.


Katanya, pengguna dengan mudah boleh menyamar sebagai sesiapa sahaja termasuk menipu jantina.




Kredit foto: Twitter




Oleh itu, ada yang menyarankan Sufian menggunakan aplikasi mencari jodoh Muslim berbayar seperti Baituljannah.com.




  



  



  



Takkan lah dah sendu sangat sampai nak kena main Tinder, Baby Pian. Apapun, semoga Sufian segera bertemu jodoh ya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 11:39 AM | Show all posts
terdesaknye die...ahahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Main la grindr
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 12:28 PM | Show all posts

Hahahaha.. jumpa lak dengan @Kurex kat grindr..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hornettttttt
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah pernah main tinder. Kena tipu hade. Sana semua nak seks je one night stand and fwb {:run
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 12:51 PM | Show all posts

hornett lagi best ke dr grindr? eh
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
asmara_me replied at 20-1-2020 12:51 PM
hornett lagi best ke dr grindr? eh

entah.. tak pernah main.. kawan kata grindr best..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 12:55 PM | Show all posts
Kurex replied at 20-1-2020 12:52 PM
entah.. tak pernah main.. kawan kata grindr best..

alah so main hornett je la eh
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
asmara_me replied at 20-1-2020 12:55 PM
alah so main hornett je la eh

tak main pun apps gayah ni.. kita ada ig, fb, omi je..
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 20-1-2020 01:05 PM
tak main pun apps gayah ni.. kita ada ig, fb, omi je..

Ok kurex . So nk taip ape utk search kurex kat fb n ig ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu bkn playboy ke ? Atau dah insaf ? Ke cubaan utk up kan diri ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 01:13 PM | Show all posts
takleh ker ngorat kt luar?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
cubaan merelevankan diri ke dik? Produk kau pun ke jurang Mariana. Betul2 rohainies versi jantan
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai kene melobi diri ye..kesian betul
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:02 PM | Show all posts
aldilla_zahraa replied at 20-1-2020 01:19 PM
cubaan merelevankan diri ke dik? Produk kau pun ke jurang Mariana. Betul2 rohainies versi jantan

produk apa dia buat uols? sorry ler tak folo ig dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
main omi nanti leh connect ngan bam bam mengerang
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:03 PM | Show all posts
mainla pape
asal yg wajib jgn tinggal
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagna replied at 20-1-2020 06:02 AM
produk apa dia buat uols? sorry ler tak folo ig dia.

Maksud I lagu2 dia la. Selain dari di matamu, ada lg ke lagu2 dia yg sedap?
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Time sekarang terhegeh hegeh nak kahwin. Bila kahwin nanti , gaduh dengan bini tetiba ckp "menyesal saya kahwin awal, baik saya bantu keluarga saya dulu" puih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108394s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list