Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6412
View
75
Reply

Ning Baizura Cuba 'Call' Marina Mahathir, Tapi Tak Ada Respons

[Copy link]

Author: ameenarara       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-1-2020 01:28 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi dan pelakon, Ning Baizura akan membuat kemunculan dalam filem Mahathir The Journey dan memegang watak Datin Paduka Marina Mahathir.


Dia banyak kali cuba menghubungi aktivis sosial itu termasuklah di Twitter, namun usahanya gagal dan tidak mendapat perhatian.




Foto: IG Ning Baizura





Ning merasakan untuk membawa watak seseorang yang masih hidup ada baiknya dia berjumpa untuk mendapatkan pandangan.


Sehingga ke hari ini, tiada respon diterima maka terpaksalah Ning mengkaji watak Marina Mahathir menerusi platform lain seperti laman YouTube.




  



Dia juga sedia maklum tentang Marina Mahathir yang tidak gemar mana-mana syarikat produksi menghasilkan cerita berkenaan keluarganya yang dilihat begitu banyak. Namun, itu hanyalah pandangan peribadi Marina sahaja.


Ning ditemui Mstar Online di Hotel Sheraton ketika sidang media kerana di situlah tersimpan babak terpenting dalam sejarah negara ketika pengumuman keputusan Pilihan Raya Umum Ke-14 (PRU14).




  



Setelah mengkaji watak Marina, apa yang diperhatikan dia merupakan seorang yang ringkas, tegas, berdisiplin, tidak gemar bermekap dan suka membantu orang lain.


Ning sendiri mengatakan watak itu berbeza dengan karakternya, namun kini setelah sebulan baru dapat menjiwai dengan baik.




  



Bajet filem ini adalah sebanyak RM6 juta dan akan ditayangkan pada Julai depan arahan Profesor Mohamad Hatta Azad Khan.


Harap, menariklah hasil filem ini dan tidak membosankan. Bajet pun besar, kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut tengok potret tu sebab cantik sangat. Ingatkan siti hasmah masa muda. Rupanya kak gee.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:15 PM | Show all posts
org Msia tengah bengang dgn che det, buat plak filem pasal family.... tgklah kalau trailer best nak jugak layan

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 24-1-2020 01:31 PM
Terkejut tengok potret tu sebab cantik sangat. Ingatkan siti hasmah masa muda. Rupanya kak gee.

Mana marina tak hamgin bg ning.. bg laa yg lawo.. ini bagi ning mmg ngamuklaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:19 PM | Show all posts
macam best je..nk tgk jugalah
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
filem suci....
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cai hancing mesti berebut tiket sampai pecah panggung nak tengok cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 24-1-2020 02:17 PM
Mana marina tak hamgin bg ning.. bg laa yg lawo.. ini bagi ning mmg ngamuklaa

Tapi yang real person pun bukan lah up mana rupa dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 24-1-2020 06:17 AM
Mana marina tak hamgin bg ning.. bg laa yg lawo.. ini bagi ning mmg ngamuklaa

Iols pun tak faham kenapa ning? Ning mukanya macam india sikit. Marina tu walaupun tak cantik tapi jauh beza dgn ning raut wajahnya. Iols rasa filem ni bakal jadi macam M for Mahathir.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 24-1-2020 02:51 PM
Iols pun tak faham kenapa ning? Ning mukanya macam india sikit. Marina tu walaupun tak cantik tapi ...

Hahaha ayat hang.. wpun marina bknla cantik pun.. marina baca seminggu duk dlm jmbn
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 24-1-2020 02:51 PM
Tapi yang real person pun bukan lah up mana rupa dia

Duk dlm jmbn marina seminggu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 03:13 PM | Show all posts
ya Allah, lawanya kak gee!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 24-1-2020 02:17 PM
Mana marina tak hamgin bg ning.. bg laa yg lawo.. ini bagi ning mmg ngamuklaa

Btui tu...ce try wan maimunah..perghhh power tuuuu..anak seni

Anak mamak tu bkn mude pun..muntah aku tgk

Depa heret aku dgn kete terbang nk pi tenguk preeeee pun aku ludahkan je..aku buat buat pengsan or sawan!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 24-1-2020 03:13 PM
ya Allah, lawanya kak gee!!!

Lawo je tp tk leh lawan body janna nik..

Kak gee ko tuuu..sedap di pandang tak sedap di pegang...sup tulang ko taww?

Aaaa janna tu..semua sedap..sedap pandang sedap pegang sedap panggang..kari aaaa msk kicap sup..smeee buleh...maaaaaahaii okkk?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain nampak muka ning, mungkin mekap lebih natural dan berisi sikit. Tapi ok jah
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:05 PM | Show all posts
ajinomotonosuga replied at 24-1-2020 07:53 AM
Lawo je tp tk leh lawan body janna nik..

Kak gee ko tuuu..sedap di pandang tak sedap di pegang. ...

iols straight yach, iols xde perasaan tgk jn. hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:11 PM | Show all posts
Filem yang nak tunjuk sisi baik Che det ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dah kenapa gee jadi mak, ning jadi anak. marina un tak hingin
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
X pe...duit banyak buat pilim macam macam.ramai yg nak tgk lifestyle kelaurga m
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegangan agama dia apa skang dulu sis
Kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list