Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3705
View
33
Reply

Meramas-ramas Di Laman Sosial, Suami Isteri Kena Tahan

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-1-2020 05:51 PM | Show all posts |Read mode
Dah buat perlakuan tak senonoh kemudian viralkan di laman sosial, pastinya menimbulkan rasa kurang senang di kalangan pengguna lain. Lebih-lebih lagi ia dilakukan di negara konservatif.


Hasilnya, pasangan suami isteri ini ditahan di kediaman mereka di Kuwait selepas tularnya video mereka di Twitter, Mirror melaporkan.


Ia ada kaitan apabila video berkenaan mendapat kritikan hebat dan rasa kurang selesa di kalangan pengguna di negara Islam itu.


Kredit foto: Mirror




Menerusi video berkenaan, si suami dilihat menyikat sambil meramas-ramas rambut isterinya.


Malah, wanita itu pula sengaja menayangkan bentuk punggungnya dan turut membuat komen berbaur lucah dalam bahasa Arab.


Difahamkan, pihak polis mengkaji video itu dan mengenalpasti pasangan itu sebelum menahan mereka Selasa lalu.


Penahanan keduanya oleh pihak berkuasa Kuwait dilakukan dengan mendakwa mereka atas tuduhan melanggar norma kesopanan awam.


Isi kandungan video itu juga dikatakan bertentangan dengan norma kehidupan dan masyarakat di Kuwait.


Ada juga pihak yang berkata pasangan itu sengaja memuat naik video mereka bagi menimbulkan kritikan orang ramai terhadap mereka. Bagaimanapun, masih tidak pasti mengapa mereka berbuat demikian. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
aku ingat lucinta luna
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Kim ngan Sajat ngan jate tino muka tak malu suka buat video melucah di socmed, bersyukur la dok Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RatuDunia94 at 24-1-2020 08:47 PM

Lahh.. itu je pon videonya.. xde la melucah mana..
Kalau sajat duk sana dh kena hukum gantung gamaknya gara2 video sheols..


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lor.. Ingatkan akai lucah apo.. Tue pun kena tangkap ker
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Iya je suami. Nampak mcm ada aura2 kwn shopping high heels jah {:good
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu je ke pun
Kalau kat sini dah berlambak la kena tangkap
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 24-1-2020 08:44 PM
Lahh.. itu je pon videonya.. xde la melucah mana..
Kalau sajat duk sana dh kena hukum gantung gamak ...

Kalo kak km sajat tuu tah jd ape kalo duk sana..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramas apa?? Xda ramas2 pun dlm video tuh lol
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoii talibannya puak2 ni..belai2 pn bknya org lain bini dia jgkk
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
melanggar norma kesopanan awam...bagusla gitu sgt titikberatkn adab..kt mlysia ni dah xterkawal dah..siap berak kncing tepi jln..gomoi2 tepi jln..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 01:53 AM | Show all posts
hmmmm macam takde pape pun???
lebih kurang macam mat rempit dan minat rempit sini selalu up dekat ig story hari2 dok buat benda ni je kadang2 lepas berzina pun nak up dekat story
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy: Kak Kim ngan Sajat ngan jate tino muka tak malu suka buat video melucah di socmed, bersyukur la dok Malaysia.

Br nk komen benda sama...siap tunjuk ciknek pon aman2 jah hidup..selamberrrr!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 04:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Lorr..apsal aku tgk pompoan tu mcm fake je...tek ngan bontot cam silikon je..tak pon mmg gemok..baka arab kan mmg beso2
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Itu macam je ke??
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
la ramas rambut,ingatkan ramas tek
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
xde ramas pon takat ramas rambut pon kena..hahahaha sah2 jantan dlm video tu gayah
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 24-1-2020 08:44 PM
Lahh.. itu je pon videonya.. xde la melucah mana..
Kalau sajat duk sana dh kena hukum gantung gamak ...

Laa.. Aku ingat ramas benda lain.. Choii yg ni pun salah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Satgi depa lari je ke mana2 negara cakap nak melarikan diri dr hukuman negara Islam.for sure banyak negara2 liberal akan protect awak dan beri kerakyatan. Syarat?kena kondem komen teruk2 psl agama awak n be kafir
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Rambut dia syantikkkkkk...jelessssnya..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.106246s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list