Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2446
View
47
Reply

"Yang Single, Suka Laki Orang Inilah Masanya Ke Pasar Raya" - Mike Galak Kacau Laki Orang?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-3-2020 12:55 PM | Show all posts |Read mode
Bagi mereka yang sudah biasa melakukan aktiviti di luar rumah, pasti tidak betah terkurung lama-lama di dalam rumah.


Umum juga maklum, disebabkan kedegilan segelintir daripada kita enggan mematuhi Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) kerajaan terpaksa melanjutkan tempohnya hingga 14 April ini dan sepanjang tempoh itu, hanya seorang wakil keluarga saja dibenarkan keluar membeli barangan keperluan harian atau ubat-ubatan.


Lantaran itu, tugas membeli keperluan harian diambil alih ketua keluarga yang rata-rata terkulat-kulat ketika berada di pasar raya.




  



Dalam posting terbarunya, Michael Ang berjenaka mengenai isu itu.

"Inilah masa untuk wanita single pergi pasar raya sebab 90 peratus yang ada di sana semuanya lelaki, mana tahu jumpa jodoh sana!" selorohnya.











Kredit foto: IG




Ramai pecah perut dengan jenaka Mike itu termasuk rakan artis. Pun begitu, ada juga yang tidak puas hati kerana Mike seolah-olah menggalakkan wanita merebut suami orang.








Kredit foto: IG




Mahu naik hantu golongan isteri di luar sana. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigi tu ewwww
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
dia cakap lelaki je bukan laki orang la
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondan sekor ni nk jadi cam kemut ke manjang ade je benang pondan tua ni kat cari??
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kosser lah laki org buat apa. Takde ke anak harapan yang bujang2 pegi cari barang
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ok jgk idea tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lawak2 basi gini x smpi ati nak gelak sbb ai is takut ngan situasi skang
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki zaman sekarang yang sado... Yg hensem.. Yg putih... Yg foundation... Yg sixpack... Yg lain2.. Kene hati2.. Kot2 pakai g-string kat dalam tu... Manelah tau kan... Zaman skrg ramai lelaki yg xbrape nak straight...hahahaha..lawak jek
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda ni nampak funny, sampai la kalau dah terkena kat adik/kakak/diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan la cakap macam tu.  Ok la kau buat lawak kan.. Tkt lama2 nnti org cop pompuan keluar beli brg sbg gatal,  nak try laki org pulak.  Padahal bukan semua orang ada ketua keluarga lelaki.  Ibu tunggal,  andartur kena keluar beli sendiri..  Bkn sebab nak usha sana sini tapi sebab nak kasi anak2 makan
Eh emo plak aku..  Maafla
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:13 PM | Show all posts
lawak komen ninajuren
sporting
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat mengundang..cukup2 la orang duk share yg lukisan suami orang dan janda keluar beli barang pastu cinta berputik
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:55 PM | Show all posts
jarang ada pondan cina kat malaysia ni. yg sekor ni paling aku benci muntah tgk muka bulat dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai yg pecah perut sbb jenaka mike? Eeww tang mana yg klako nya annoying ada lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:14 PM | Show all posts
Edited by giyomi at 26-3-2020 08:17 PM

oh yeker...sorry akak tak taste kat laki org.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:43 PM | Show all posts
Sebenarnya dia yang nak tu ..Jijik gay sorang nih
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 26-3-2020 01:29 PM
Kosser lah laki org buat apa. Takde ke anak harapan yang bujang2 pegi cari barang

Ade je sis tp mereka tu grabfood,delivery bagai tu.
Anak2 muda lepasan U or spm.kalo berselera teruskan niat menyunting anda.haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcam la selama ni para lelaki duduk rumah xkeluar
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:37 PM | Show all posts
aku nak cakap. rajin nau dia reply komen kawan2 dia. kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
InVendeTTa replied at 26-3-2020 10:24 PM
Ade je sis tp mereka tu grabfood,delivery bagai tu.
Anak2 muda lepasan U or spm.kalo berselera te ...

Hanak hikan sangat sis lepasan spm hahaha

Tak sempat nak usha lah masa cari barang tu. Mana nak pikir barang apa nak beli, nak pikir penjarakan sosial lagi. Amek, bayar, balik haa gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list