Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
102605
View
1056
Reply

"Aku Yang Fashion Designer Pun Meluat Tengok, Bahalol" - Dato' Rizalman Ibrahim

  [Copy link]

Author: hafiz.ahmad    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 31-3-2020 11:37 AM
Hahhaa iols kalau hat gol B40 ni yg nk hentam2 tu paham laa juga
Tp bila sesama sendiri komplen s ...

Ala uols... Tu amtara drama ponen ni utk dapatkan sokongan netizen utk bisnes dia.. jgn caya
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha elok jgk vivy kena tiaw dgn rizalman mcm ni. Esok2 masa depan beringat sikit.

Utk golongan mcm vivy ke alif syukri ke sajat ke ni mmg aku xingin nk hadap beli barang2 drg pun. Video kt YouTube tu xmau aku tgk buat tambah views.

Dulu2 hidup tenang je xperlu nak kenal nama2 semak mcm vida la vivy ke alif syukri ke sajat ke.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka ko tinbo!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Vivy buat tudung utk org kaya je... Yg marhean ni hampa tgk ja la yerr.. Brani la pakai hat fake... Vivy kecam abis abisan
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:53 AM | Show all posts
aku setuju dgn apa tok RI cakap

aku dah lama perasan Vivy dgn laki ni fake stupid tapi now makan diri

tapi jangan dok bash org saja, tok RI patut tolong lah  jahit baju utk frontliners mcm Radzuan Radziwill tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg bawak Dior besaq2 tu isi pampers susu anak kut?

Yg Chanel merah tu ermm ermmm...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat bebai sgt ni tok oiii.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh...yelah...kenape aku sebelom ni x pernah perasan pompuan suka tunjuk beg camtu time nak amek gambaq.. hahaha

Kalo beg murahan jenama Coloris ke,jenama Swan ke,jenama carlo rino ke reti pulak nak sorok
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuuu diaaaa.. Bertepek2 kena kat itik. Nasib baik tak keluar pokemak2 semua macam diva tu

Semalam i pegi stalk ig itik, nampaknya dia dah off comment. Tak tahan kena cerca le tu
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
InVendeTTa replied at 31-3-2020 12:12 PM
Eh...yelah...kenape aku sebelom ni x pernah perasan pompuan suka tunjuk beg camtu time nak amek gamb ...

Heheheh kan?  Sebenarnya your own mind and needs yg decide apa yg nampak murahan and apa yg nampak luxurious but at the end of the day perwatakan karakter yg menentukan samada ko nampak murahan or luxurious. For me celebrity yg kalau pakai baju murahan pun boleh nampak mahal is Camelia sebab die sendiri pun dah nampak elegan
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
baru buku bertemu dengan ruas..

padan muka!
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sampai skrg iols tak boleh hadam tgk muka laki vivy ni......
muke mcm bdk nerd lepas spm......
mcm muka takot bini pn ada.......
tak ada lgsung muka aura ceo tp muka kerja posman ader la.......
sorry vivizz i tell the truth
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:29 PM | Show all posts
gigih bawak beg pasar tu jalan dlm salji tebal.

kalo ak orka, aku pakai bag pack je. nak tunjuk brand, ah kau suruh la lv ka, gucci ka custom made utk kau..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Org kaya yg blagak ppuan ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg..kalau pak aku marah cmni memg kecut peruttt
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenama kau pun dah total joke sis. Tapayah nak poyo lah
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka melayu abes,cakap melayu tak reti..errr..kenapa? Cakap bahasa melayu xde kelas eh??? Phuiii
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 31-3-2020 12:29 PM
gigih bawak beg pasar tu jalan dlm salji tebal.

kalo ak orka, aku pakai bag pack je. nak tunjuk b ...

Beg gabak dia pakai in salji tu beg brand apa sis? Beg brand dia ke? Siap ade tulis nama lg..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Uiii meluat abis tok RI ngn tinbo ni ekk..muke geram,menyirap aje i tgk..hihihi..tak semua orka ni ade class..ramai je orka kat mesia ni yg perangai level2 pprt sangat..no class at all..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecam kecam kecam smpai lebam..kata zizi kirana
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list