Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10171
View
107
Reply

"From Muka Jawa To British" - Daiyan Trisha Dituduh Buat Pembedahan Muka

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2020 10:30 AM | Show all posts |Read mode





Jika anda lihat berita-berita di media sosial pada ketika ini, rata-ratanya memaparkan isu penggiat seni yang ingin memohon bantuan khas kepada kerajaan. Isu ini membuatkan hampir kesemua penggiat seni terkena tempias apabila dianggap tidaak tahu erti bersyukur oleh netizen.


Turut tidak terlepas, Daiyan Trisha juga terkena tempias apabila ada beberapa individu yang membandingkan gambar lama dan terkini Daiyan Trisha yang dilihat begitu berbeza.




"From muka jawa to British really quick" - Netizen








Lebih parah, gambar tersebut juga membuatkan ramai netizen melakukan 'face-shaming' terhadap Daiyan Trisha meskipun banyak lagi isu penting yang sedang berlaku di negara ini.




"Duit buat manusia..."










"Beruk pun.."











"Original face is more pretty"










Pun begitu, ramai juga meninggalkan komen positif kepada penyanyi jelita itu.




"Kalau aku banyak duit..."










"Duit dia..."











"Kalau I ada duit pun I buat"










Melihatkan keadaan ini, Daiyan Trisha tampil membuat kenyataan agar isu ini tidak diperbesarkan lagi kerana banyak lagi isu kritikal yang perlu kita semua fokus.







Positif dan cantik, syabas Daiyan Trisha! - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-4-2020 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Suara pun mendatar... Lakonan pun tak berkembang
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:38 AM | Show all posts
hek elehh...korang haritu kutuk si aina abdul gak kan muka dia apa lah itulah inilah...kang buat pembedahan plastik jadi lawa kang korang kutuk dia jugak!!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak minat dia ni. Hannah delisha yg tetiber femes aritu tu pun iols tak minat. Lepas kjadian emmakembong pakai tudung arituh maybe buat iols shutdown nak minat retis pan asian.

Tp muka dia ni mmg muka local.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tepi sikit daiyan. Let mimilana shine pls
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak nya berubah but stil biasa2 jer
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Jawapan yg bijak.. Menunjukkan dia seorang yg cerdik..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:29 AM | Show all posts
aku pun kalau ada $$$ nak buat idung ni.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:29 AM | Show all posts
tak perlu ubah rupa kalau berbakat..ni pun bakat sendu, baik kerja opis je dikk
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Duit dia.. Jadi biar la.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:40 AM | Show all posts
most important question..who's your plastic surgeon?
nak tanya info ..kawan i tanya
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka dia yang sebelum cantik je. Tapi obvious sangat hidung dia dah tak sejambu dulu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
She looks like Fazura now
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Sham143 replied at 1-4-2020 11:25 AM
Jawapan yg bijak.. Menunjukkan dia seorang yg cerdik..

Klo cerdik dia tak ubah muke gitu laa

Dia bodoh...pastu low self esteem

Dia tadak bakat pe pun tp pikir klo ada ghuper produksi cari

Kan aritu nenek aida tu n sapa sekoq lai kata nk cari yg ada ghuper!!!
So jelas dia ubah muke untuk cari mkn..dia lupaaaa yg kasi mkn tu Allah swt

Tuhan dah kasi ko ghuper gitu..pesai ko tuko? Lain la ko kne asid muke..kne eksiden..kne belasah..bleh operate.muke

Dia menzalimi diri sendiri so bkn cerdik!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
tapi mana boleh ubah muka permenantly..my right nate gapo
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak.mekap.... boleh la....manis je daiyan-rumah-baru-25.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
So betul la dia buat? Ehh

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:03 PM | Show all posts
Tunan replied at 1-4-2020 12:01 PM
Tak.mekap.... boleh la....manis je

Celah mana tak mekap. kau tengok muka dan leher tu pun dah tau sebotol fondasyen dia tepek kt muka (tp lupa kat leher)
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dia yg dulu,  comel je budak2 remaja
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
asyura_85 replied at 1-4-2020 12:03 PM
Celah mana tak mekap. kau tengok muka dan leher tu pun dah tau sebotol fondasyen dia tepek kt muka ...

Muka pink
Leher kuning...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list