Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7863
View
108
Reply

Hentikan Fitnah Sebelum Fizo Omar Ambil Tindakan Undang-undang!

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2020 02:29 PM | Show all posts |Read mode
"Sila hentikan fitnah sebelum tindakan sewajarnya diambil."



Fizo Omar memberi amaran kepada pihak terbabit yang membuat fitnah mengatakan dirinya meminta bantuan kerajaan.




Kredit foto: IG




Katanya menerusi laman sosial, tuduhan itu berniat jahat dan telah mencalarkan maruahnya serta keluarga.

"Itu adalah satu fitnah besar dalam hidup saya, jadi saya tidak akan teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang sewajarnya sekiranya perkara ini berlarutan.

"Termasuklah komen dan kata kesat di sosial media yang boleh menjatuhkan maruah saya dan mencemarkan nama baik saya serta keluarga.

"Saya yakin apa yang berlaku sebelum ini adalah salah faham dan ia memberi kesan kepada saya sekeluarga," tegasnya.


Fizo sebelum ini meninggalkan komen pada video Zarina Anjoulie "Kesian pula aku tengok dia ni" menimbulkan kemarahan aktres kontroversi itu selain mengundang kecaman warganet.




  



Semoga isu ini segera lerai supaya Fizo tidak mengambil tindakan undang-undang, sekali gus menambah beban pihak berkuasa menangani isu Covid-19 dan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-4-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Fizo tinggal kat mana skang?
Masih tinggal.sama sama.dengan adek beradek?
Saman aje fizo..tengok simpanan ada berapa..
Kang kena isi borang.prihatin plak
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 02:45 PM | Show all posts
Semoga @Kurex sedia membantu Fizo jika ada masalah kewangan nak hire lawyer Maideen..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahkahkah. Ada duit ke nak saman ?? {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
nak saman atas dasar apa?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hang yg mula hang pla nak saman.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenanrnya fizo tak adalah minta duit atau bantuan drpd kerajaan. Dia hanya tinggalkan komen "kesian aku dengan dia ni"... Tu sahaja.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada duit ko tu?{:smile{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 1-4-2020 06:39 PM
Fizo tinggal kat mana skang?
Masih tinggal.sama sama.dengan adek beradek?
Saman aje fizo..tengok s ...

Hahahaha.. Makan dlm ayat uols.. Dia mengadu kat mak dia jenuh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 02:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah dan buruk ke seorg artis tu kalau minta bantuan?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 1-4-2020 02:39 PM
Fizo tinggal kat mana skang?
Masih tinggal.sama sama.dengan adek beradek?
Saman aje fizo..tengok s ...


Tgh apply rmh pprt kot..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye fizo... Kurex sentiasa menyokong fizo..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 1-4-2020 02:46 PM
Kahkahkah. Ada duit ke nak saman ?? {:nose

Jual mesin urut prelove.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 1-4-2020 02:45 PM
Semoga @Kurex sedia membantu Fizo jika ada masalah kewangan nak hire lawyer Maideen..

Kurex akan nasihatkan dia supaya jgn saman, duit tu utk bantuan nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 1-4-2020 02:56 PM
Salah dan buruk ke seorg artis tu kalau minta bantuan?

tak salah pun...mintaklah kalau nak mintak

minta bantuan
minta dikecam (kalau permintaan tak munasabah)
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Minit2 awal tu ok accepted... Tp minit2 akhir tu.  X payah la hang justify lebih2 bagi pihak retis yg mintak bantuan tu... Jelas2 kot depa kata "kami" .... N jelas2 kot mintak bantuan khas...  Wal hal kerajaan kan dah bagi kat m40 b40 segala tu....  N retis2 yg blkg tabir.. Veteran segala tu apply la according ly mcm rakyat2 lain..  Kan?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
orang komen awak pun nak komen...

nak kesian kat orang awak yang kena kecam

kahkahkah

nasib le fizo bila jadi retis ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 03:18 PM | Show all posts
ni la jenis "dia mengata orang tak apa, time orang mengata dia, dia tak boleh terima hakikat"
perumpamaannya lahhhh ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhhhhh... Pasal minta bantuan... Ingat kan nak saman pasal ayat makan hasil bini...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian kat dia ni... hahhahahha..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list