Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16024
View
364
Reply

"Buang Artis? Korang Buang TV, Radio Dulu" - Beego

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 9-4-2020 12:10 AM | Show all posts
Edited by ekmal_sorrow at 9-4-2020 12:11 AM

is it me atau artis2 local skang memang berbunyik mcm pak2 menteri setgh penggal yg ari tu?
aneh jugak ek?

and then TV x semestinyer tgk drama [carut marut expletive] diorng...
leh guna main Playstation 4,

radio leh dgr business talk channel....

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-4-2020 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
julielapadite replied at 8-4-2020 06:33 PM
Dia ingat kita pakai tv tebal lg kot siaran rtm dan tv3.

Tulah...artis ni boleh x diam...x payah nak pjgkan ...ajak netizen gaduh...bila netizen komen,nanti sentap...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
maxim replied at 8-4-2020 11:57 PM
Iols search beego kt netflix kluar cite dumb and dumbber noks.. Selayaknya lah

Hahah kelaka wey mmg selayaknyalah
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Namamu sesuai dgn kebodohan mu.. hahahaha. kalau di Indonesia bisa dibilang "Apa lo bego ya?" hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:30 AM | Show all posts
Bodohnya. Ternyata Covid19 nih menyerlahkan true colour semua org.
Ingat org beli tv dan radio utk tengok dan dengar artis Msia je ke? Hiburan lokalista terus berkubur pun ai tak terkesan, baik layan international yg jauh lebih superior kualitinya. Diberi pilihan drama sampah korang, ai sanggup tengok Crime Patrol 999
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 8-4-2020 10:03 PM
Tak nampak langsung Lagi bagusss

Hahhahahaha kannnnn....cam sendu je....tetibe nk up diri plak...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
acik79 replied at 8-4-2020 11:09 PM
Kan? Aku pun ban cite melayu kat rumah ni... anak2 dara aku mmg suka tgk sbb cintan cintun tapi  ...

Cepat la pakcik iols balik semula dekat kg.. sebab dekat sini asyik tengoo drama melayu je.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama Tak layan Artis melayu
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Org tgk tv bkn hadap hiburan je Beego oii
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 8-4-2020 02:04 PM
ala..acik fauziah nawi pun...

mmglah poets, painters, writer tu termasuk dalam golongan artis..go ...

Itu kalau kena kecam mula la nti keluar ayat2 sedih
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa kata kita secara pukal jangan peduli retis ke instafemes ke siapa semuA
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Artis Malaysia tak faham yang majority of them adalah penghibur picisan semata. Baru beberapa minggu PKP, dah sibuk mintak bantuan khusus seolah2 artis lagi penting dari frontliner
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai! Kenapa yang berbunyik semua artis sendu je ni?? Kesian artis2 yang tak berbunyik.. tak pasal2 terpalit sama! Yang sendu2 ni je yang bising memerlukan "bantuan khas" sebab dah lama takde job. Padahal kalau takde MCO pun, tetap jugak takde job! Sangkak!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Bergosip replied at 8-4-2020 09:43 PM
Bonus. Saya bagi selingan video variety shows Hello Counselor dan Boss in the mirror.

Kalau ada ...

Thanks atas ilmu ni  ...i rasa korea ni hasilkan byk cite2 ilmiah jg walau berunsur hiburan.pakaian pn xdaring sgt.cuma putih melepak ajalah sesorang
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 03:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 9-4-2020 12:49 AM
Cepat la pakcik iols balik semula dekat kg.. sebab dekat sini asyik tengoo drama melayu je.

Bertabah la uols hihi
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg kami nak boikot artis melayu tersangkak.. tamil omputeh korea sepanyol perancis turki arab semua kami tgk. Dannn org skrg pkai smart tv lah boleh dengar ceramah ustaz2 kat utube boleh tgk documentary tgk lembu kambing dr tengok cerita sampah ko.. n kami tgk netflix.. Iflix podcast.. prfttyt .. bego
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 04:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala.. bising nya kau.. aku bukak tv time pukul 8 je tengok news. Pastu layan movie kat youtube, Netflix. Kau jgn nak perasan sangat boleh tak..? ingat zaman sekarang org hadap sgt ke tengok drama2 melayu..Sbb tu la kau tak kekal popular sbb tak ada peminat..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 05:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahi apa yg kau makan sengal begini jantan oii
Srp lulus x???
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 06:37 AM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 8-4-2020 10:36 PM
Tau takpe.. Mak aku memang terer bab teka jalan cerita.. Sampai ke dialogue pun dia boleh sebut se ...

Hebat nak ko nih..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 07:59 AM | Show all posts
iols tak tgk sgt drama melayu. kat radio pon, dj mesia pasang lagu omputih... camne retis mesia nak mendonia?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list