Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10124
View
96
Reply

"Jangan Suka Mengangkang "- Azhar Sulaiman Bagi Amaran Pada Kasih

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-4-2020 10:24 AM | Show all posts |Read mode




Akhirnya, Azhar Sulaiman menegur anak gadisnya iaitu Kasih Iris Leona, agar jangan 'suka duduk mengangkang' hingga menimbulkan pelbagai isu.


Ini kerana, ada netizen kurang senang dengan video hangat yang dimuat naik remaja itu mengenai aktiviti harian di TikTok dan Instagram.


Dalam video berkenaan, anak gadis pelakon itu mengenakan seluar pendek hitam hingga menyebabkan ruang komen video tersebut telah ditutup.





Kredit foto: Tik Tok Kasih Iris Leona




Azhar Sulaiman menerusi Facebook memaklumkan dia sudah pun memberi teguran pada anak gadisnya itu.



Kredit foto: Facebook Azhar Sulaiman





Malah, Azhar turut mengingatkan Leona bahawa dia seorang gadis Muslim dan tidak manis berkongsi kandungan sebegitu.


Anak lelakinya yang juga kembar kepada Leona iaitu Rees juga diminta untuk mengingatkan anak gadisnya itu untuk menjaga tingkah laku serta berkelakuan sopan.


Nasihat Azhar itu menerima respon baik para netizen.







Kredit foto: Facebook Azhar Sulaiman




Baguslah. Siapa lagi nak tegur anak sendiri kalau bukan bapanya. Lagipun sebagai bapa, Azhar bertanggungjawab mendidik anaknya menjadi insan yang bermaruah. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 9-4-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
K               
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak paham napa dia suka bahasakan mami, kalau abang kan sedap sikit
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia anak mami kot hehee
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 10:58 AM | Show all posts
ingt mami tu wife dia...hahhahahha
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:02 AM | Show all posts
What Mami stand for?
My suami? Man mi?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak camel toe ke? Ayoyoo sape suh mengangkang
Buat jadik bahan kang dek non
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok la tu
Awak tu bapak/mami errr...whatever la Har oii!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:29 AM | Show all posts
anak gadis ni yang patut diberi perhatian lebih. Macam2 perkara buruk boleh jadi jika tak dikawal dengan betul.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
qil replied at 9-4-2020 10:40 AM
Aku tak paham napa dia suka bahasakan mami, kalau abang kan sedap sikit

kan.. ingatkan warga cari porem yg pngil gitu tp xkan sb dia lembut kot tgk2 kat fb sendiri mmg dia gelar gitu. pastu Maling tu sape lak? cempaka bini dia ke? maling stand fo mama darling or my darling? maling dlm bhs indo kan maksudnya pencuri haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
meols sorang jah boleh panggil heols abang.. abang abah yummyy
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 11:41 AM | Show all posts
kenapa heshe menggunakan kata ganti diri Mami ye? macam ibu2 gittew...atau memang gelaran sesama kengkawan pon panggil gitu jugak? sebab dalam family pon panggil gitu....macam angah, along, nyah, acik, usu...
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mami tu = my suami ke, sama mcm maling = my darling. lama2 terbahasakan diri sendiri tapi maksud bila dipendekkan jd lawak pulak
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
So puaslah hati netizen? Ke ada lagi mami belum buat menurut rules netizen
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kena tegur ngan netiz ke baru mami tegur anak? Kalau netiz tak tegur mami biap p jer ka?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus mami..nampak educated how die response.
Kalau retis bangang die akan cakap kubur masing2 dan melatah la gitu..mami relax je ngaku salah die.
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang nak jaga anak perempuan kat socmed ni susah berbanding yang lelaki. Most girls bila dia tau dia lawa or comel mula la suka buat selfie gedik2 manja kat socmed
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
imanda replied at 9-4-2020 11:33 AM
kan.. ingatkan warga cari porem yg pngil gitu tp xkan sb dia lembut kot tgk2 kat fb sendiri mmg di ...

Maling tu cempaka emalin la ...
Azhar jd Mami..
Cempaka Emalin jd Maling....ehh...apa2 je lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:43 PM | Show all posts
imanda replied at 9-4-2020 11:33 AM
kan.. ingatkan warga cari porem yg pngil gitu tp xkan sb dia lembut kot tgk2 kat fb sendiri mmg di ...

nama bini dia Chempaka Emalin

maling tu short form emalin versi ganu/kelate kot
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 9-4-2020 12:43 PM
nama bini dia Chempaka Emalin

maling tu short form emalin versi ganu/kelate kot

ye tau nama cempaka tu cempaka emalin tp awat jd maling? hahaha mcm2 lahai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list