Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13434
View
136
Reply

"Tegurlah Isteri" - Aiman Hakim Ditegur Kerana Zahirah Macwilson Terlalu Seksi

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-4-2020 11:58 AM | Show all posts |Read mode
Sumber: Instagram






Aiman Hakim Redza dan Zahirah Macwilson boleh dikatakan sebagai pasangan selebriti paling sempurna di Malaysia. Mana tidaknya, kedua-dua pasangan ini tinggi lampai dan mempunyai wajah yang sangat menawan.


Malah, gambar-gambar yang dikongsikan di laman Instagram mereka berdua juga sering mendapat pujian para peminat. Kata orang, boleh bersemut skrin telefon tu!




  



  



  



Terbaru, Aiman berkongsikan gambar terbaru mereka berdua yang bertujuan menunjukkan sokongan kepada kempen UNICEF dengan membeli gelang tangan.





  



Namun, lain pula yang terjadi apabila gambar berkenaan mendapat reaksi kurang senang daripada sesetengah netizen yang beranggapan Zahirah berpakaian terlalu seksi.


"Jaga maruah..."









"Walaupun dah halal..."







"Jaga aurat"







"Ajar isteri menutup aurat dengan baik"







Meskipun komen-komen tersebut bertujuan memberi teguran kepada pasangan ini, medium ruangan komen yang digunakan seolah-olah kelihatan kurang sesuai. Apa komen korang? - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-4-2020 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tegur pun depa dgr ke?
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekjirah ni seksi apanya kerempeng mcam plywood ja pastu try hard sngat nk jadi fattzurah 2.0
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
wajah menawan ke zahirah tu? keras je muka
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa ambik gambar posing baik punya
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo iols jadik nurtizen tu iols dinch jah buang masa nak remind si eman pasal bini separuh bogelalala. Biarlah heols tanggung dosa tu, that's more fun. Some man deyols enjoice display bini seksi utk tontonan umum just like farid hamil.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:13 PM | Show all posts
memang nampak menyeksi sgt pulak lepas kawin..
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigi dan gusi
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 18-4-2020 12:04 PM
Mekjirah ni seksi apanya kerempeng mcam plywood ja pastu try hard sngat nk jadi fattzurah 2.0

Mak bapak Aiman rasanya x lah open sangat.. ..
Chuols jgn sebut kerempeng2 ke tengkorak ker..nnti karats sheols dlm ni berasap...kena puji2..nnti theyols ckp chuols jeles ketiak sheols putih lepak...
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
tu kira seksi ke macam tu? macam biasa je. macam amoi jinjang punya dressup pegi aeon kepong
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa ker..biasa jer sejak kawen. Try hard sgt tunjuk bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 laki dia suka dia pkai gtu netizen sebuk nk suh si wife cover2...yg ngadap hari2 lakinya jugak
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini lawa sangat. Haruslah menunjuk bangga.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat bodo lebih baik ZM aiman, jangan reply haha
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Bibir dia je la sexy
Body xde sexy pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree: Mekjirah ni seksi apanya kerempeng mcam plywood ja pastu try hard sngat nk jadi fattzurah 2.0



Setuju sgt sis{:run
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
X da aura dua org ni.. sendu
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 18-4-2020 12:04 PM
Mekjirah ni seksi apanya kerempeng mcam plywood ja pastu try hard sngat nk jadi fattzurah 2.0

lebih kpd try hard nak jadi fazura
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sibuk la netizen pun...yg seksi tu la laki dia suke. kite tmpg tgk kalo rasa haram jgn tgk skrol laju2. tua bangka dah nak tegur ape nyehh bukan lahir2 kapir pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2020 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia pon xbiseng Bini dia seksi, netz kepam puleks lebih sudu dari kuah..jadahnye?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list