Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10386
View
168
Reply

Lelaki Ini Rakam Reaksi Isteri Apabila Diajak 'Bertiga' Bersama Teman Baik

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2020 10:38 AM | Show all posts |Read mode



Tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) adalah waktu yang sesuai untuk kita meluangkan masa bersama dengan yang tersayang.


Terbaru, tular sebuah video di laman Twitter yang melihatkan seorang lelaki meluangkan masa lapangnya bersama si isteri dengan menjawab soalan-soalan daripada Instagram Story.


'Soalan yang tak patut dijawab oleh suami depan isteri'


Dengan tajuk 'Soalan yang tak patut dijawab oleh suami depan isteri', lelaki ini menjawab soalan-soalan yang diajukan daripada netizen.





Namun begitu, soalan-soalan yang dijawab oleh beliau di hadapan si isteri dilihat agak terlalu sensitif dan tidak sesuai untuk dijadikan sebagai tatapan buat netizen.















Video ini mendapat reaksi negatif netizen yang beranggapan lelaki ini telah melampaui batas sebagai seorang suami meskipun ianya hanyalah satu gurauan kepada si isteri. Berikut adalah beberapa komen daripada netizen:


"erkara ni tak lawak"








"Kesian isteri dia"







"Konon cool lah tu"







Adakah gurauan seperti ini sesuai untuk dijadikan sebagai tatapan buat umum? Apa komen anda? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-4-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada anak mesti anak kau malu dapat ibu bapa bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Not cool at all.

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Share skit gmbo laki bodoh ni...muka isteri terang2 nampak..
Hello suami yg x patut digelar suami...ko dah jatuhkan maruah dia sebagai seorg isteri..tlg la jg perasaan isteri kalau dahh soalan mcm ni dah melampau..bukan pasal cool ke tak tp mmg bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 10:56 AM | Show all posts
benda ni kalau bergurau berdua pun tak patut berlaku, ni kan pulak terang2 depan orang ramai...  aku benci lelaki bangsat macam ni...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Viralkan gambar laki tu.biar dia tau malu sebagai lelaki.
X de family ke..x de adik beradik..saudara mara ke sampai bodoh mcm ni sekali.
Kesian isteri..agaknya pn br tau suami dia mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh sial laki nie
Kelakar ke buat camtu. Apa reaksi bini ko ek
Aku suspek muka dia hodoh kepam buncit gigi kuning hisap vape  
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Simpan utk diri sndri dah la..baik gila dari bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:01 AM | Show all posts
zaman sekarang semua benda nak jadi bahan lawak dan nampak cool.
Cuba bini buat mcm tu. Dia rasa cool ke x?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa gambar suami yg diblurrkan? Kesian si bini dapat laki bangang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti muka takleh go kan sebab tu kena gurau macam ni... Sakit mental
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:11 AM | Show all posts
astaghfirullahalazim....
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki ni mmg bodoh. Bodohnya berganda 100 bila dia tunjukkan pada umum di twitter. Mohon mereput segera. Tq.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 21-4-2020 10:56 AM
benda ni kalau bergurau berdua pun tak patut berlaku, ni kan pulak terang2 depan orang ramai...  aku ...


Iols tunjuk ni kat suami iols, dia pun cam terkejut siap bebel2.

Amenda laaa tah2 suami dia nih mmg ade fetish pelik2 cthnya nk 3some ngn bff binik
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki ni ada ciri2 seorg lelaki yg bila outstation melanggan pelacur then dia akan brag depan kawan2 dia ttg aktiviti itteww.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh nya jantan tu. Nmpk sgt ko simpan hasrat nak main dgn bff bini sendiri. Babi la jntn mcm ni. Helok ko**k tu potong bg anjing
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:34 AM | Show all posts
lelaki macam ni la yang nak set2 isteri solehah tapi diri sendiri shaiton in disguise.. jawab soalan bodo macam tu dah tentu dia dah imagine siap2
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Belambak laki camni.. konon bini sporting la ape la.. tapi diorg humblebrag xde la bodoh nak gi rakam n share kat public..
Internet never forget.. ko insaf pun nanti screenshoot dah bertebaran.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila bodoh tu free....siler kecam jantan kabaret ni berjemaah bawang rangers sekalian! We can do it! Israel pun kita penah bom ape sangat laaa jantan murahan pensil 2b ni!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
kesian pekupis dpt laki bodoh.  jumpa pun kat twitter kut.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list