Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
12250
View
44
Reply

'Pakai Apron Je' - Ramai Tertanya Nabila Huda Tak Pakai Baju Ke Tu?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2020 06:12 PM | Show all posts |Read mode
Ramai peminat sering tertunggu-tunggu video apa akan dikongsikan Nabila Huda di Instagramnya. Mana tidaknya, video Abil sering menghiburkan ramai.




Kredit foto: IG




Terbaru, videonya sekali lagi mencuri perhatian ramai dengan membuat kecoh apabila keknya hangus ketika leka 'membebel'. Sudahlah keningnya 'hilang' sebelah. Apa dah jadi ni Abil?




  



Namun, apa yang menarik perhatian adalah pakaiannya. Sempoi habis Abil, pakai apron je ke tu!?


Bagaimanapun, tidak semua senang dengan penampilan Abil kali ini kerana dia dilihat seolah-olah tidak mengenakan baju di sebalik apronnya itu.









Kredit foto: IG




Ada-ada saja Abil ni, lah. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-4-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bior jele. Laki dia Pon xbiseng.netz ni memacam pulak.abil ni mmg dari dolu pakai seksi. Wat duyu espek
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 06:42 PM | Show all posts
Tak surprise pun coming from Abil.. Nasib baik pandai berlakon, bukan tibaiunta.. Jadi aku bagi free pass..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Abil kot..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak dia laa.. Dia yg nak masuk neraka ke syurga ke.. Laki dia yakin leh jawab soal kubur nanti lantak pi dia laa.. Dah tua bangka pon nak dibising2.. Bak kato mak kakyung bawah dah berbulu lobek dah kok bega naa lantak kau laa.. {:smile{:smile{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak minat tgk tik tok, kalau nak gelak2 hilangkan boring iols tgk vid masak abil dgn maria tunku sabri.

So gasaklah ko nk berbaju ke tak, rumah bersepah ke tak.. i don't care. Nk tgk makanan & gelak2 je
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 21-4-2020 06:34 PM
Bior jele. Laki dia Pon xbiseng.netz ni memacam pulak.abil ni mmg dari dolu pakai seksi. Wat duyu es ...

dah tu kita nk kena mggelabah ttksss ke tak ni sbb dia x pakai baju? hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila pakai subang dekat hidung, terus nampak ada dna leluhur
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul..diam2 doa ajalah.mana tau doa salah satu netz yg buat dia berubah berlitup semua pastu masuk syurga dulu dr netz ..laki dia ada kan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak beli kek pisang pun rasa kemam mulut ..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 07:50 PM | Show all posts
kikiharris replied at 21-4-2020 06:53 PM
Iols tak minat tgk tik tok, kalau nak gelak2 hilangkan boring iols tgk vid masak abil dgn maria tunk ...

maria tunku sabri best... suka suara dia.. even tak mekap, baju kaftan, menarik tgk dia masak

Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mana video nyerr??!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
lantok dia laa.. tp kek pisang yg dia jual tu nmpk sedap.. kemain smpi tokti pun order..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalao abil ni, die x pakai apa2 pon aku x heran.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ske gak apron, kat Etsy ada jual apron macam cosplay skirt vintage ropol2 memang chris.aguilera sangad. Jenis pakai apron je takyah pakai apa2
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 09:23 PM | Show all posts
kalau telanjang teruih pon ada orang lalu ka tgk si kepam ni?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah nak pki apron je pun... panaslah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 09:29 PM | Show all posts
Dia pregnant ke?Ada aku baca satu komen kat ig sapa ntah,bagi hint mcm Abil pregnant. Dia pun mcm berisi sikit
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana nak beli kek pisang dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2020 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 21-4-2020 07:07 PM
dah tu kita nk kena mggelabah ttksss ke tak ni sbb dia x pakai baju? hahahah

Walaweh! Wajib aa gelabah kalau acik kiah peberet aku soh...hikhik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list