Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5533
View
84
Reply

Nurul Zahid Keluar Bersama Suami Ketika Membeli Barang Dapur? Ini Respons Young Syefura

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-4-2020 10:45 AM | Show all posts |Read mode



Baru-baru ini, kecoh apabila anak kepada Zahid Hamidi, Nurul telah keuar rumah dan melanggar arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) tanpa urusan yang penting.


Terbaru, turut tular sebuah gambar yang memperlihatkan Nurul Zahid sedang membeli belah barang dapur bersama suaminya. Menimbulkan persoalan di sini, adakah arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) hanya untuk rakyat marhaen sahaja?





Melihatkan gambar ini, ADUN Ketari, YB Young Syefura turut berasa kurang senang dengan sikap segelintir individu yang mengingkari perintah PKP.


"Saya tgh puasa ni. Hmm"



Saya tgh puasa ni. Hmm https://t.co/h2rb65eOYU
????? YBae (@youngsyefura) April 24, 2020



Jelas di situ, Young Syefura hanya memilih untuk berdiam diri daripada mengeluarkan kata-kata buruk pada bulan Ramadhan ini.


Persoalan buat buat kita semua, adakah golongan atasan kebal daripada arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ini? Adakah pihak berwajib hanya berani menangkap rakyat arhaen yang melanggar PKP? Tiada siapa yang tahu. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-4-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Oleh kerana akak sedang berpuasa, akak just nak cakap, " hang sekolah ke tidak kaklong". Yang ni takpa kalu dikenakan tindakan dek kerna bodsom dia.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ade masalah ego melampau disebalik acah2 islamik....fake fake fake
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan aritu sheols kutuk kayangan klua bramai2 ka?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:37 AM | Show all posts
hurmm..kebal kayangan petala langit ke tujuh gittewww
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuar dgn somi tayang2 beli barang remdan sambil somi menyeringai gitu demi ummah sisssss
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmm...lepas ramadan la baru iol *#@*^! {:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ffbeauties replied at 25-4-2020 11:51 AM
Kesian kita rakyat marhein tak tau beza MCO dengan LOCKDOWN.
Kita semua yang bodoh. Tak perlu dudu ...

Cerdik apa nak tunjuk level2 kau sangat. Beli barang grocery ke pun orka ni jadi membatak
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:05 PM | Show all posts
i rasa kak long ni keluar dengan husband sama2 masa pegi meeting jumpa menteri tu.. alang2 dah keluar pegi meeting sama2, terus la pegi shopping barang dapur.. i rasa lah..

atau teori kedua dia keluar pegi beli barang naik kereta asing2.. so jumpa di tesco untuk soping barang dapur..

sebab ini bulan ramadhan so i nak bersangka baik saja.. LOL
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti dia jawab, dia shopping rumah dia. Laki shopping utk isteri pertama {:run{:run{:run
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah kerana suami berjadual di rumah pertama...maka hanya sebab mengelitis diminta berjumpa.di pasaraya...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Apabila 'menumpang kasih' kat ore.....itu pon nak rasa bangga sangat.Betul la kata mader...'Melayu mudah lupa'.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kan dh kata..ermmmmm ..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 25-4-2020 12:04 PM
Cerdik apa nak tunjuk level2 kau sangat. Beli barang grocery ke pun orka ni jadi membatak

Beliau cerdik dan humble.
Disamping keluar kereta asing asing, beliau cuma tunjuk membeli grocery di tempat rakyat marhein walaupon beliau kayangan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni lagi 2 org tak guna akal.. Aku ni posa ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodonya siap letak caption camtu.. diam2 suda la.. ka nk tayang kt madu tp dh namanya kak long kawasan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:20 PM | Show all posts
orang keluar membeli cepat2 je nak balik..
dia siap berselpi bagai..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Puasa juga hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2020 12:42 PM | Show all posts
sheols adalah antara kengkawan ctdk yang mencalarkan imej ctdk sebab ada kawan berperangai na'uzubillah, selain KD...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list