Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9700
View
85
Reply

Da'i Farhan Cerai Isteri Ketika Hamil, Aura Sudah Hilang?

[Copy link]

Author: hafiz.ahmad       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-5-2020 07:23 AM | Show all posts |Read mode

Sumber: OhMyMedia





Isteri kepada Da'i Farhan yang dikenali sebagai Dr Erin atau nama panjangnya, Noornainul Naqim Mohd Radzi baru saja mengesahkan bahawa beliau sudah bercerai dengan suaminya pada April lalu.


Perkara ini dikongsikan sendiri oleh beliau di laman Instagram. Katanya, Da'i Farhan sudah melafazkan cerai pada 27 April lalu selepas dirinya hamil anak pertama bersama pendakwah tersohor di Malaysia itu.


Dedah Erin, dia sendiri menuntut cerai kerana tidak tahan dengan sikap 'lalang' Da'i Farhan.

"erceraian ni saya yang minta sebab saya dah penat dengan episod kejap kata nak rujuk sana dan ceraikan saya. Kejap tak jadi nak ceraikan saya dan nak pujuk yang sana bermadu dengan saya," tulisnya.



Baca perkongsian tersebut di bawah:







Kredit foto: IG





Apa cerita ni Da'i Farhan? Semoga semuanya baik-baik sahaja buat kedua-dua individu ini. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-5-2020 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
still nak acah victim dan salahkn orang
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 07:39 AM | Show all posts
OK COD lah kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Hal rmh tangga selesai dlm private x bole ke. Tua pn bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 5-5-2020 11:39 PM
OK COD lah kan

Cash on delivery ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dalam tempoh nak bercerai sempat lagi berendut. Jantan macam ni mmg tak boleh harap. Bekas bini gi la cari orang lain jangan berharap dengan jantan macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Fakiyu         
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:03 AM | Show all posts
menyampah lak aku bila dia salahkan first wife... makcik ni mmg jenis x ngaku salah,  mmg mengundang kejian netizen lar....

kalo dia senyap n x bagi statement pjg gitu lagi bagus...

mmg otak singkat la makcik ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Berkahwin kerana aura 19 bercerai nya kerana covid 19. Kau dah kenapa setat..asal bini ngandung, cerai. Nak lawan abu ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:10 AM | Show all posts
"pihak sana takleh move on"...???

ohhh bijjj pleaseeee!
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli aku statement pempuan ni. Acah2 jd kambing hitam pulak. Kalau betul cerita dia, dah kenapa bini first pun sangap sgt nk get back dgn farhan ni? Dah kena sumpah 7keturunan jd bodoh ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm drama pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 6-5-2020 07:39 AM
OK COD lah kan

tak.. kalau yg ni gaya mcm paywave je..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:12 AM | Show all posts
Drama
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:14 AM | Show all posts

haah sis

yg meols nmpk, pompuan ni mmg target nk kawin ostad
tp ostad yg sorg ni sangkut kt dia sbb cm bodoh2 alang gitew

sheols silap, bodoh x menjamin kebahagiaan ye
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
tt mohon cek lah... thread ni org gali awal2 pagi td dah. kau bangun2 tido terus buka thread baru ya

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1199192&mobile=2
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:18 AM | Show all posts
buapakperut replied at 6-5-2020 07:25 AM
still nak acah victim dan salahkn orang

  itulah...suami kalau nak bercerai kena ada keizinan isteri ke? boleh sesiapa beri pencerahan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila dah biasa amik keputusan tak cukup masak. Asal boleh, asal berlaki, asal berpeluang lalu kita fight peluang kita..hish

Ko main gamble je ye. Kena simpan sikit maruah diri tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:26 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-5-2020 07:15 AM
tt mohon cek lah... thread ni org gali awal2 pagi td dah. kau bangun2 tido terus buka thread baru ya ...

sejenis menggelupur menggelupur menggelupur lah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2020 08:27 AM | Show all posts
Sampai 3 thread dah cite pasal 'retis' ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list