Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
13568
View
140
Reply

Anak Belum Sedia, Bukan Ziana Zain Yang Halang Jumpa Bekas Suami

[Copy link]

Author: CARI-MAL    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-5-2020 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka ziana zain dah 52 tahun.
Habis kerja nak layan music video dia dkt youtube.
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-5-2020 03:15 PM | Show all posts
annehuda replied at 27-5-2020 02:08 PM
ekceli masa diorg sanding pun ade gosip kan yang si ex ZZ ni tak mesra dengan wartawan. aku bc kt  ...

Armin ni mmg legend cerita tak mesra peminat and wartawan. muka mencuka sokmo...
mmg URTV tulis story yg armi marah2 petang majlis diaorg sbb peminat ramai yg datang (about 5K) and tak habis2 nak bergambar... sampai pelamin pun roboh. dari situ lah startnya cerita laki ZZ jenis dingin and moncong..
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa ingat thread Ziana Zain circa 2006-2009 (mak aii...lamanya), ada sorang forummer speku ZZ kena domestic abuse based on a short vid anak ZZ tumpahkan air dlm majlis ke minta nak air ntah...

Forummer tu kena hencap teruk oleh forummers lain yg mostly fan ZZ. Depa kata dia overthink Dan mengadakan benda yg takda.

Now, terbukti forummer tu betul. To be able to tell that ZZ was being emotionally abused and dikasari suami ketika itu adalah sgt mengkagumkan. Ntah2, forummer tu ZZ sendiri trying to tell people about the abuse. Gasp
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 26-5-2020 08:12 PM
Dan dari situ iols kenal.brand la mer..hahahaha
Sebab ziana kata dia sapu cream la.mer kat keaan  ...

Tahun bila eh kes tgn melecur ni? Tak salah meols dlm thread pas isu ni la ada forummer yg bermati matian suggest ZZ kena abuse dgn husband tp kena hencap teruk.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Isteri2...kalau dah laki naik tangan, jgn lah duk seksa diri pertahan rumahtangga. Tahulah hak dan had sebagai isteri. Jgn bila dah tua baru nak minta cerai, habis rosak rugi kehidupan. Anak2 pun seksa.
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2020 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 3-6-2020 12:37 AM
Tahun bila eh kes tgn melecur ni? Tak salah meols dlm thread pas isu ni la ada forummer yg bermati ...

Iols x ingat pula tahun bila masa tu..
Tapi yang iols ingat si kembar tu kecik.lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2020 02:06 PM | Show all posts
ayu_malaya replied at 24-5-2020 10:49 PM
Haaa ... nak tau jugak siapa yg ckp tu. Tetiba up story, sblm raya lak tu. Mcm sesuatu je. Takkan sb ...

betul tu.

simpankan aib tu sikit. walaupun bekas pasangan, people dont need to be so judgemental.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
foxy_kaypo replied at 29-5-2020 03:15 PM
Armin ni mmg legend cerita tak mesra peminat and wartawan. muka mencuka sokmo...
mmg URTV tulis s ...

Ya ya walaupun masa ni aku masih budak tp ingat crita ni mmg meletop kot ZZ masa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 03:06 PM | Show all posts
anak sulung biru tua ke biru muda?

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 03:15 PM | Show all posts
shernazz replied at 26-5-2020 09:04 PM
Yezza..masa tu dalam melodi ke apa tah..
Wartawan tanya .. pakai apa utk hilangkan parut melecur  ...

harus lah kna lamer,
kna ikut JLO....
JLO sapu lamer satu badan kot....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2020 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
kukukatablog replied at 5-6-2020 03:15 PM
harus lah kna lamer,
kna ikut JLO....
JLO sapu lamer satu badan kot....

Laa ye ke..
Patut lahhhh
Kan dolu dikatakan jlo malaysia khen...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 12:49 AM | Show all posts
haruslah replied at 23-5-2020 04:19 PM
Ayah tetap ayah
Lgpon dia nak jaar anak dia solat mengaji
Aku dulu kena lg teruk dr tu.....xde rep ...

nak ajar pasal solat pun x boleh lah mcm tu u...budak2 tu kecik lg kot (twin tu kan mase tu baru 3 tahun)... cilikan mulut xpe lg, aku pun pernah kene...tp kalau dah cilikan kemaluan, hazab weh
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 3-6-2020 12:37 AM
Tahun bila eh kes tgn melecur ni? Tak salah meols dlm thread pas isu ni la ada forummer yg bermati ...

Kan.. Masa tu ada majlis endorsement apa ntah. Beriya ZZ nangis ngan tangan berbalut. Tak logik kena air panas tumpah sebab teruk sangat lecur macam kena jirus. Buta perut betul lahai kalau betul kena jirus air mendidih..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2020 02:04 PM | Show all posts
Jiddin replied at 3-6-2020 12:33 AM
Sapa ingat thread Ziana Zain circa 2006-2009 (mak aii...lamanya), ada sorang forummer speku ZZ kena  ...


Sedihnya kalo last line ko benar.

Silent cry for help si ZZ.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 24-5-2020 12:22 AM
So diva AA blh la try lg..mana tau kali ni mjadi..xde la gila lg

Aauuuu..nak ke akak jiana tu kat AA yg gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 09:05 AM | Show all posts
Asdira replied at 10-6-2020 04:53 PM
Aauuuu..nak ke akak jiana tu kat AA yg gitu?

Time si AA ni jantan pun ZZ dah panggil dia Deknon.
Tu time dia jantan lagi ye.
Ni dah jadi half half, chuolls ZZ boleh ke nak taste dengan AA??


Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 27-5-2020 08:11 AM
Ohhh i lak masa tu terpikir bait lirik lagu ni pasal gosip zz dgn vvip tu..rupenyaa laaa pasal lag ...

Kes lagu ni mmg zz coverline habis.
Mmg dia cerita lagu ni kisah sesorg yg mempunyai kekasih yg mendadih. Tp dia x ckp la kisah dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2020 09:57 AM | Show all posts
m2506 replied at 5-6-2020 03:06 PM
anak sulung biru tua ke biru muda?

dlm gmbr tu kanan sekali
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2020 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
time keje pun ex nyer mendadih ke nok2?

fobia tgk akak2 kena dera dgn suami. dekat rumah akak ni ada family kelly ng laki bini kalau bergaduh mmg takut dengar tp bininya yg selalu serang suami pulak akak dgr.

zz ni lawa sgt. kalau mekap biasa2 je pun lagi lawa dr mekap style MUA fonen  

Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 27-5-2020 06:08 AM
ekceli masa diorg sanding pun ade gosip kan yang si ex ZZ ni tak mesra dengan wartawan. aku bc kt  ...

ZZ pun memang antara wartwan punya sweetheart

Haruslah kes itu tidak berpanjangan

Kalau kena dengan yang bkn level wartawan
Sampai x jemput wedding pun boleh jadi artikel ....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list