Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3609
View
50
Reply

Kata Daiyan Trisya Bersuara Angsa, Ingat Senang Ke Nak Jadi Macam Ariana Grande?

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-5-2020 01:55 PM | Show all posts |Read mode




Dituduh meniru penyanyi Amerika Syarikat, Ariana Grande, pelakon yang kini berjinak-jinak dalam pentas nyanyian, Daiyan Trisya didakwa terlalu mencuba untuk menjadi seperti penyanyi antarabangsa itu.



Lebih dahsyat, warganet turut melabel Daiyan sebagai penyanyi bersuara angsa, lalu menyerunya supaya berhenti menyanyi.








Maka, ramai juga yang menyatakan hal sama iaitu Daiyan sentiasa 'perasan' mahu menjadi seperti penyanyi lain.



Selain itu, ada juga yang menyamakan Daiyan seperti Nabila Razali. Oleh itu, ada yang melabelkan seorang bersuara angsa, seorang lagi bersuara itik.






Kredit foto : Twitter




Kredit foto : IG





Bagaimanapun, ianya dibahaskan oleh sekelompok warganet lain yang menyatakan klip video itu sudah dipotong semata-mata untuk menunjukkan sisi negatif Daiyan. Betul ke?





Kredit foto :


Kredit foto : IG


Perbahasan berterusan, malah mereka mengungkit hingga ke zaman universiti pula. Habis cerita mengenai Daiyan yang sanggup berbuat apa sahaja dibongkar.





Kredit foto : Twitter




Kredit foto : IG




Macam-macam hal. Apapun, pastinya sebagai selebriti, Daiyan tidak dapat memuaskan hati semua pihak dan anggaplah ini sebagai asam garam dunia artis. Anda rasa Daiyan memang bersuara angsa ke? - CARI



Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-5-2020 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik tapi suara x sedap langsunggggggg.. jgn nyanyi lagi.. sakit telinga.. jadi pelakon je ler.. jgn kayu kayan lak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat US ada yg jadi Ariana impersonation pun kena derkkk je oleh Ariana. Siap smpai yg impersonation tu tak minat Ariana dah sebab selalu kena shade oleh Ariana
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas buat muka dah iras nadia brian pulak. Doc sama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Elehhhhh karats ni.. kalau full video tetap suara tak sedap, tak merdu, tak de kualiti, takde gred, tak de bakat, takde tone, tak hebat, akde sumbangan, takde gred takde gred takde gred takde gred
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
brape umor die ni, sebaya dynas moktar ke. kemain khau dekk nak taraf ariana,nak jadi bulu kaki dia pun tak kesampaian
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut la idung dia nampak pelik
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kening dia tinggi ekk
Menampakkan muka dia mcm terkejut
Tpi eyelid dia luas kalau pakai eyeshadow lawa. Nmpak color tu pop
Tiber
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik je muka die skrg. Mcm lain. Tak tau la kot teknik solekan matanggg
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian. Tak burjaya jadi diri sundiri, nak jadi orang lain. Itulah dia. Betullah tu, sama cap ngan nabila razali. Sekor itik sekor angsa. {:run
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar last mcm nadia brian..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantikkk Tapi yg asal lagi manis
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendu gila thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
memang muka dia dah lain sebab buat hidung. Bukan teknik make up atau filter. Terang jelas compare je dgn gambar lama dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka dia ni ada jerawat pakej lubang2 kat pipi. Selama ni ingat flawless xde masalah jerawat. Btw comel gak la dia ni. Tp tu la, sendu sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa jua ye longkang bwh idong tu....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:42 PM | Show all posts
nuhanis replied at 23-5-2020 09:35 PM
Tak sangka dia ni ada jerawat pakej lubang2 kat pipi. Selama ni ingat flawless xde masalah jerawat.  ...

Yeke?? Gambar dia make-up memanjang.. Tak penah tengok muka tanpa make-up..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:53 PM | Show all posts
aku bnci tol ngn dak2 twitter nak komen kritik smua bende...padahal sekor2 x de talent dah keje pn paw mak bapak duit belanja sbb acah2 kaya nk beli property kat bandar...bongok..muka sekor2 cam sampah masyarakat posing2 kat cafe2 hipster dengan kopi segelas atas meja...puih
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Tobat la tak kenal sapa dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 23-5-2020 10:42 PM
Yeke?? Gambar dia make-up memanjang.. Tak penah tengok muka tanpa make-up..

Ye. Hari tu tertengok dia live mekap2. So nmpk la and dia sendiri ngaku ada acne scar kat pipi. If u nak tgk, pi tgk IG ayochicken (betul ke idok eja mcm ni), ada satu pic dia, xde edit rasanya, boleh nmpk pipi ada jerawat.

Ig sendiri biasa la kan, harus lah ploses sentiasa. Xyah kata retis, kita rakyat marhin pun sama. Ahahahha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list