Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5783
View
72
Reply

"Nak Saya Minta Maaf? Kalian Minta Maaf Dari Saya Dulu" - Samantha Katie

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-6-2020 10:52 AM | Show all posts |Read mode
Kecaman demi kecaman diterima tidak menjentik hati bekas ratu cantik, Miss Universe Malaysia 2017, Samantha Katie James untuk membuat permohonan maaf.




Kredit foto: IG




Samantha mendakwa tidak terkesan dengan kecaman bertubi-tubi di laman sosial kerana mengeluarkan kenyataan yang disifatkan berbaur perkauman, malah enggan memohon maaf walaupun didesak pelbagai pihak.


"Maaf, komen sebegini tidak mendatangkan rasa empati kepada diri saya seperti yang anda harapkan. Saya tidak akan meminta maaf langsung atas semua ini.

"Hanya kerana saya tidak memuat naik video saya menangis, tidak bermakna saya tidak bersimpati (atas apa yang berlaku)," tulisnya di Instagram.




Kredit foto: IG




Tegasnya, orang ramai perlu meminta maaf kepadanya terlebih dahulu sebelum menagih permohonan maaf daripadanya.




Kredit foto: IG




Samantha sebelum ini didakwa mengeluarkan kenyataan berunsur rasis terhadap kematian lelaki kulit hitam di Amerika Syarikat, George Flyod. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-6-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mental..{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts

sheols teging. teruk kne kecam tak tutup pn komen. blue tick sheols pn dh dpt balik
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi sheols betul pun. Org sana tu dah selalu sangat main race card.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:22 AM | Show all posts
kenapa la sheols ni represent as MISS MALAYSIA
muka2 stok pelancong bukan rakyat local
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Somehow iols suka queen yg bold mcm ni.. not always YES SIR... YES MAM. She entitled to her own opinion. Nowadays beauty queen is too pageant patty "i'm doing charity for past 10 years.. i build a school for poor children in slum.. bla bla bla.. tapi disebaliknya hipokrit!.. You go girl!
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi aku suka je karakter dia ni. Besfren dia pun melayu yg teman dia sampai ke us tu. Dia ni x racist. Just outspoken tapi bukan jenis urban...dia jenis yg loud..kampung2 sikit perangai.

Aku x faham napa nak attack dia lelebih
So far aku follow je ig dia..dia ni jenis chill n menghiburkan.

Aku rasa org malaysia yg kecam dia ni 70% just ikut2 je...x faham pun apa yg berlaku.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 11:35 AM | Show all posts
Duta lover replied at 6-6-2020 11:26 AM
Tapi aku suka je karakter dia ni. Besfren dia pun melayu yg teman dia sampai ke us tu. Dia ni x raci ...

Ye.. Bila tengok balik, dia ni teruk kena kecam just because ada yang start kecam.. So, yang budak2 acah woke ni semua sambung kecam.. Jap lagi, ada isu baru, die down la kecaman tu.. Kental jugak dia tak tutup komen.. By the way, muka dia ni very thye bitch face ya.. Tak nampak Malaysian Hospitality langsung..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Lea michelle teruk kena kecam juga pasal ni. Tapi cara dia minta maaf sama mcm modus operandi tinbo. she is not responsible for what people misperceived from her statements. And she played im pregnant please go easy on me sentiments so orang maafkan diaz
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pun dibesarkan dengan indian family. I rasa dia bergaul multi racial since kecik lagi. Bila baca oenceritaan dia kat ig kekadang rasa macam shes normal orang biasa biasa. Cuma dia jenis bold and outspoken.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:42 PM | Show all posts
pening aku tgk dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Duta lover replied at 6-6-2020 11:26 AM
Tapi aku suka je karakter dia ni. Besfren dia pun melayu yg teman dia sampai ke us tu. Dia ni x raci ...

Bukan jenis urban? Tapi nampak mcm ye. Sebab dress up semua. Tapi i tabik dia ada bestfriend malay girl walau dia kacukan and not malay
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94: Somehow iols suka queen yg bold mcm ni.. not always YES SIR... YES MAM. She entitled to her own opinion. Nowadays beauty queen is too pageant patty  ...


tu yg Elainne berbulu je ngn dia dulu kann ahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
You go girl...









{:love
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka je cra pembawakan diri dia ni. Dia ada pendirian tetap
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia malaysian ke? Fikir mexico capuucino. Kulit dia tinted terbaik mat salleh confirm jealous siap mat salleh jemur tgh panas nak dpt kulit cm dia.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 6-6-2020 11:17 AM
Tapi sheols betul pun. Org sana tu dah selalu sangat main race card.

Tak baca news ke? Berapa ramai yg mati kena bunuh oleh police sebab racial profiling, lack of training, etc.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Melur1 replied at 6-6-2020 03:43 PM
Tak baca news ke? Berapa ramai yg mati kena bunuh oleh police sebab racial profiling, lack of trai ...

Baca. Tapi #blacklivesmatter is not my fight. Iols fight for ecology je. Takde pekdah nak fight utk race.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 6-6-2020 11:26 AM
Somehow iols suka queen yg bold mcm ni.. not always YES SIR... YES MAM. She entitled to her own opin ...

setuju...boring la kalo tgk ratu cantik yg mcm robot..
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang kita suka yg Queen yg lemah lembut sopan santun je kut..

Yg bold macam ni konon tak represent our country.

Lemah lembut kat public tapi belakang ligat nak mampus buat apa.
Fake af.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list