Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7877
View
190
Reply

"Dugaan Paling Berat Bila Kena Tinggal Tunang Buat Bisnes Sendiri" - Risteena

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-6-2020 11:20 AM | Show all posts |Read mode




Risteena Munim akui hatinya terlalu berat mahu meninggalkan tunang, Isa Khan untuk meneruskan bisnes Lovit mereka berseorangan.


Bagaimanapun, digagahinya juga walaupun bimbang meninggalkan Isa bersendirian.

"Dugaan paling berat sepanjang bertunang ini apabila saya perlu shooting dan Isa kena buat bisnes sendiri.


Kredit foto: IG Risteena



"Biasanya kami ke mana-mana bersama, makan bersama, jumpa orang bersama, buat bisnes bersama.

"Saya tak pernah tinggalkan dia sorang diri. Tapi, saya yakin Isa mampu uruskan bisnes kami sendiri walaupun saya sibuk di tempat shooting," tambah Risteena," katanya kepada Gempak.




  



Difahamkan, perniagaan minuman kesihatan Lovit itu diusahakan pasangan berkenaan sejak tahun lalu dan kini berkembang maju. - CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-6-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Thread diorg lg....yauloh...udah2 lerrrr mntk hencapan
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Camtu pun dah dikira dugaan paling berat???

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:31 AM | Show all posts
ya ampunnn.. dh kawin ke belum ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:33 AM | Show all posts
pelakon paling sangkak dibuka oleh reporter tersangkak...
lancau lu laaaaaaaaa

artis yang takde masa depan, muka tua sebelum usia, takde bakat dan takde gred langsung, tak pandai bergaya, bergaya macam acik2, memang sangkak dan takde sumbangan, pelakon murahan yg akan sendu dalam masa terdekat dan takkan wujud dalam industry ni, yg akan gemuk berkerak lepas dapat anak, pelakon yg lakonan tak beri kesan dalam sanubari penonton, tersangkak dan tak berbakat langsung walau sebesar zarah, yg asyik cerita pasal jantan sebab takde hasil, pelakon sendu yg naik sebab cerita pasal jantan sebab dibuka oleh reporter sangkak yg takde buah fikirn melainkan dibayar oleh artis sangkak, reporter hauk tersangkak yg mudah dibeli oleh artis sangkak termasuk sepolpolpol, yg cuma layak utk jadi reporter ari je sebab bakat tak kemana kalau nak cuba nasib dekat luar tu!!!!!!!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi pening kepala tengok thread2 wartawan CARI ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:38 AM | Show all posts
tolong la sape2 curah gam gajah ke diorg ni bg melekat selalu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuba la wartawan share latest game kaaa.. Ni tentang depa ni lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:45 AM | Show all posts
"Dugaan paling berat sepanjang bertunang ini apabila saya perlu shooting dan Isa kena buat bisnes sendiri.


berjauhan dr tunang dugaan berat  harkkkk ptuihh....
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Boleh x someone ajarcemana nk report thread ni. Menyampahnya cerita tibaiunta ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:52 AM | Show all posts
puiiiiiii...getik tau tak! belum nikah lagi pun...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
ya aulowwwwww berat gilaaaa dugaan ko dikkkkkkk.:
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
wafeloren replied at 25-6-2020 11:50 AM
Boleh x someone ajarcemana nk report thread ni. Menyampahnya cerita tibaiunta ni.

Report pun kita tak boleh buat apa2
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini pn jd cite ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 12:14 PM | Show all posts
Sedihnya kisah diorang..mengalir airmata..kisah frontliners yg berjauhan dgn family masing2 selama berbulan2 masih tidak mampu utk diri ini mengalirkan airmata..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis2 lagi kisah dua ketul ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 12:26 PM | Show all posts
berat betoi dugaan tu... sedih sisthur... mohon bertabah dan menerima lebih banyak dugaan demi dugaan...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru dugaan berjauhan sebab kena hooting da rasa berat. Kalau unang ko kna sailang ntah macam mana reaction ko. Silap2 masuk kubur n timbus sendiri agaknye
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa iols rasa minuman kesihatan dia tak memberikan apa2 impak kpd badan dia?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2020 12:34 PM | Show all posts
Pasangan yang macam belangkas, cara diorang ni mengalahkan orang yang pertama kali bercinta.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list