Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4344
View
96
Reply

Tak Nak Tayang, Zulin Aziz Rahsiakan Kekasih Hati

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-8-2020 12:00 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini Zulin Aziz ada memuat naik foto beraya bersama rakan termasuk seorang lelaki yang memakai sedondon dengannya.


Susulan itu timbul pula spekulasi yang lelaki tersebut merupakan kekasih baharunya.


  



Bagaimanapun Zulin kata foto tersebut hanya sekadara perkongsian biasa, tak ada niat apa-apa pun.


"Kawan-kawan sajalah. Itupun ramai sudah cuba cari tahu dan tertanya-tanya. Namun, sekarang saya kena ambil prinsip berjaga-jaga jikalau hendak menayang sudah ada kekasih atau belum.

  



  


"Maklum sajalah, selama ini saya kerap dikaitkan dengan kisah percintaan sehingga orang pun muak. Saya memang berkawan sahaja dengan sesiapa sekarang dan takkan pernah sekali menolak jika tersangkut jodoh.

"Saya berbuat demikian, disebabkan kita tak tahu di luar sana bukan semua suka lihat kita gembira. Orang mungkin boleh teka dalam hati, tapi biarlah saya simpan sendiri sahaja kalau menyentuh soal kekasih," katanya kepada Harian Metro.


  



Katanya pendekatan sebegitu adalah lebih baik memandangkan dia sering gagal dalam hubungan cinta sebelum ini.


"Soal mengenai hubungan cinta saya, terlalu ramai yang ambil perhatian sebelum ini. Sekarang, saya tak mahu lagi nak bercerita sangat, kerana lebih baik fokus kepada aspek kerjaya saya yang lain.

Kredit foto: IG


"Saya akui pengalaman lalu jadi pengajaran dan jika benar sudah ketemu kekasih, saya tidak mahu terbuka mengenainya. Tunggu sajalah kad jemputan perkahwinan sampai." -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-8-2020 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu.. dah2 la buka thread pasal dia ni. Kalau tak pasal lemak terdampar, pasal ubat kurus, pasal lelaki2 tak jadi..
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
annoying sungguh makcik ni...
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah halaaaaah~ Asal Julin Ajis je konpem artikel pasal kurus-gemuk & jantan x sudah2. Ex boipren la, nak berlaki la, pelamin anganku musnah la, boipren baru la...

Very da bohsan hokeyh. Artikel pasal career mmg jauh skali la. Paling x pun pasal ubat kurus. Apo??? Dalam hal ni meols lagi suka cara Sherry Alhadad. Chill, classy & focus dgn career je
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 2-8-2020 12:20 PM
annoying sungguh makcik ni...

Mmg annoying yach Btw xde tagline gelabah bubis ke hari ni?
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni try hard sangat dalam segala benda. Dia patut chill je. Dulu iols ingat dia boleh naik sekali dgn sherry tu. Sekali, hmhh... iols agak kecewa sikit la dgn zulin sebab iols tahu dia mmg berbakat.
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21: Dia ni try hard sangat dalam segala benda. Dia patut chill je. Dulu iols ingat dia boleh naik sekali dgn sherry tu. Sekali, hmhh... iols agak kecewa s ...


Dia ni bak kata rooney ada BPD.. Borderline personality disorder.. Sebab tu asik merempan and non stop try hard. Sedehhh hidop kaw!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Balik2 citer nak kahwin,jate,kurus,gemuk,lemak.. koserrr
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kisah kurus gemok jantan je la dok ulang2. Annoying sungguh. Pernah tak dia terfikir dia tak laku dulu sbb dia annoying bukan sbb sbb gemok
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Balik2 pasal jantan!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aah la dia ni mcm annoying sikit. Aura makcik kuat sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
cikpisang replied at 2-8-2020 01:26 PM
Dia ni kisah kurus gemok jantan je la dok ulang2. Annoying sungguh. Pernah tak dia terfikir dia tak  ...

sherry beribu tiang lagi bagus dripada acik zulin ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmm yelah zulin {:teatime{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 01:56 PM | Show all posts
lagi satu andartu .....
boifren back to back ....
asik cerita nak kawin .....tapi tak kawin kawin






Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
URUHA replied at 2-8-2020 12:24 PM
Mmg annoying yach  Btw xde tagline gelabah bubis ke hari ni?

hahahahaha ketar2 nk komen nk bgtau julin terdampar ni annoying smpai lupa nk mnggelabah teksssss dulu. hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenis dia ni... Agaknya, bila laki berborak je dgn dia terus dia ingat boleh buat laki......lepas tu terus up gambar laki tu....
Kalau I jadi laki pun I lari.....
Jenis yg tak menyabar nak kahwin ni menakutkan.....
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 2-8-2020 01:57 PM
hahahahaha ketar2 nk komen nk bgtau julin terdampar ni annoying smpai lupa nk mnggelabah teksssss  ...

Meols masa nampak tajuk artikel ni secara automatik teringat tagline chuols Manjang la topik pasal jantan. Konon2 hot lettew. Maybe acik Julin cuba mencaras title retis hotsetaf dari Mirrrrra Piljah
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 02:16 PM | Show all posts
tak herlokkk la tu sebabtu tak tayang... kalau ariz lufias dulu tu kemain lagi dok menayangnya
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 02:18 PM | Show all posts
gambar first tu mcm mkcik
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2020 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tanak dedah kekasih tp tag farhannorzaini yg baju sedondon tu. Apa yg nak disampaikan oleh zulin ni sebenanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list