Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11782
View
136
Reply

"Maaf, Akaun Anak Privasi"- Sarimah Ibrahim

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-8-2020 12:06 AM | Show all posts |Read mode








"Maaf kepada yang yang request to follow Sofia. Akaun tersebut adalah privasi setakat ini sebab masih baby lagi."


Itu penjelasan selebriti, Che Puan Sarimah Ibrahim,42 yang memohon maaf kerana tidak dapat menerima permintaan pengguna laman Instagram yang mahu mengikuti akaun IG anaknya di atas nama @TunkuSofiaNajihah.




Kredit foto : IG




Menurut Sarimah, akaun IG anaknya itu ditukar ke mod privasi disebabkan anaknya masih kecil. Bagaimanapun, Sarimah tetap tidak mahu menghampakan harapan para peminatnya dengan menyatakan mungkin satu masa nanti, akaun tersebut akan dibuka juga.

"Akan datang, kami akan buka kepada public ya. Biar dia tak kenal sosial media life lagi for now."





Kredit foto : IG



Menerusi hantaran tersebut, Sarimah memuat naik foto selepas selesainya majlis Jejak Tanah puteri sulungnya itu yang kini berusia setahun bersama suaminya,
Tunku Nadzimuddin Tunku Mudzaffar atau Tunku Jamie.



Netizen turut mengalu-alukan keputusan tersebut supaya anaknya tidak terlalu cepat terdedah kepada dunia glamor Internet tanpa sempadan kini.




Kredit foto : IG



Kredit foto : IG




Wah! Baguslah, tidak mahukan anaknya mendapat pendedahan terlalu awal dengan penerimaan netizen. Pastinya Sarimah sudah memikirkan masak-masak risikonya kan? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-8-2020 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel anak dia. Dia ni antara hos yg i rasa happening tapi x annoying. Walopun lots of mixed tapi jenis relax2 je
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
oooooo dh tu kita semua kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Kini kau tiada tak perlu lagi ku merasa deritamu
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:02 AM | Show all posts
Husband dia dgn boyfriend Jeslina Hashim,  2 beradik ka?  
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:07 AM | Show all posts
Who are yusss????
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
masyaAllah comei sangat anugerah Allah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 13-8-2020 08:02 AM
Kini kau tiada tak perlu lagi ku merasa deritamu

kini kau tiadaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Yup, adik beradik.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:17 AM | Show all posts
tak payah lah sebok2 nak follow..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:22 AM | Show all posts
Iols teringat masa sheols baru lepas bersalin dengan hashtag #princessxishere. Ingatkan nama anak sheols Puteri Xishere. HAHAHAHAHA.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:42 AM | Show all posts
baiklah yang mulia.patik menjunjung perintah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:42 AM | Show all posts
mieymiey replied at 13-8-2020 12:22 AM
Iols teringat masa sheols baru lepas bersalin dengan hashtag #princessxishere. Ingatkan nama anak sh ...

hahah adoi
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Iolss suka dengar dia cakap. Laju. {:smile
Kalau cakap bm takde pelat2. Kalau ckp English pun sedap je dengar.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Comeyyy anknya. Dh 42 ye sarimah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu dia aktif.. Sherry xle cari mkn laaa..she is so talented
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:56 AM | Show all posts
Comel nya baby. Suka Sarimah ni. Tp taktau lah kenapa mcm jakun sgt dapat masuk family royal. huhuhu mcm tak sesuai dgn imej urban dia tu, tp peghak bab keluarga royal..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols sukalah tengok stail rambut n makeup sarimah sini. Nampak fresh and sassy!
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka sgt dianya dpt masuk royal families..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2020 09:01 AM | Show all posts
Edited by black_handbag at 13-8-2020 09:03 AM

yup.. meols setuju yg dia ni nampak mcm peghak sungguh bila dpt masuk kerabatnegeri sembilan. siap hashtag mcm2 lagi. tp suka nama anak dia, classy dan hef hef sgt..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list