Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3496
View
26
Reply

Dulu Dimaki, Sekarang Tak Sangka Naim Dan Diva AA Boleh Jadi Kawan Baik

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-9-2020 11:54 AM | Show all posts |Read mode
Masih ingat dengan kritikan pedas Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA terhadap Naim Daniel ketika dinobatkan sebagai juara dalam pertandingan Juara Lagu ke-34 (AJL34)?


Tenang saja Naim membalas makian Diva AA ketika itu menerusi laman sosialnya.








Terkini, Diva AA muncul bersama Naim bagi mempromosikan single terbaru 'Purnama' yang bakal dilancarkan tidak lama lagi.


Dalam hantaran sama, Naim berkongsi juga rentetan peristiwa itu sebelum muncul bersama Diva AA yang menyanyikan serangkap lirik lagu berkenaan bersama kapsyen "kasih dan sayang akan sentiasa menang".




  



Kredit foto: IG Naim




Sikap Naim yang masih menghormati orang lain walaupun setelah dimaki Azwan Ali yang terkenal dengan mulut lancangnya, mendapat pujian ramai. - CARI




Baca Juga: "Sayalah 'Jadah' Yang Sokong Uncle Masa PRU14" - Naim Daniel Terkilan Dimaki Diva AA

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-9-2020 12:06 PM | Show all posts
alhamdulillah..akhirnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
makin lama makin x berkenan dgn penampilan naim ni. npk mcm makin kepam
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 12:20 PM | Show all posts
aa ni sapa bagi perhatian kat dia, memang dia layan baik
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 12:28 PM | Show all posts
tp bagus attitude si naim ni. tak cepat melatah masa kena sembur dgn diva aa. keep the momentum dik
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tak elok sesama fonen bercakaran tau
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 12:57 PM | Show all posts
So far budak naim ni aku minat je.. Aku xsuka nk kondem sgt rupa paras artis nie..
bg aku dia ada bakat dan dia bijak sbb guna Diva AA.. reverse physicology org kata..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:11 PM | Show all posts
elok la dah kenal.. dah sekolah la tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Naim n hael elok jadi composer full time..nyanyi tu bagi yang vokal bagus je..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:21 PM | Show all posts
naim ko jgn terjangkit ngn penyakit AA sudahla
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:22 PM | Show all posts
Dulu dengan Pak Nil pun baik
Kesudahannye....?
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:32 PM | Show all posts
beni_nikaido replied at 25-9-2020 01:22 PM
Dulu dengan Pak Nil pun baik
Kesudahannye....?

dgn chep one pon...

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 25-9-2020 01:32 PM
dgn chep one pon...

cepwan pun dah gaduh ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:50 PM | Show all posts
propaaa...
dengan ifa raziah puk3 tu sejuta kali gaduh sejuta kali comolot...
kekdahnye attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 01:52 PM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 25-9-2020 02:02 PM
Kurex replied at 25-9-2020 01:47 PM
cepwan pun dah gaduh ke

Yesszahh...chep dah unfollow.

  


Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
BicaraHatiku replied at 25-9-2020 01:52 PM
Yesszahh.

tapi dalam rancangan apa ntah dekat asterok tu, dorang melahar sesama sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:03 PM | Show all posts
propa je nyahh.. diva tu kalo org dok comolot dgn dia dia layan la.. kalo yg boolayan tu yg dia rengsek smpi di pokemak kan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke diva AA tgh aim lubang jubs si Naim Daniel
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:28 PM | Show all posts
si tua ni da takde job tu sanggup jilat balik ludah sendiri..kudos tu ND..dia ni nampak ikhlas layan orang even aku skrol ig dia nmpak vid dia layan sorang peminat oku dia nampak la ikhlas yg genuine gittuhh..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
I tak boleh nk kutuk bdk naim ni sbb nmpk good boy. Mcm anak2 terasuh minda nya gaytuhhh.
Plus muke dia sebiji mcm adik i hahaha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list