Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
4505
View
41
Reply

Pasal Filter Je Pun, Apa Yang Sakit Hati Sangat Dengan Azza Elite?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-9-2020 12:28 PM | Show all posts |Read mode




Penggunaan 'filter' pada wajah dalam hantaran di media sosial adalah perkara biasa dilakukan kebanyakan orang. Bagaimanapun, pelakon Azza Elite terkilan apabila dikecam melakukan perkara sama.

"asal filter je pun. Apa masalah anda kalau orang pakai filter? Sakit hati pula orang pakai filter. Kau jangan sampai akak pakai filter air kat rumah kau," tulisnya di Instagram.


  


Perkongsiannya itu turut mendapat perhatian beberapa rakan artis yang setuju dengan pendapatnya termasuk Bella Astillah dan Salina Saibi.














Kredit foto: IG Azza


"Hati siapa kotor tu kak?" komen Salina.  - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-9-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahahaha.. psl filter pn nk gaduhh... Tp azza pki filter tu sme jee.. mulut nmpk cm kunyah sireh tetappp{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
woi artis sangkak sekalian, korang memang bodoh ke apa? ig tu dibuat utk orang tunjukkan bakat seni, bukan utk merempan la palat.. bodoh sungguh! dekat twitter nk merempan, ig pun nak merempan, dah la caption satu hapah takde kena mengena dengn gambar! hashtag pulak panjang2! semua benda nak ambik dari ig retis sangkak,  semua benda rempan nak diambik, ritrud bagi kucing makan pun nak dijadikan gosip!! lehnat!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 12:52 PM | Show all posts
pasal filter pn gaduh ka... ayoyoyo
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha nape nampak cam nenek2 azza ni walau dah pakai filter
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:23 PM | Show all posts
saya harap dgn post benang sebegini dapatlah TT capai KPI yg ditargetkan.. good luck!
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:30 PM | Show all posts
nexttttttt.....br terrrrbaca ritrud bg kucing makan, lopah turunkan petua nak rezeki murah, Aafiyah cium perut Tok Ti, Diana Danielle selpi berhijab, Maria Farida awet muda......apa lagiii, semua berita ni mmg mencabar tul minda ioll...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde filter, x leh hidup wei..tp water filter la
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 02:42 PM | Show all posts
Kurex replied at 25-9-2020 12:41 PM
woi artis sangkak sekalian, korang memang bodoh ke apa? ig tu dibuat utk orang tunjukkan bakat seni, ...

yeah... agreed.

IG utk capture saat2 cantil dlm bentuk photography yg cantik.

but...purposenya dah x sama lagi kini...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 03:12 PM | Show all posts
Kenapa bercakap mcm org pakai gigi pelesu...lantak la nak pakai filter ke idok..tak menjejaskan setitik pun air di telaga..eh..apa kaitan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:08 PM | Show all posts
Azza pulak koyak habis dengan bende remeh macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:19 PM | Show all posts

Acik2 Kepam United

Ke hape ni?  Next!
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 04:40 PM | Show all posts
alah cik jah kaki kunyah sirehhh ni udoh2 la zaman acik jah da jauh lama hilang hokey...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:19 PM | Show all posts

Macam ni pun boleh jadi cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecantikan yang disia2kan.... Rasanya dulu2 dia jauh lebih cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Chin die mcm sesuatu je..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Org xleh hidup tanpa filter.. Jadi laa macam sorang instapemes.. Dok buh beratus filter sampai perasan lawa plus claim keturunan parsi gittewwww padahal kalau zero filter muka jawa tok2 keturunan leluhur yindon sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang tengah viral pompuan buat video garang2 kan
Korang tiru aku
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
luvcomot87 replied at 25-9-2020 12:40 PM
Ahahaha.. psl filter pn nk gaduhh... Tp azza pki filter tu sme jee.. mulut nmpk cm kunyah sireh teta ...

kannnnn mcm nenek2 kebayan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2020 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 25-9-2020 09:25 PM
kannnnn mcm nenek2 kebayan..

Kann so berbaloi x kak kiah nk gelabah tekss.. hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list