Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
35090
View
2014
Reply

[V9. GEGAR VAGANZA 2020] Menuju Konsert Separuh Akhir. Tok Ram tak cari suara sedap tapi mencari kesilapan peserta! Cliff Umar dah mula merempan pasal komen netizen? - Page 20

 Close [Copy link]

Author: RatuDunia94       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-11-2020 07:50 PM | Show all posts |Read mode
Edited by RatuDunia94 at 5-12-2020 12:55 AM


Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 30-11-2020 07:50 PM | Show all posts
Edited by RatuDunia94 at 1-12-2020 05:20 PM

KEPUTUSAN MARKAH KONSERT MINGGU 8 :

1- OJA - 73.70%
2- ASHIRA - 69.70%
3- NORANIZA IDRIS - 69.60%
4- YANTZEN - 69.00%
5- MUSS - 64.50%
6 - LINDA NANUWIL - 64.40%
7 - AYU - 58.80%
8 - CLIFF UMAR - 58.20%
9 - AJU SUCCESS - 57.80%



SENARAI LAGU MINGGU KE 9 : SEPARUH AKHIR

TEMA  :  OUTSTATION (Lagu bahasa asing)

1. MUSS - Rock You Like A Hurricane (Scorpian) & Kasih (Hettykoes Endang)
2. LINDA NANUWIL - Anak (Freddie Aguilar) & Teruskanlah (Agnes Monica)
3. AYU DAMIT - Skyfall (Adele) & Dia (Datuk Sheila Majid)
4. NORANIZA IDRIS - Chaiyya Chaiyya (Sapna Awasthi & Sukhwinder Singh) & Bisikan Cinta (Anita Sarawak)
5. OJA - Biso Bonar (Dato Hattan) & Fantasia Musim Cinta (Iwan)
6. ASHIRA - Dont Speak (No Doubt) & Peluang Kedua (Nabila Razali)
7. CLIFF UMAR - Hoo Fut Ting Hung (Beyond) & Tercipta Untukku (Ungu)
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-11-2020 07:50 PM | Show all posts
Check In




Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 30-11-2020 07:50 PM
KEPUTUSAN MARKAH KONSERT MINGGU 7 :

1- OJA - 73.70%

Kenapa Tak update result minggu ke 8? Ni masih result minggu ke 7 ni sis.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Untuk sekian kali meols nak suarakan rasa hati meols yakni pendirian meols. Bahawasanya andai kak ani atau Linda jadi juara, meols bkn setakat sama sekali bahkan sama  sejuta kali TIDAK RESTU yach! Meols rasa ni bkn setakat suara Hati meols shj tapi rammmaiii lg yg Hati dia org mulut dia org ... Akal dan berkiran dia org jg bersuara demikian. Org2 ASTRO mohon dengar please. Ni suara org2 yang bayar bil astro tiap2 Bulan tau. Tak kiralah kalau juri2 tu nak ckp Kita org ni Tak faham dan Tak tahu menilai seni suara. Yang penting .. suara kak ani tu mmg Tak sedap, suara Linda tu keras kedaung.  
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
mohon minggu depan je final.. bosanlahhhhhhhhhh


@mat_arof
@mat_arof
@mat_arof
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 30-11-2020 08:03 PM
Untuk sekian kali meols nak suarakan rasa hati meols yakni pendirian meols. Bahawasanya andai kak an ...

I dengar Linda nyanyi best je, you ada masalah telinga kot
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
hanipinky replied at 30-11-2020 08:20 PM
I dengar Linda nyanyi best je, you ada masalah telinga kot

Bkn aku sorang je yg ckp suara Linda tu x sedap Mana. So aku Tak kisah la kalau ko kata telinga aku bermasalah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
aku sokong juri tok pinaz, kak ecah n buk hetty jek. linda suara tak sedap! kak ani suara tercekik tudung!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 08:59 PM | Show all posts
hanipinky replied at 30-11-2020 08:20 PM
I dengar Linda nyanyi best je, you ada masalah telinga kot

tak sedap dah sis. skrg dah crack mcm sora Ella dah. zaman AF2 dulu sedap la.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:18 PM | Show all posts


Tok Pinaz - Ingin Bersamamu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg penting netizen cerca k.ani kat socmed
Sian dia....tagline 14thn tu merata kena jaja

Nyanyi tara tu tehtap top 3....lagu pu gitu je dgn tema sekampung....
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:24 PM | Show all posts


Mohon jemput Azlina Aziz jd Juri Semifinal or Final nanti
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 30-11-2020 08:59 PM
tak sedap dah sis. skrg dah crack mcm sora Ella dah. zaman AF2 dulu sedap la.

Bagi I masih sedap lagi la ditelinga but obviously not a champion material.

But part Kak Ani tu, I setuju sangat, not even a quarter final material.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:28 PM | Show all posts
@moonela  thread lama dah katup iols sambung reply post uols sini ya.iols setuju dgn tok pinaz...iols sendiri pun rengsek giler dgn penyanyi melayu yg berslang english nyanyi lagu melayu.cth paling byk perkataan cinta jadi 'chinthe'.kalau penyanyi bukan melayu atau fluent english..boleh paham lagi.ini takat mus je pun.xyah la kot nak berangan sgt.semi final iols nak tgk laa.lagu2 quite okey la dari last week.ada lagu kak nita bisikan cinta tapi dapat kat kak ani enjut la pulak
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:32 PM | Show all posts
pittjie replied at 30-11-2020 08:03 PM
Untuk sekian kali meols nak suarakan rasa hati meols yakni pendirian meols. Bahawasanya andai kak an ...

iols menyokong pendirian uols tanpa berbelah bagi terutama part linda tu.dia punca iols x berapa nak tgk GV thn neh.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 30-11-2020 09:28 PM
@moonela  thread lama dah katup iols sambung reply post uols sini ya.iols setuju dgn tok pinaz...iol ...

Apa maksud "kak ani enjut" tu kakak?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:34 PM | Show all posts
iols sokong Oja he he
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 30-11-2020 07:50 PM
Check In

Biso Bonar lagu bahasa asing?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dinosaurpink at 30-11-2020 09:39 PM

@boojaat gigih aku baca benang dah katup tiba2 jumpa ko soal pasal blog tokpinaz porem..kalau xtau lg,ni
https://aerishamuzik.blogspot.co ... ar-vaganza.html?m=1

Dia xnak masuk sini dah kot,sbb ada poremer2 tag team kutuk2 dia.....kalau dia terbacalah....
Aku cari2 pasal ayu nyanyi jazz konsert lepas xjumpa org boleh explain,dia je yg sexplain betul2....tu pun aku jumpa link ni kat youtube...macam sesuatu jahhhh.....
Benang gv dah jadi benang haters k.ani dah haaa....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list