Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2659
View
36
Reply

"Tahulah Semua Susah, Takkan Aku Kena Post Gambar Menangis Je" - Michael Ang

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-11-2020 05:23 PM | Show all posts |Read mode
Michael Ang menerusi satu video di Instagram meluahkan rasa kesal terhadap wargnet yang mempersoalkan 'hobinya' berkongsi foto outfit of the day (OOTD).




Kredit foto: IG



"Aku stres dengan korang yang DM aku kata daripada aku tayang OOTD, baik aku menderma.

"Kalau korang perasan, barang-barang OOTD aku tu mix and match benda-benda lama," katanya.


Jelas Mike, semua aksesori dipakainya itu pernah dikongsikan pada posting terdahulu dan dia cuma memakainya kembali untuk dipadankan sebagai OOTD.

"Tahulah sekarang tengah Covid-19, semua orang tengah susah. Takkan aku kena post je gambar aku tengah menangis ke, tengah sedih ke?" ujarnya.




Kredit foto: IG




Mike juga menegaskan pemberian derma bukanlah sesuatu yang 'wajib' dipertontonkan kepada orang ramai.

"Takkan korang nak aku tunjuk menderma, pergi rumah anak yatim semua. Korang nak aku screengrab yang orang hutang aku tak dapat bayar sebab tak dapat kerja lagi. Korang nak aku screengrab yang aku ni baik?

"Get a life lah. Derma tak derma tu hidup aku," tegasnya.




  



Yang bising-bising ni, ada bagi derma tak? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-11-2020 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
"Zaman skrg ni it's a must la nak beramal kebaikan perlu show off, pak Mike. Baru u entitled." - bisikan syaitan dari petikan siri bercakap dengan jin
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
betul la mike ckp tu.. xkan nknjd mcm erelwawa, suibsarah kompang satu malaya nk bina masjid.. lagi haru mcm toklip gebang seantero dunia
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Gingerly replied at 30-11-2020 05:32 PM
"Zaman skrg ni it's a must la nak beramal kebaikan perlu show off, pak Mike. Baru u entitled." - bis ...

kenapalah..naskhah 'Bercakap Dengan Jin'-Tamar Jalis tu..tak diangkat ke layar perak??? Pasti sgt menarik.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
percikan di situ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 05:36 PM | Show all posts
apa ler acik2 kepam pprt sgt perangai...
micheal ang tu xde la over show off sgt pun...
cuma OOTD jer kot... ishhhh....

banyak lagi tu artis yg suka pamer segala harta2 tu ha....
ishhhh... pprt sgt ler acik2 kepam nih...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 05:47 PM | Show all posts
Gingerly replied at 30-11-2020 05:32 PM
"Zaman skrg ni it's a must la nak beramal kebaikan perlu show off, pak Mike. Baru u entitled." - bis ...

siri bercakap dengan hantu kopek - tamar vokuru
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen keturunan babi mana yg dok sibuk control hidup orang melalui socmed ni? Kalau dapat kat aku memang aku babi hanjengkan terus. Punyalah siyal
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Gingerly replied at 30-11-2020 05:32 PM
"Zaman skrg ni it's a must la nak beramal kebaikan perlu show off, pak Mike. Baru u entitled." - bis ...

Pastu bila org show off menderma
Meroyan gak..  mcm jd kat ebitlew tu..ramai ngata..

Tak fham la org yg suka sgt komen kt gamba artis ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan nk membela nurtizen takde life tu..
tapi aku rasa nurtizen bangang takde life tu lah penonton setia drama Michael ang ang ang tottemodaisuki doraemon nih
Sbb hidup sendiri pathetic. Kt medsos je lah medan utk diorg acah2 mulia
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Pondan Tanpa dosa ni buat drama kawen paksa uqa Kamal smpai bang Jamil mampos ke??balik2 storyline sama
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka style Mike ni, tp mcm x sesuai dgn muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 06:53 PM | Show all posts
Skuau replied at 30-11-2020 05:35 PM
kenapalah..naskhah 'Bercakap Dengan Jin'-Tamar Jalis tu..tak diangkat ke layar perak??? Pasti sgt  ...

bukan dah ada kat astro ker chuolss??


tapi tu drama bersirilah kalau x silap

refer below

https://www.astroawani.com/berit ... ke-drama-siri-47741
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman skrg, kalau org tu kaya sket tunjuk kat socmed terus kata x menderma...terus keluar ayat baik tlg org susah...baik derma anak yatim bla bla bla bla...

Sedangkn yg mengata tu nak hulur singgit kat tabung pun payah....tp dengki org lain lebih sket
Busuk hatiiii
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizens pun rmai ootd.. pekara biasa je tu. Kkdg nak biar ig x aktif follower bkurang.. gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kisah sgt artis2 ootd cuma kadang2 bila dorang makan sedap2 je.
Dahla selalu dapat makanan free berlambak2 yg bagi suh review pun tak beragak mcm nak wat kenduri sekali bagi.
Padahal artis2 tu mkn pun sekadar merasa opkos depa tu nk jaga badan masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Die br rasa kurus...bagi la die epi... Xsuke, xpyhla follow ig die.  Apoko bongap bonar..  
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuat meroyan. Pantang di tegur, dia ja betul..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
bingai la yang dm sebok nk ajar/ajar org buat itu buat ini.. x boleh itu x boleh ini.. hey ko sapa? Go To Hell kan aje orang yang kepoh and penyebok ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2020 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Depa ni suma betul2 tak cukup kasih sayang, nakkan attention netizen dengan post mengundang
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list