Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
114916
View
1992
Reply

SUHAIMI SAAD KANTOI MAIN APPS GAY dan MELUCAH MELAMPAU (UPDATE :( #1260 sedutan LIVE SS NAK TAMPAR ANAK HANYA KERANA SE-SLICE KEK SR. MAK BODOH HANYA GELAK KUDA)

 Close [Copy link]

Author: Mrsbedah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-12-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Mrsbedah at 7-1-2021 02:36 PM

Salam 5k terbang kawan kawaaann.

Saksikan kejijikkan bekas artis yang selalu up status konon mimpi Nabi tapi kantoi cari  job guna apps gay. Tak menjaga aib isteri dan kantoikan diri sendiri tak hebat mana dalam bilik. Sebab terpaksa guna olive oil untuk ina. Maksudnya apa?  

Mengaku doa dia Allah makbul kan tapi Allah tak makbul kan doa dia yang mendoakan kecelakaan pada hari konsert inteam. Allah tak makbulkan doa dapat 5k dari inteam.

Jual produk kuat tapi tak bagitahu isi kandungan. Jual produk kuat tapi boleh sembur kat bawah lidahh. Apoooo. Minyak air paip lah kot. KKM boleh report dak?

Semua salah si isteri sebab tak mengandung. Ye dakk?  Siap melucah lagi dengan sorang ahli kumpulan nasyid lain. Tak malu dekat anak bini dah besar. Sibuk melucah pasal bini member. Bini sendiri lagi lawaa. Sia sia nyanyi lagu keagamaan tapi melucah!

HALAL KE HASIL DUIT URUT(kalau betul urut) BAGI MAKAN ANAK BINI ?! Vaksin kemain takut haram lah bagai. Allah dan Nabi laknat kaum tu tapi kaum tu jugak kau cari. Kata ngaji Quran. Niat tak menghalalkan cara setan oiii.

Ingat gay yang nak mengurut tu betul ke ngurut. Dorang nak geli geli je laaa. Lagi lagi ada khidmat urut batin kann. Haaa masukkk. Tololwer pun ramai bangang tuan tuan. Depa bodoh pekat likat tak tinggai kat orang lain.

Dah kantoi terus kata nak bunuh haters lepas tu delete. Kata jangan dikacau harimau tgh tidoq. Pasai pa delete?

Update: sOgay kau takpayah acah depan anak2 lah. Budak tu nak satu slice je pun kek. Asal delete live tu? Too late ! Dasar jantan keji! Yang mak gelak cm betina sundal ! Dah lah makan tak ingat anak lepas tu anak minta makan pun berkira. KALAU MISKIN BUAT CARA MISKIN. SEMUA TAU KAU MISKIN ADAB,  MISKIN DUIT, MISKIN SEGALANYA.

Depan geng wekeng bila kene cekak tau takut. Berhari hari menyorok lepas kau gaduh kat fb. Sanggup tido dalam kereta. Bila dah jumpa pasal apa tak keluarkan jantan kau? Si yinna pulak over menjerit menangis sambil disaksikan anak anak. Kahkahkah. Dah kata sogay ni depan orang luar dia menikus. Kene tegur dengan geng lama pun dia sengihh je masa konsert dia.

Polis call kau matikan phone terpaksa call ina
Orang pos datang kau mencicit lari masuk rumah
Orang tanya jalan pun kau mencicit lari
Orang datang rumah pun sama. Semua ina yang kedepan. Patut pun terpaksa guna minyak sendiri. Tak power pun luar dan dalam bilik Kahkahkahkah  


FB_IMG_1609485867109.jpg
FB_IMG_1609485870115.jpg
FB_IMG_1609485872565.jpg
FB_IMG_1609485874578.jpg
FB_IMG_1609485647635.jpg
FB_IMG_1609485583024.jpg
FB_IMG_1609485573068.jpg
FB_IMG_1609485531216.jpg
FB_IMG_1609485518314.jpg
FB_IMG_1609485410101.jpg
FB_IMG_1609485414735.jpg
FB_IMG_1608709144748.jpg
FB_IMG_1608709139242.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 23-12-2020 03:30 PM | Show all posts
ko meroyan ape nih... ko suh saksikan tapi apa pun ko tak letak.. video ke, gambo ke, link ke..

terlebey ketum kee
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:31 PM | Show all posts
Pe mende ni.
Ko cakap pasal SS ke?
Ade screenshot ke hape ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:31 PM | Show all posts
Bangga giler si OKG sebab istana baru dah start tanam cerucuk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2020 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sat lah semuaaa. Nampak dakk iols ni junior. Nak tepek gambar tak lepass
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tea please
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak saksi kat mana kak bedah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2020 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Taktau awat tak lepaihh tepek gambaq
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:44 PM | Show all posts
hahaha aduiiii
excited bace sekali sat gambar tak lepas lagi hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2020 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 31-12-2020 07:36 PM

Nahh. Iols bagi gambaq. Dapat dakl

FB_IMG_1608709144748.jpg FB_IMG_1608709141574.jpg FB_IMG_1608709139242.jpg FB_IMG_1608709136115.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaa sape lagi.. Kalau 5k tu.. Ss la kan.. Shapeshifter
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:46 PM | Show all posts
klu pasal MOSUS ko gi cite kat thread yg sedia ada. takyah nak semak bukak thread baru.. kat thread tu org dah ckp pasal ni dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:46 PM | Show all posts
kenapa ko tak sambung kat benang si donkey ni dek...
mohon jangan bagi donkey ni seronok balik
sebab nampak bnyak istana pasal dia wujud semula mcm dulu bertingkek tingkek kat forum ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2020 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 1-1-2021 02:58 PM

Hat ni geng dia melucahh. Tiap kali up benda lucah hat ni komen dulu. Tak malu kaa dengan anak dah besaq panjang. Dengan bini lawaa dari ina. Nak jugak sibuk pasal bini lembam tu

FB_IMG_1608709147108.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2020 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 23-12-2020 03:46 PM
kenapa ko tak sambung kat benang si donkey ni dek...
mohon jangan bagi donkey ni seronok balik
se ...

Ni nak higlight kan dia punya kelucahan melampauu. Bedah is geram u know.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrsbedah replied at 23-12-2020 03:47 PM
Hat ni geng dia melucahh. Tiap kali up benda lucah hat ni komen dulu. Tak malu kaa dengan anak dah b ...

Sape faizal tu.. Tak kenal.. Hijjaz?.. Kumpulan hijjaz ke?.. Kenal munif je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2020 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape nak bukti boleh tengok kat rumah latest sogay ye. Nak tengok live boleh pi fb dia tengok dia cakap pasal 18sx depan anak anak tgh makan. Pinjam wifi kedai
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Mrsbedah replied at 23-12-2020 03:50 PM
Sape nak bukti boleh tengok kat rumah latest sogay ye. Nak tengok live boleh pi fb dia tengok dia ca ...

Rumah latest sogay tu yg mana?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:56 PM | Show all posts
friedfishsoup replied at 23-12-2020 03:53 PM
Rumah latest sogay tu yg mana?

"donkey memang tak tersenarai dari awal"
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 23-12-2020 03:56 PM
"donkey memang tak tersenarai dari awal"

Oh kira buka thread tetap kena refer benang sebelah gituuu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list