Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12109
View
159
Reply

"Mungkin Sebab Saya Bukan Artis Gred A" - Natasha Tuntut Rizman Ruzaini Mohon Maaf

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-1-2021 01:05 PM | Show all posts |Read mode
Natasha Hudson menuntut duo pereka fesyen, Rizman Ruzaini tampil memohon maaf terhadap pengasas produk Crystal C White, Nor Shahlina Abu susulan kenyataan mereka, baru-baru ini.


Menurut Natasha atau nama sebenarnya, Natasha Liana Hudson, 39, sebagai pereka fesyen Rizman Ruzaini tidak sepatutnya mengeluarkan kenyataan yang boleh menggores hati pelanggan yang telah membeli baju rekaan mereka.







"Selepas diamati kenyataan pereka fesyen itu, saya lihat ia berbaur peribadi dan berat sebelah. Mungkin kenyataan itu dibuatnya kerana tidak tahu siapa pembeli busana terbabit pada awalnya.

"Mungkin juga kenyataan itu dibuat kerana saya bukanlah artis gred A yang sering bekerjasama dengannya. Tapi, dalam apa sudut sekalipun, perasaan pelanggan atau pembeli sepatutnya dihormati mereka. Baju itu dibeli dengan promosi potongan harga dan bukan ditaja mereka.

"Sekalipun pembeli dan pelanggan mengenakan tudung dan meminati sesebuah rekaan yang bertentangan dengan imejnya, adakah mereka akan menjualnya? Saya pasti mereka akan menjualnya demi keuntungan tanpa mempersoalkan hasrat yang ingin membeli," katanya kepada mStar.




Kredit foto: IG RR




Menurut pelakon filem Chermin itu dia agak terkejut dengan reaksi duo pereka itu.

"Saya bukan tidak mengenali mereka. Begitu juga sebaliknya. Saya pernah menggayakan rekaan mereka suatu ketika dulu.

"Bukan mereka tidak boleh bertanya situasi sebenar atau selidik kepada saya sebelum mengeluarkan kenyataan balas yang disifatkan seperti menghentam.

"Saya berasakan komen mereka yang busana itu tidak sesuai untuk orang berhijab tak tepat. Sedangkan kalau kita google busana rekaan mereka sebelum ini untuk selebriti bertudung kelas A ada yang mengenakan turban dan menampakkan leher ataupun menampakkan potongan badan.

"Apa pula pendirian mereka terhadap situasi sebegitu. Tepuk dada tanya hati," katanya.


Sementara itu, Natasha mengakui kekhilafannya apabila menggayakan busana yang dilihat tidak sopan diperagakan oleh seorang yang membawa imej bertudung.


Pelakon itu juga menafikan ia adalah gimik agar namanya diperkatakan susulan pelantikannya sebagai duta produk tersebut.

"Ikutkan busana yang saya sarung itu boleh saja digayakan sesiapa pun mengikut cita rasa dan olahan gaya masing-masing. Ya, saya ambil mudah melalui cara pemakaiannya.

"Jujur saya tak sangka ia akan mencetuskan kontroversi. Malah, harus saya tegaskan ia juga bukan kontroversi terancang untuk melariskan produk yang saya wakili," ujarnya.




Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-1-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
really??
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau dah kenapa perempuan.  Diam sudahlah.  Lg ko buka mulut lg org benci.  Terdesak sgt ke nk jadi sebutan netizen.  Smlm RR bgtau si pavitra pernah pakai baju yg sama.  Pavitra pun minta bahu ditutup.  Ko dgn tak malunya tegakkan pendirian ko. Konon takde sapa berhak nk kritik ko. Netizen tak kasi ko makan.  Ckp sombong meninggi diri.   Meninggal cept plsssss. Buat semak industri je la ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nak sedar ke kau takde gred? Nak aku menyumpah macam bella sangap kote alip, kemut & kakak yg berwajah tua, melvins berbaka muka tua & lain2. Tapi dah mengaku, no sumpahan. Sebab kau pun takde muncul dekat tv lagi dah......
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa rr pulak kena mintak maaf...duniya duniya
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Baju tu kalo inner tebal hitam atau putih lg cantik dr pkai color skin dan pkai legging...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko tu xde gred ape pun la... Dr dulu hal kawen cerai je yg org dok bawang.
Betul la mental ko ni x sihat..pg la check sblm lg parah
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka cantik tapi hati hitam dan otak bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Dgn ini terbukti la kata2 porumer yg ada something wrong dgn otak dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko tu retis takde gred.  Taraf2 mosus  dgn iza zaim rohingya je
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Meroyan tak jadi kawen ke.. tak boleh nak lepaskan stress kat ex bf, meroyan kat RR... podahhhh la ko...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko mmg bukan artis gred A, takde gred langsung ya acik
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan mental, tok sah dilayan. Aku nunggu jerk di ni nanti terima kunci flat pprt, jahatnya aku.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:43 PM | Show all posts
Dia ni kalau diam2 mggu depan org dah lupa pasal ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:44 PM | Show all posts
sundallll
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pyh la nk menegakkan benang yg basah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu scenario....pelacur yg bawa birkin ketempat lacuran boleh disaman oleh pihak pengeluar jenama beg tersebut kerana memberi imej yg kurang baik pada jenama tersebut?

anyone?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Asalkan jd sebut sebutan jadilah ken...padahal sblm ni aku igt natasha hudson ni dah pupus..heuhuuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayang muka lawa2.. peel lak peik2
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2021 01:53 PM | Show all posts
ni mesti produk tak laku sbb tu suruh mtk maaf pada pengasas produk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list