Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5288
View
82
Reply

Sosialit Hong Kong Peluk Bayi 5 Bulan Terjun Dari Penthouse

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2021 10:02 AM | Show all posts |Read mode
Kematian taikun perniagaan, Luo Lili menggemparkan dunia sosialit Hong Kong.


Lili dilaporkan media tempatan seperti dipetik The Sun, membunuh diri dengan terjun dari penthouse kediamannya.


Lebih mengejutkan, wanita itu mengakhiri riwayatnya pada usia 34 tahun bersama bayi perempuannya berusia lima bulan.








Difahamkan, usahawan berjaya yang mendirikan syarikat TriBeluga pada 2014 itu ditemui memeluk anaknya dalam keadaan cedera parah dan meninggal dunia di tempat kejadian.


Tindakan nekadnya itu mengejutkan orang ramai memandangkan beliau dilihat bahagia di hadapan khalayak selain sering memuat naik foto bersama bayi berkenaan, Aier.


Menurut laporan, Aier kali pertama diperkenalkan ibunya di Instagram pada 2 September 2020.








Manakala, kali terakhir gambar mereka dikongsikan adalah pada 7 November tahun lalu iaitu sempena usia 100 hari anaknya itu.




Kredit foto: IG Lili




Menurut laporan, Lili yang melabel dirinya ibu tunggal membunuh diri akibat depresi selepas melahirkan. Pun begitu, pihak berkuasa masih belum mengesahkan dakwaan berkenaan.


Anak tunggal taikun dan pemilik Jinlin Real Estate itu sebelum ini terkenal kerana pernah bersemuka dengan Hillary Clinton dan berteman dengan Rita Ora serta pemenang Olimpik Guo Jingjing. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-1-2021 10:10 AM | Show all posts
stress kot beranak sesorg. muda2 dah jadi ibu tunggal.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya. That's why apa orang post kt medsos xsemestinya realiti.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila meroyan.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian baby tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:35 AM | Show all posts
artis pun rajin upload sosial media
tunjuk bahagia
tak lama lps tu pakat pakai spek tebal ke mahkamah
ternyata byk yg kongsi bahagia palsu dlm sosial media
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:37 AM | Show all posts
ada sorg tu upload xtvt renovate muka yg x siap2

latest dh kembung mcm pelakon lm tu

jgn ujung2 ko mcm ni udah




Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:37 AM | Show all posts
mesti ada sebab lain ni selain postpartum depression
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:39 AM | Show all posts
takziah kpd keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
nanies replied at 13-1-2021 10:10 AM
stress kot beranak sesorg. muda2 dah jadi ibu tunggal.

mana laki sheols? Cerai hidup ka meninggal or tak pernah kawen?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:47 AM | Show all posts
mmg da bercerai ngan somi ke?Allahuakbar kesiannya la kat dedua ni..I bet anak dia pun meninggal skali ngan omak dia ni..takziah buat keluarga..sapa ckap duit berkoyan bahagia?kena seimbang duit n emosi gak
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee: ada sorg tu upload xtvt renovate muka yg x siap2latest dh kembung mcm pelakon lm tujgn ujung2 ko mcm ni udah

Retis mana?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik + kaya tapi tak bahagia. So sad..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 13-1-2021 02:47 AM
mmg da bercerai ngan somi ke?Allahuakbar kesiannya la kat dedua ni..I bet anak dia pun meninggal ska ...

Socialite who 'jumped to her death in Hong Kong holding her baby daughter' had a boyfriend 'who was not ready to marry her after she fell pregnant', her friend reveals
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya dia n her baby. Sayang, muda lagi, kaya pulak tu. Tapi tulah. Kaya tapi tak semestinya bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Berkenan tgk tunic top putih tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:15 AM | Show all posts
bangang...
nak mampos...mampos la sorang-2...
yg pegi heret baby tak berdosa tu dah kenapa....

moga mereput dlm neraka
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Masa dia dh terjun separuh bangunan  tu, mesti dia rasa nyesal tp dah terlambat la dak amoi..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:30 AM | Show all posts
siannya... bukan calang2 orang pulak tu...
betul la meroyan lepas lahirkan anak...
jaga sorang2... kemungkinan anak bising lagi la mencetuskan perasaan sedih dan kemurungan dia tu...

orang macamni perlukan pertolongan...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 11:34 AM | Show all posts
sedihnyaaa...kesian baby
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list