Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8198
View
86
Reply

"Ratu Rasa Comel Macam Hamster" - Safiey Illias Panik Pipi Gemuk, Terus Bedah Muka

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-1-2021 02:14 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini, usahawan kosmetik terkenal, Safiey Ilias ada menjalani prosedur kecantikan pada beberapa bahagian wajahnya di sebuah klinik swasta.


Kredit foto: IG




Lalu, penyanyi lagu Syinta Gila ini ada berkongsi foto terkini wajahnya selepas menjalani rawatan menerusi akaun Instagram miliknya.




  



Bengkak bermula . Sori ratu tak reply whatsapp . Nak rest jap .


So tired ubat bius masih dalam badan . Tq @my_gorgeous_clinic . Ratu rasa comel mcm hamster, tulisnya.


  



Lantas, perkongsian usahawan berusia 27 tahun itu menjadi perhatian netizen.


  



Rata-rata netizen meluahkan rasa terkejut apabila melihat perkongsian Safiey tersebut. -CARI


Sumber: Media Hiburan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 13-1-2021 02:22 PM | Show all posts
gila...

gila perhatian, kurang kasih sayang
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:25 PM | Show all posts
ksian dia ni..sama isim cm sogay, bangjat jenis xbleh ditegur lagi da ni..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Emmm

Dah la kecoh pasal bangjat sekarang.

Nampak dia ni lagi menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik. Bukan dh lama ke gambar pipi bengkak tu. Baru2 ni kan dia naikkan bibir atas dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:38 PM | Show all posts
pondan bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn la duk normalised kan benda ni..nati budak2 nak tumbuh bulu pakat ikut
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:42 PM | Show all posts
bila JAIS, JAKIM, MAIWP nak siasat dia?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:42 PM | Show all posts
pondan hazabedah ni..
buat laa berjuta surgery pun..
tetap sangkak...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:42 PM | Show all posts
bila masa jadi ratu?
thn bila?
ratu apa?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ganbar bengkak ni gambar lama.. sajalah tu xda benda nak up
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan betul body belakang dia dlm baju pink tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:46 PM | Show all posts
Makin di ejas makin hodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
ada gambar baru ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu bukan bedah, tu namanya liposuction nak sedut lemak2 dan apa benda dia inject kat muka tu. Siannya dia ni modal sekarang hanya bedah muka je untuk dapat highlight berita pasal dia. Ulang2 la sampai 10000 kali pun sebab modal kejap jadi jantan kejap jadi betina dah lapuk dan tak jadi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
akuMNdia: bila masa jadi ratu?thn bila?ratu apa?

Salah tulis daaa..hantu sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:10 PM | Show all posts
imanmariam replied at 13-1-2021 02:43 PM
Jantan betul body belakang dia dlm baju pink tu

tu la... dari 1km dah boleh tau jantan...tapi punggung dia tu scary kot.. masa nak buat tu dia fefeeling nak macam cardi b ke dia bagitau kat doktor tu?
out of shape betul... confirm dia ingat punggung dia tu paling cantik dah di dunia berbanding pompuan2 tulen lain...
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli plak nengokkan. Baek2 Piey, ramai ninggal buat benda bodo macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:14 PM | Show all posts
lapar perhatian...

Fara Hudson
PapaiCici

lagi teruk penampilan

Alana Andrew nampak wangi sikit
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2021 03:16 PM | Show all posts
dia ni kategori pondan buruk kalau jumpa depan2..dengan kulit berkeraknya...sajat mmg lawa..walaupun dedua aku benci, tak dinafikan sajat tu hasil construction yg berjaya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list