Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
405
View
8
Reply

Rahsia kulit halus mulus

[Copy link]

Author: shizu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2021 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Just nak share tips yang saya dapat dari adik ipar bangsa Korea. Salah satu routine skin care dia adalah penggunaan snail cream. Orang Korea memang sangat titik beratkan penjagaan kulit sebab tu kulit dia orang nampak glowing. Brand yang dia syor kan macam Tonymoly dan Missha. Saya pun memang guna snail cream untuk muka lebih 7 tahun.
TONYMOLY-Intense-Care-Gold-24K-SnailCream-45ml-korean-cosmetic-skincare-product-.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-1-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Snail? Halal ke guna produk tu?
Iols guna some by mi.
(Tak guna set dr snail tu)
Innisfree punya ok juga .
tang green tea tu yang paling best
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 14-1-2021 12:23 AM
Snail? Halal ke guna produk tu?
Iols guna some by mi.
(Tak guna set dr snail tu)

Halal. Boleh baca fatwa mufti WP

https://muftiwp.gov.my/artikel/irsyad-fatwa/irsyad-fatwa-umum/910-irsyad-al-fatwa-siri-ke-188-hukum-penggunaan-siput-babi-dalam-penghasilan-produk-kosmetik
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-1-2021 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 14-1-2021 12:23 AM
Snail? Halal ke guna produk tu?
Iols guna some by mi.
(Tak guna set dr snail tu)

Some by mi bagus. My daughter guna sekarang. By the way, snail cream guna lendir escargot.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 07:54 AM | Show all posts
saya skrg ni naik jerawat dia area bawah jawline.. xtahu la nak pakai apa..

Dulu pkai cosrx tak jdi apa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
shizu replied at 14-1-2021 07:15 AM
Halal. Boleh baca fatwa mufti WP

https://muftiwp.gov.my/artikel/irsyad-fatwa/irsyad-fatwa-umum/ ...

Hihi. Terima kasih bg link tu.
Iols cam geli sikit terbayang snail tu.
Hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Redmyvi replied at 14-1-2021 07:54 AM
saya skrg ni naik jerawat dia area bawah jawline.. xtahu la nak pakai apa..

Dulu pkai cosrx tak  ...

Cuba moringa soap by mina. Mina ni Korean. So far memang berkesan sangat. Kejap saya share.

https://www.facebook.com/amina.lee.315
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2021 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
shizu replied at 15-1-2021 08:44 PM
Cuba moringa soap by mina. Mina ni Korean. So far memang berkesan sangat. Kejap saya share.

ht ...

Mina, Korean Muslim.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 14-1-2021 01:34 PM
Hihi. Terima kasih bg link tu.
Iols cam geli sikit terbayang snail tu.
Hahahaha

Hehe.. memang rasa geli kalau imagine siput. Tapi once pakai, memang takan tukar product lain
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list