Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2926
View
28
Reply

Tak Sampai 2 Minggu Kahwin, Ayda Jebat Disuruh Bercerai Dan Kahwin Dengan Zul Ariffin!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-1-2021 09:15 AM | Show all posts |Read mode
Tak sampai dua minggu kahwin, Ayda Jebat dah dapat mesej peribadi daripada seorang netizen yang memintanya untuk bercerai dengan suami, Nabil Mahir.


Lagi sadis bila pengikutnya itu meminta Ayda supaya berkahwin dengan Zul Ariffin.




Foto: IG




Ayda ada memuat naik mesej tersebut di IG Storynya dan meluahkan perasaan terkilannya.




"Ada lagi orang macam ini," tulisnya.


  





Akaun yang menggunakan nama amir_akrhonianz itu meminta Ayda untuk berbuat demikian kerana berasa Zul lebih baik baik daripada Nabil.


"Ceraikan jelah suami awak tu...Lagi baik kahwin dengan Zul Ariffin," tulisnya.


Foto: IG




Sebelum ini memang ada gosip wujudnya cinta lokasi membabitkan Ayda dan Zul selepas  drama Rindu Awak 200% mencetuskan fenomena luar biasa.


Ayda dan Zul juga pernah bergandingan bersama dalam drama M.A.I.D.


Namun kedua-duanya menafikan dakwaan tersebut dan ia hanyalah hubungan sebagai rakan sekerja sahaja. -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-1-2021 09:22 AM | Show all posts
so kita kena menangis 7 hari 7 malam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 09:30 AM | Show all posts
ni sejenis x move on dr akasia ke caner?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg komen tu yindon ke??? Tgk kt ig, yg tak bole moved on tu slalu org dari situ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 09:53 AM | Show all posts
hahahah kesian ko jebat, tp masalah ngan jul aripin pun ko tak padan. acane
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 10:00 AM | Show all posts
ker budak kencing bercabang yang  komen tu???? Komen mcm xde otak jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 10:08 AM | Show all posts
kesah pulak aku... nexttttttttttttttttttt!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 10:14 AM | Show all posts
hahahaha siapa la yg rajin sgt DM retis tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu la, laki nya dah kawen pon perangai sewel cam budak darjah 3 x abes2
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha. Kesian dia. Org tgh honeymoon tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:55 AM | Show all posts
Mcm la ko sorang je ade laki minah oi.
Mcm la ko sorang je orang mesej.
Pasni cite plak laki pune pisang bengkok ke mana.
Bape round satu malam
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dpt dm mcmni pun nak share satu dunia kerrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 14-1-2021 11:56 AM
Dpt dm mcmni pun nak share satu dunia kerrrrrr

kannnn...I pun terpikir gitu gak..buat dek je lah...mengada nyer la
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 14-1-2021 11:58 AM
kannnn...I pun terpikir gitu gak..buat dek je lah...mengada nyer la

Acik penah kensel show heshe dgn kementerian tau sbb heshe dtg mesorat dok bahasakan diri adik adik adik apooooo
Ko miting nak menyelit show gomen cakap professional lah sikit
Kesian manager ko tebal muka sbb awalnye weols OK tapi kendian2 lepas ko dtg miting dok beradik adik tak benti, terus boss tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru 2mggu kawin dh 3 gosip pasal kapel ni

1. Suami jadi imam
2. Nabil pakai baju koyak
3. Cerai nabil-kawin jul

Esok lusa apa pulak???



Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 14-1-2021 12:08 PM
Acik penah kensel show heshe dgn kementerian tau sbb heshe dtg mesorat dok bahasakan diri adik adi ...

ya ampunnn..dia ni mmg x reti dos & donts gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ptt laa..benang sampah drpd reputs sampah..y suka highlight seketul komen netz kat socmed retis,n jadikn benang...

Ai nk ckp laa,biarlaa ayda mat aris ni dgn toklaki dia skrg..sama2 gelenyar kan..sama2 mnggelikan..so yeah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mual tgk ig story ayda mat aris..sblm ni mual tgk mira basic dgn si uban....baru berlaki gituh la dik..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 09:56 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 14-1-2021 12:08 PM
Acik penah kensel show heshe dgn kementerian tau sbb heshe dtg mesorat dok bahasakan diri adik adi ...

bongok nya dlm meeting pun nak ber adik adik...
aku pun spesis bos acik tu..
drpd dulu rengsa dia bahasakan diri dia adik..
tgh sembang dgn family, sedara mara boleh la..
ko bercakap dengan org luar.. tak payah laa bwk gelaran tu pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2021 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 14-1-2021 09:56 PM
bongok nya dlm meeting pun nak ber adik adik...
aku pun spesis bos acik tu..
drpd dulu rengsa di ...

Masalahnye kat mana tah acik baca minah gedik ni anak sulung
Motip anak sulung nak gelaq diri sendiri adik. Abis adik dia tuh apo bebiiii
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list