Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6992
View
90
Reply

"Saya Seksi, Tapi Takkan Tanggal Baju Untuk Adegan Panas Drama Hollywood" - Nadia Brian

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-1-2021 09:39 PM | Show all posts |Read mode
Sudah menjadi impian setiap pelakon untuk muncul di peringkat antarabangsa, namun pelakon Nadia Brian memaklumkan dia terpaksa menolak tawaran berlakon dalam drama bersiri 12 episod di Hollywood.








Menurut Nadia, dia terpaksa menolak tawaran berkenaan kerana memerlukan dirinya untuk berbogel. Nadia berkata, pada awalnya dia sangat gembira apabila menerima tawaran berkenaan, namun bertukar kecewa apabila mendapati wataknya perlu berbogel dalam beberapa adegan panas.

Ia lebih daripada adegan bercium. Mungkin adegan berbogel di Hollywood bukan satu masalah besar, tetapi saya tidak mampu melakukannya.

Saya mungkin berpakaian seksi tapi saya takkan tanggalkan pakaian di set untuk melakukan adegan panas untuk satu platform streaming di Hollywood, katanya.








Enggan menerima tawaran tersebut, Nadia berkata watak itu akan mencalarkan imej dan reputasi dirinya serta nama baik keluarganya.

Saya akui, semua pelakon memiliki impian untuk berlakon di Hollywood. Tapi kita Melayu dan Muslim, budaya kita tak sama dengan di Hollywood, katanya.




Kredit foto: IG Nadia




Dalam pada itu, Nadia berkata jika dia menerima tawaran tersebut, jadual penggambaran akan bermula bulan ini selama enam bulan di Ireland, namun menggangap bukan rezekinya.




Sumber: RotiKaya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-1-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni edisi sembang kari cam ramilah begum jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Remilah begun 2.0..thread kegemaran acik2 porem nih
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:00 PM | Show all posts
dasar sebangsa dengan ramilah begum.propa kari!
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun saya sexy tp saya ada maruah tau!
Haaa gitu la kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Netflix kah? Ke sekadar sembang kari ramilah begum 2.0.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaa teringat ramilah begum terussss
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat menyeksi tu x ingat diri melayu islam.. huhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sembang kari australia celupkah kah?
Setahu iols seniwati Nozie Nani pernah ditawarkan berlakon filem di Hollywood tapi arwah tolak sebab tak nak berbogel.

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:26 PM | Show all posts
dia ni x lawa di mata aku. mungkin sebab gigi dia x rata jd mcm xde gigi je bila senyum
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
nipskacang replied at 25-1-2021 10:21 PM
Hahahaa teringat ramilah begum terussss

Ramilah begum to sapoo sis..? iolss xdpt tangkpp laa sapa y dmksudkan itew
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
CikYaYaYa replied at 25-1-2021 10:26 PM
Ramilah begum to sapoo sis..? iolss xdpt tangkpp laa sapa y dmksudkan itew

Hahha raja ilya sisss, die dlu kan ade gksip katanya dpt tawaran from holywooddd
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Jadi vampire ka cita holiwud tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Watak apa?
Kalu watak nanny takdak.bogel pung
Scene kena masakmscramble egg maybe yA
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
aemon replied at 25-1-2021 10:00 PM
dasar sebangsa dengan ramilah begum.propa kari!

Bapak heshe kan rashidi mamak
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni bercakap mcm nenek sbb xnmpk gigi. Boleh cadangkan pakai veneer bg panjang sikit gigi tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ish, tak lawo plak pada mata aku dia nih. Konfiden macam dia hots giler bab ek.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuhh baru baca intro dah automatic berdesup ingat kat ramilah begum
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih nak tunjuk first class gambar atas itu ~
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Agaknya cerita pasal org asli amazon.dia dpt la watak meramaikan org asli tanpa dialog.kan org asli amazon bogel je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list