Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
10199
View
117
Reply

Wow Nya Suara Hannah Dan Raysha Cover Lagu AJL35! Ramai Tak Puas Dengar

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-3-2021 10:30 AM | Show all posts |Read mode
Umum mengetahui Anugerah Juara Lagu 35 (AJL35) bakal bersiaran secara langsung pada 14 Mac ini tanpa kehadiran penonton dan sebanyak 12 lagu akan bertanding untuk merebut gelaran Juara Lagu.


Saban tahun, pasti ada saja nyanyian medley AJL. Tahun ini Valient Music menghasilkan sebuah video medley AJL35 yang dinyanyikan oleh empat selebriti iaitu Hannah Delisha, Azmi Saat, Raysha Rizrose dan Dean Eiman.




Kredit foto: IG Hannah




Ternyata, gandingan empat selebriti itu menjadi perhatian ramai apabila ramai yang memuji suara merdu Hannah dan Raysha.


Difahamkan, konsep penggambaran video itu merupakan idea dari Hannah Delisha sendiri manakala susunan semula muzik telah dilakukan oleh Azmi Saat.


Dalam pada itu, netizen mengatakan video tersebut boleh trending kerana ramai yang jatuh hati dengan kelunakan suara Hannah dan Raysha.







Tidak kurang juga ada yang mencadangkan empat penyanyi ini muncul menyanyikan medley ini di malam pembukaan AJL35.




Sumber: Media Hiburan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-3-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata pakai tudung...

Suara tu kan ke aurat...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok la..boleh layan smpai habis..pakej jugak la hannah ni cantik, boleh blakon & menyanyi..skang da pakai tudung..boleh letop lg ni, tp rezeki kawin awal daa. Sekali tgk hannah ni muka versi acik ziela syukurjd2ndwife zmn muda mudi
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 10:49 AM | Show all posts
hannah ni suara memang sedap. dia mmg asal penyanyi kan. drama tv3 tu ost ada lagu dia nyanyi.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 10:53 AM | Show all posts
hannah ni memang penyanyi. kumpulan delisha. suara dia boleh la tahan sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 11:31 AM | Show all posts
x tau kenapa aku terganggu dengan tangan hannah...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 11:46 AM | Show all posts
bluebutter replied at 2-3-2021 10:34 AM
Kata pakai tudung...

Suara tu kan ke aurat...

asal ko tk ckp kt sitizoners benda yg sama

berani tk?
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 11:49 AM | Show all posts
tagas mesti sedih dengar suara hannah delisha
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 11:52 AM | Show all posts
apedehal replied at 2-3-2021 02:45 AM
Ok la..boleh layan smpai habis..pakej jugak la hannah ni cantik, boleh blakon & menyanyi..skang da p ...

ha same kan? iols lagi ingatkan tu anak tokzila. dlm hati, dah sudah, xnak jd frontliner dah ke sheols ni. hahaha! rupanya hannah delisha.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Hannah ni pakej cantik imej pun bersih suara pun sedap jugak harap lebih banyak wajah dia di tv
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 2-3-2021 12:44 PM
Hannah ni pakej cantik imej pun bersih suara pun sedap jugak harap lebih banyak wajah dia di tv

Setuju sangat. Iols bukanlah fan dia sangat sebelum ni... tak benci tak suka, tapi lately macam suka tengok dia. Jauh lagi berbakat daripada penyanyi BBNU yang kita ada ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 12:53 PM | Show all posts
boleh tahan la sore dorg..a way better than mek jennah rempit
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Frankly speaking , keempat2 suara sedap. Aku boleh layan.. ok la
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:03 PM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 2-3-2021 12:51 PM
Setuju sangat. Iols bukanlah fan dia sangat sebelum ni... tak benci tak suka, tapi lately macam su ...

Haah ai biasa biasa neutral saja tp memang cantik dia ni. Respek bila kahwin pun xdelah grand sgt and bila dah pakai tudung makin nampak lah kecomelan dia. Sore dia memang sedap setahu ai sebab dia ada nyanyi satu lagu tema drama Monalisa- Esok Masih Ada sedappp okkkk sore dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:03 PM | Show all posts
sedap! Terpaksa aku tunggu tengok sampai abes. Hampeh tol.
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:09 PM | Show all posts
sedap....
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:11 PM | Show all posts
Edited by rotiban at 2-3-2021 01:14 PM

Hannah nyanyi lagu Hati lebih sedap dari tuan punya lagu nyanyi
baru rasa mcm lagu tu layak masuk
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila razali dah boleh masuk freezer
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik suka sangat lagu Hana yang dia berduet dgn aziz harun tu. Dah la hannah comel sangat dalam mv tu. Aummmm
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2021 01:18 PM | Show all posts
Suara Hannah memang sedap. Lagu dia Esok Masih Ada best sangat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list