Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
6914
View
70
Reply

Syamel, Ernie Kantoi Bercinta Di Set Penggambaran

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-4-2021 07:57 AM | Show all posts |Read mode
Edited by CARI-MAL at 8-4-2021 08:23 AM

Hampir dua minggu diijabkabulkan, pasangan selebriti Ernie Zakri dan Syamel nampaknya masih belum sempat berehat kerana perlu menyelesaikan komitmen kerja mereka.




Kredit foto: TikTok

Tidak seperti kebanyakan pasangan pengantin baharu yang akan bercuti panjang, Syamel dan Ernie juga juga terpaksa melupakan seketika hasrat untuk berbulan madu disebabkan terikat dengan larangan rentas negeri.

Menariknya, perkara itu tidak menjadi masalah buat pasangan ini yang masih lagi boleh bermanja di lokasi penggambaran.





Aksi manja pasangan berkenaan yang dirakam oleh rakan mereka menarik perhatian netizen yang terhibur dengan gelagat dua penyanyi berbakat besar ini.

Ernie atau nama sebenarnya, Nur Ernie Shahirah Zakri, 29, dan Syamel disergah ketika sedang bersantai di atas kerusi sebelum kedua-dua menahan malu apabila menyedari gelagat mereka dirakam secara senyap-senyap.

Aksi mereka dikongsikan menerusi akaun TikTok individu dikenali sebagai @aidunnoe.

Rata-rata peminat terhibur dengan aksi pasangan suami isteri ini yang dilihat sangat comel dan menghiburkan.


       
       

"Bila kantoi tengah bercinta kat set be like 🤍... aku tengok video ni banyak kali sebab sweet sangat.."

Ini kerana menurut mereka, sebelum Ernie dan Syamel atau nama sebenarnya, Syameel Aqmal Mohd Fodzly, 28, sah bergelar suami isteri, pasangan tersebut sangat jarang berkongsikan aksi mesra mereka buat tatapan umum.

Ernie dan Syamel diijabkabul pada 26 Mac lalu di Masjid Puncak Alam, Selangor.


Kredit foto: TikTok


Kredit foto: IG Ernie

Pasangan ini kemudiannya diraikan dalam satu majlis resepsi yang berlangsung pada Sabtu lalu di Bayswater @KLCC, Kuala Lumpur.


Sumber: mStar
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 8-4-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu mcm ni comel la pulak ye. Tp mmg comel. Tp xde sape komen ke share ke apa ke. Xadil la netizen ni. Bg la lame light kt artis lain jugak weh.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak ernie masih malu2 bila kena sergah hahaha..nie baru betul pengantin baru
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
ni baru tak show off dpn org. sbb tiba tiba je camera muncul..hahahaa. bkn mcm sorg lagi yg gila attention tu.

haha.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Sonok je tgok dorg ni... x over mcm yg lagi satu ittew
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni br betulllll
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 08:59 AM | Show all posts
hahahaaha korang jangeee la compare dgn sesorang yg baru berkahwin tapi acah2 sweet..

kesian bila ada camera depan je terus main2 janggut, usap2 dagu, korek2 hidung... aku berbulu gak..

patut nya dpt camera la kita mcm ernie ni.. terus tak sentuh2. sbb segan depan org, ini tidak ye, lagi bernikop lagi nak sentuh2 gesel2...

eh maaf ter compare pulakkkk hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:03 AM | Show all posts
comel...ni baru2 betul pengantin baru...malu2 lagi....huhuhuu..

tapi klu mmg x biasa dok pegang2 lelaki or perempuan lain...mmg malu pun klu org tgk walaupun dah jadi  husband n wife....huhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau Jahkobis nampak aje camera, makin ditayang2 aksi berlendir
Muka berkelubung penuh tpi hat yg bawah berlendir 24jam
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:14 AM | Show all posts
yg sorang lg tu,,, bru kawen kemain showoff berpeluk main janggut,, hahahahahah ntah laaa labuuuuuu,,, mgkin akak conservative kot.
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 8-4-2021 08:59 AM
hahahaaha korang jangeee la compare dgn sesorang yg baru berkahwin tapi acah2 sweet..

kesian bila ...

Hahahaha lawak komen sisayat yg tercompare tu tak menahan nak gelak hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
hihi.. kantoi.. iols so far suka pulak tgok pasangan ni bila diaorg dah kahwin, interview pun comei je dua org ni.. moga bahagia hingga ke Jannah dua orgni
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 8-4-2021 08:52 AM
ni baru tak show off dpn org. sbb tiba tiba je camera muncul..hahahaa. bkn mcm sorg lagi yg gila att ...

Dah memang giler attn,ada kamera lagik lah nak showoff!

Dont you forget, dak kolej is myownuztaz korang hado?????hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:26 AM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 8-4-2021 09:23 AM
Dah memang giler attn,ada kamera lagik lah nak showoff!

Dont you forget, dak kolej is myownuzta ...

slide kiri utk bukti tak show off dan dirakam senyap senyap.. haha

yg ni pn pgg tgn xlepas..igt kapel kurta je boleh pgg?? haha

  
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:32 AM | Show all posts
ehh ehh kantoi....

anda yakin ini bukan staged??bukan berlakon?? mcm orang lain tu???

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:33 AM | Show all posts
comel je...takda la nak menggomol laki beralas niqob..hajah mmg memalukan dan mejatuhkan martabat wanita...hajah juga melambangkan wanita spenda berlendir
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang xpropa mmg sweet je kita tgk....
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 8-4-2021 09:26 AM
slide kiri utk bukti tak show off dan dirakam senyap senyap.. haha

yg ni pn pgg tgn xlepas..igt ...

Hahahaha..apa2 pun i dah ada myownuztad okey!

Tunggang selagi boleh!
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang ni aku approve.. Dh halal and nmpk malu2. Walaupun ye la berpeluk kt public.
So No kecaman
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw, kapel ni kalo dpt anak mesti baka nyanyi tu ada kt anak. Dari pakcik, makcik sampai mak bapak, sume penyanyi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list