Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
28470
View
221
Reply

"Saya Dah Tak Sesuai Berlakon Rebut Lelaki, Cinta Tiga Segi" - Fazura

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-4-2021 02:10 PM | Show all posts
me behind/up down u fazz...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar nak tunggu kakafazz berlakun semula
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Faz pernah berlakon utk watak tak cantik ke? Muka hodoh kena asid ke, melecur terbakar ke? Rasanya semua watak lakonan faz gunakan kecantikan dia je kan setakat ni? Jadi org kampung pun tetap yg cantik jelita.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
wolfheart replied at 24-4-2021 10:37 AM
Faz pernah berlakon utk watak tak cantik ke? Muka hodoh kena asid ke, melecur terbakar ke? Rasanya s ...

Tak pernah. Sebab tu ai kata dah sampai masa dia keluar dari zon selesa amek watak ala Putri ja manjang. Paling xtreme takat berlakon filem aksi dengan Jul Ripon tu ja kot. Sharifah Sakinah ting tong ADHD tu lagik banyak ambik watak mencabar seperti dalam cerita hape tah yang dia goda2 pak mentua yang pernah rogol dia masa kecik tu (drama Mikel Ang). Kekuatan/bakat Fazura belum pernah betul2 terserlah/dicabar. Dia pun sedar kot. Tu yang dia kuar statement seperti tajuk thread.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 02:00 PM | Show all posts
ttp lawa wlau dah beranak.. i nih.. belom beranak pon dah mcm tong drum... haihh
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 19-4-2021 12:50 AM
Ni mesti cite bodo cobid ooo cobid tu ek? Lambat btol nak habis drama tu. Ntah apa apa... takde id ...

Yang tu bukan cite dari drama dalam ig kan, mase tahun lepas kan. Tak silap laa watak dye jah punya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
wolfheart replied at 24-4-2021 10:37 AM
Faz pernah berlakon utk watak tak cantik ke? Muka hodoh kena asid ke, melecur terbakar ke? Rasanya s ...

Mascara ttp hitam pekat..time kena marah ngan mak mertua dia nangis jatuh hittam air mata.. ni cite dia berlakon cite kg dgn wan maimunah tak silap i.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Name pun ex bf...pebende direbutnye...Susah nau benak nak faham
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
wolfheart replied at 24-4-2021 10:37 AM
Faz pernah berlakon utk watak tak cantik ke? Muka hodoh kena asid ke, melecur terbakar ke? Rasanya s ...

ada je ... aku suka dia dlm film Qaisy dan Laila. Lakonan terbaik dia pd pendapat aku la
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
miamiot replied at 24-4-2021 06:57 PM
ada je ... aku suka dia dlm film Qaisy dan Laila. Lakonan terbaik dia pd pendapat aku la

Oh ada. Cerita apa? Suka juga lakonan faz dlm Qaisy & laila. Filem tu sendiri pun memang best. Sayang tak dpt sambutan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
vender replied at 20-4-2021 12:12 AM
I dont think product dia timbang kilo. Dia produk oem je kot...oem ni okey je dia ikut prosedur ka ...

Memang bukan timbang kilo pun...oem produk dia...tak sama tu....yg tak habis2 meratip timbang kilo ni saje nak downgrade kan dia kot.  Member iols ada yg pakai skincare faz,  dia cakap berbaloi, rasa macam produk mahal. Itu yg dia cakap la ...macam iols ni kulit sensitive....jadi memang kena pakai yg sesuai utk kulit sensitive jer.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
wolfheart replied at 24-4-2021 10:37 AM
Faz pernah berlakon utk watak tak cantik ke? Muka hodoh kena asid ke, melecur terbakar ke? Rasanya s ...

Rendang untuk mertua tu muka dia ada je mcm x mekap sbb watak kpg kan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2021 05:07 PM | Show all posts
Edited by nadie90 at 25-4-2021 09:12 AM

Akak Fazura klu jd pelakon/atau bekerja dlm industri hiburan di Korea bleh try mcm2 wtk...bkn skdr berlakon jd heroin bercinta dgn hero dan jd rebutan hero2 lain.....lps tu bleh merasa pakai wardrobe2 berjenama....tapi drama2 Korea mesti akn ad babak intim dgn babak minum alkohol....hehe ini cma imaginasi ceq ja....xpa tggu drama comeback akak Faz dlm drama arahan MA
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
wolfheart replied at 25-4-2021 10:36 AM
Oh ada. Cerita apa? Suka juga lakonan faz dlm Qaisy & laila. Filem tu sendiri pun memang best. Say ...

filem kayangan faz jd  anak org kg, mgg x makeup, pakaian pun sesuai dgn watak dia bawak tu....filem tu pun best gak
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 09:05 AM | Show all posts
suka cerita pisau cukur..

faz n maya karin...hhahah


oh my gucci..
oh my prada segala bagai keluar....

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
mishungu replied at 25-4-2021 04:32 PM
Rendang untuk mertua tu muka dia ada je mcm x mekap sbb watak kpg kan..

mana nak tengok cerita ni eh? kat youtube mcm takde
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
hanihan16 replied at 26-4-2021 09:12 AM
mana nak tengok cerita ni eh? kat youtube mcm takde

Mmg x tau nak tgk mana.. Ramai kot suka cerita ni.. Tv3 pon x pnh nak ulang cite ni.. Skali tu je la main.. X sangka ramai tau psl drama ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mishungu replied at 26-4-2021 09:29 AM
Mmg x tau nak tgk mana.. Ramai kot suka cerita ni.. Tv3 pon x pnh nak ulang cite ni.. Skali tu je  ...

kan, aku tengok sekali je lah dulu. tak ingat dah scene2 dia. rugi la takde ulangan cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kt msian xde watak pompuan yg kj dlm bidang professional mcm lawyer..nk jgk tgk scene slm court ..ni tak..sumer watak secretary or admin..bosan lahai...kalo dr pon..kayu n x de impact..scripwriter bg dialog pn mcm same je dlm mane2 drama series pon..nmpk sgt skripwriter bodo..
Yg dipentingkan penampilan sajork..
X masuk lg lontaran suara oleh pelakon yg mendatar dan tak real..faz bile berlakon, tone suara sumer kne dgn suasana..time marah time suke..like on point..so far yg i prasan laaa..mcm most pelakon2 senior..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
X saba nak tengok watak apa yg faz bawa bila buat comeback nanti..takat watak jadi kakak or best fren heroin xyah la faz.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list