Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
49833
View
395
Reply

"Cincau, Kayangan Paling Sombong,"- Ramai Meluat Tengok Aksi Mesra Neelofa Dan Suami

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-5-2021 11:33 AM | Show all posts |Read mode
Nama Neelofa memang hangat menjadi bualan.


Sejak kahwin, ada sahaja kontroversi yang melanda dirinya. Bermula dengan majlis pernikahan yang melanggar SOP, bulan madu di Langkawi sehinggalah beli karpet RM10  ribu di Nilai.


Foto: IG




Ramai nampaknya yang menyampah dan menyifatakan selebriti ini sebagai orang 'kayangan' yang sesuka hati sahaja melanggar undang-undang.


Sempena raya, macam pasangan yang lain juga, Neelofa ada memuat naik gambarnya bercium dengan suami.




  



Bila jengah di ruangan komen, penuh pula komen netizen yang kurang senang dengan gambar tersebut.


Kata mereka, imej muslimah seperti itu sepatutnya tak perlulah nak tayang bermesra dengan suami lebih-lebih.


Ramai yang menyampah dan meluat.










Bukan itu sahaja ramai masih mengungkit kisah Neelofa ke Langkawi dan Nila semasa PKP.


Malah ramai juga yang memberi peringatan supaya Neelofa duduk diam sahaja di rumah.




  



Apa pun pendapat masing-masing. Yang menyampah akan terus mencari salah.


Yang memuja akan terus menyanjungi pasangan ini. Begitulah. Anda yang mana satu? -CARI
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 14-5-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Mekjura tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
awal lagi ke nak komen nih?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:39 AM | Show all posts
tak de ke yang komen perangai menyondol bila mana laki tegak bak batang pokok
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana gambar kissing scene ni?


Sempena raya, macam pasangan yang lain juga, Neelofa ada memuat naik gambarnya bercium dengan suami.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols nak komen pasal baju je...
Tu ke baju raya keluaran theyols jual?

Bagi kaka so so je designnya...

Cantik lagi orang buta jahit....
Baik hantar jahit baju raya dekat orang buta.

Sekian komen bernas dari Personaliti forum cari
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kasi can lar...diaorg baru kawin Kan...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Serious laki die imej pakistan selebet..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 11:59 AM | Show all posts
baru kahwin. biasalah kan manje2..

tapi semacam tak sesuai plak. lopa kan berniqap suami plak ustaz..

dok rapat2 gitu tak rasa malu ke??? walau dah kahwin..

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Overnya lopak..  jijik
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:04 PM | Show all posts
tau la muka laki tu mcm bangla.... tak kna la manjang pakai mcm bangla...bosan nya tengok.... nak muntah pun ye...buruk la burukkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ntah2 fiena othman tu dak loli
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MissyMolly at 14-5-2021 12:10 PM

Weh nape cincau? Baca komen merata cincau2.. apa salah jelly grass?

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
X kesah lah ambik gmbar bergesel ke laga2 dahi hidung pipi ke @ comolot sekalipun, simpan sendiri aje x boleh ke? Nak jugak tayang biar lobenaksss nmpak depa lah konon paling sweet..Jijikss
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:12 PM | Show all posts
Selepas dia menginternational kan diri hanya dapat stok Pakistan masam  sebagai laki


Yang sebenarnya ,rata-rata lelaki Melayu tidak berkenan dengan neelofa ni ,dia hampir xde boyfriend .


semacam xsedar diri ,mmg susah sikit lelaki Melayu nak kan ko...


mcm xpijak tanah gaya xsedar diri neelofa ni


Haris tu stok cikai  ,jantan kayap biawak  cacat kaki capik saja

yelahhh nak tunggu yg international  penatlah juga nak tunggu ...rembat Haris....

Haris pula mcm xbagi kerjasama dalam aksi aksi mesra...sepatutnya Haris yg  gomol gondol dia tp ini sebaliknya pula

kahkahkahkahkahkahkahkah...

itulah berkahwin dgn budak kolej xhabis belajar  ...padan muka ko
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
geli betul kerja nak menggesel je 24 jam
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian jah.. Raya pon xmcm raya..kapet xdpt nk menayang.. Baju pon dh mcm ninja.. Xde shape.. Nk lawa2 pon xnmpk. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah limit comment kat post sondol raya tu....kena kecam teruk agaknyer hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal pakai kopiah macam yahudi? Jarang aku tengok pak ustad pakai kopiah camtu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
gigihnya acik2 komen kat ig retis

eh sepol? sejak bila jah ni jd kayangan?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list