Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
6263
View
61
Reply

Ditanya mengenai Daiyan Trisha, Aedy Ashraf tiba-tiba "auto lag" buat-buat line sangkut

[Copy link]

Author: bubuk_bearbear       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-6-2021 11:13 PM | Show all posts |Read mode



Semalam satu video dikongsikan di Instagram aedydaiyan memaparkan perbualan antara pelakon Aedy Ashraf, Elfira Loy bersama dua lagi individu.

Dalam "Live IG" itu, Elfira Loy atau mesra disapa El bertanyakan soalan kepada Aedy Ashraf mengenai pelakon dan penyanyi, Daiyan Trisha.


"Aedy, asal orang asyik tanya you Daiyan sihat ke? Daiyan mana? kenapa? i tertinggal boat ke?" soal Elfira Loy.


"Kenapa? patutlah kita tak sambung cerita Qalisya sebab you dah ada Daiyan" tambah El lagi.


Tiba-tiba Aedy Ashraf kelihatan tersenyum malu dan tanpa memberi sebarang jawapan, dia pula acah-acah "line tak clear".


  



Rata-rata netizen memuji reaksi spontan Aedy, tak kurang juga ada yang "speku" dan membuat andaian Aedy dan Daiyan sedang bercinta?










Soalnya sekarang betul ke mereka bercinta sedangkan sebelum ini kalau tak salah Aedy sudah mempunyai kekasih hati?



Kredit foto : EH


Daiyan pula dikaitkan bercinta dengan pelakon Ben Amir apabila tersebar sekeping gambar memaparkan Daiyan dan Ben Amir sedang makan disebuah kafe pada tahun lalu.

Jadi buat masa sekarang agak sukar untuk mengaitkan mereka sedang bercinta, tapi kalau betul sedang bercinta pun apa salahnya kan kalau masing-masing masih belum berpunya.



Kredit foto : Astro Shaw



Untuk info, Aedy dan Daiyan pernah digandingkan dalam drama bersiri premium Projek: Anchor SPM yang memulakan tayangan di saluran Astro Citra pada Mac lalu. - CARI



Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:16 PM | Show all posts
DT tu kadang tengok mcm in love dgn abang ummi nazira kekdahnye
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Berapa umur daiyan ngan aedy.. Kalau betul pun why not! Hok aloh setakat makan berdua ngan ben amir je cakap bercinta. Korang tak pernah makan berdua ke ngan kawan lain jantina?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dt hidung jambu sebelum otter....
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ramnut pendek nampak mcm budak bawah umur. Lagi handsome dan jantan bila rambut panjang{:kill
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:50 PM | Show all posts
eizarz replied at 13-6-2021 11:38 PM
dt hidung jambu sebelum otter....


kurang asam. tak ada la jambu mana..biasa je kot



Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols suka je aedy ni berlakon dari dulu, dari bulan, oh my english & terbaru ni budak tebing.. tp iols paling tak boleh blah time gossip nak keluar MV cumi cumi
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
aedy pun dh nk 29..daiyan xsilap 28..ok leteww
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:15 AM | Show all posts
alepmama replied at 13-6-2021 11:16 PM
DT tu kadang tengok mcm in love dgn abang ummi nazira kekdahnye

Abang ummi tu ada taste ke ngan pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala.. Jgn la dgn daiyan.. Kita minat awk tau sejak anak anak ramdhan..nak2 bila awk bakar rumah tu.. Hurmm
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 14-6-2021 12:11 AM
aedy pun dh nk 29..daiyan xsilap 28..ok leteww

Rasa mcm sebaya je diorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Helok jer kalau mereka berdua..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
akak layan gak aedy ni belakon
tkde la kayu kayan
since tentang bulan lg dh tgk dia belakon
ms tu blom sunat lah kut
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Aedy ngan dt? Bukan dah kuar ngan gf dlu masa event majalah eh ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
perasan lah kau hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
jiwarasa replied at 13-6-2021 11:32 PM
Berapa umur daiyan ngan aedy.. Kalau betul pun why not! Hok aloh setakat makan berdua ngan ben amir  ...

diorang sebaya, both 27 y/o
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 02:38 AM From the mobile phone | Show all posts
wnwa05: kurang asam. tak ada la jambu mana..biasa je kot <a href="https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/871867316824285119/3A7AFE93F844BF870A1BD18DD1B03549F" target="_blank">https://steamuserimages-a.akamaihd.net/ugc/871867316824285119/3A7AFE93F844BF870A1BD18DD1B03549F</a> ...


cute time ni. muka unik sgt. sayang dok tune makeup sampai jd klon pilipin skrg
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku bet daiyan akan carik yang anak orka.. Dgn aedy ni cinlok je ni.. Nanti lama2 diamla
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Luasnya mulut aedy ni. Macam pintu gua
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Takda maknanya, gf aedy ni munah rashid.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list