Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
162501
View
1799
Reply

BIODATA PORUMERS OVERSEAS

 Close [Copy link]

Author: NadiaMurad75       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-6-2005 11:22 PM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 24-6-2005 04:17 PM:



Ingatkan jadi Ikan Duyong...berendam dalam bath tub jer.....:bgrin:


Kalau let say takde anak, memang daku dah berendam dlm bath tub kut ... ni dah jadi mak orang agak susah sikit ler, time limited ler abey man ... kalau dpt berendam kat jakuzzi alangkah bestnya :love:
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 11:30 PM | Show all posts
Originally posted by Banana at 24-6-2005 07:16 PM:

Sesekali bolehlah abe Man wei kalau selalu bankruplah :lol
Hotel kat Dubai mahal mana leh gi selalu


Musim panas kat Dubai hotel murah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 11:36 PM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 24-6-2005 11:22 PM:


Kalau let say takde anak, memang daku dah berendam dlm bath tub kut ... ni dah jadi mak orang agak susah sikit ler, time limited ler abey man ... kalau dpt berendam kat jakuzzi alangkah bestnya ...



apa ke benda JAKUZZI tu...?

Pernah dengar tapi tak pernah tengok pun....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2005 01:23 AM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 24-6-2005 04:36 PM:



apa ke benda JAKUZZI tu...?

Pernah dengar tapi tak pernah tengok pun....


Dia mcm small swimming pool abey man tapi byk bubbles or tekanan air kuat.. tu sodap mcm ala
Reply

Use magic Report

dunia This user has been deleted
Post time 25-6-2005 08:42 AM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 24-6-2005 11:22:


Kalau let say takde anak, memang daku dah berendam dlm bath tub kut ... ni dah jadi mak orang agak susah sikit ler, time limited ler abey man ... kalau dpt berendam kat jakuzzi alangkah bestnya ...

Kalau Nad nak tahu, kat bathroom dunia ni penuh toys Julian sebab mandi dengan dia sekali, tu yang kadangkala emak dia lupa diri tu, jadi cam budak gak:lol kalau terleka main itik dalam tub tu, alamatnya kecutlah Julian.. lol
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2005 07:29 PM | Show all posts
[quote]Originally posted by NadiaMurad75 at 2005-6-25 01:23 AM:


Dia mcm small swimming pool abey man tapi byk bubbles or tekanan air kuat.. tu sodap mcm ala
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2005 06:10 PM | Show all posts
Originally posted by Anak Felda at 25-6-2005 12:29 PM:


Dalam rumah ambo ada Jakuzzi,,,
:bgrin:


Wow bestnyaaaaaa :love:
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2005 02:27 AM | Show all posts
wahhh...jacuzzi plak ke....
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2005 08:35 AM | Show all posts
aloo  nak join

saya kat.
Reykjavik, Iceland.
Kerja, penolong tukang potong
status. married with one child.
Reply

Use magic Report

dunia This user has been deleted
Post time 1-7-2005 08:50 AM | Show all posts
Originally posted by Tillingtan at 30-6-2005 20:35:
aloo  nak join

saya kat.
Reykjavik, Iceland.
Kerja, penolong tukang potong
status. married with one child.


Iceland!!! wow,
nak tenguk camana rupa Iceland.. gambar please...
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2005 04:49 PM | Show all posts
Originally posted by Tillingtan at 1-7-2005 01:35:
aloo  nak join

saya kat.
Reykjavik, Iceland.
Kerja, penolong tukang potong
status. married with one child.


Helooo welcome.....by the way you ni tukang potong apa?:stp:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2005 05:20 PM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 1-7-2005 09:49 AM:


Helooo welcome.....by the way you ni tukang potong apa?:stp:


Potong gaji kut :bgrin:

Dua plo persennnnn :pmuka:
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2005 05:39 PM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 1-7-2005 10:20:


Potong gaji kut :bgrin:

Dua plo persennnnn :pmuka:


Macam dalam film P. Ramlee pulak...:lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2005 06:24 PM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 1-7-2005 10:39 AM:


Macam dalam film P. Ramlee pulak...:lol


Hehehehe ada jugak orang yg tau :lol
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2005 07:56 PM | Show all posts
Apa nama budak tu ya..tak ingat pulak. Filem Seniman Bujang Lapukkan?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2005 09:44 PM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 1-7-2005 12:56 PM:
Apa nama budak tu ya..tak ingat pulak. Filem Seniman Bujang Lapukkan?


Bukan yg Do Re Mi ke tak silap?( tak ingatlah)

Yg P Ramle nak dating ngan makwe dia then adik makwe dia ugut nak bitau mak bapak dia or dua plo sennn
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2005 10:04 PM | Show all posts
A'ah, yang tu...ingat lagi budak tu muka nakal....
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2005 11:17 PM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 1-7-2005 05:20 PM:


Potong gaji kut :bgrin:

Dua plo persennnnn :pmuka:



tak pun tok mudim.:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2005 12:11 AM | Show all posts
Originally posted by Tillingtan at 27-10-2004 08:35 AM:
aloo  nak join

saya kat.
Reykjavik, Iceland.
Kerja, penolong tukang potong
status. married with one child.

elo
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2005 12:14 AM | Show all posts
Originally posted by alahai at 1-7-2005 16:17:



tak pun tok mudim.:bgrin:



kelakar hang ari ni..dah abis gosok baju ke belum ni?:nana:
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2005 01:49 AM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 1-7-2005 05:20 PM:


Potong gaji kut :bgrin:

Dua plo persennnnn :pmuka:

heheh.. ayat cerita tiga abdul
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2005 07:42 AM | Show all posts
tak pandai nak paste gambar. maaflah ya, tapi boleh visit the web site below.


http://www.iww.is
kat sana ada banyak gambar.

of all the population kan sini , ada 9 org rakyat Malaysia. termasuklah saya.


a'ah tukang potong gaji, setiap bulan.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2005 03:54 PM | Show all posts
Tilingtan you ni lelaki ke pompuan? Quite curious to knowlah...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2005 06:57 PM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 1-7-2005 10:04 PM:
A'ah, yang tu...ingat lagi budak tu muka nakal....



cali,

i rasa nama dia bat latiff yang berlakon nujum pak belalang. dia baru meninggal baru baru nih...
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2005 06:59 PM | Show all posts
Originally posted by Tillingtan at 1-7-2005 08:35 AM:
aloo  nak join

saya kat.
Reykjavik, Iceland.
Kerja, penolong tukang potong
status. married with one child.



hi,

How is iceland??? mesti best pemandangan pulau vikings!!! anyway, selamat berkenalan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045215s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list