Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234
Return to list New
10632
View
67
Reply

Info Bisnes: Prosedur tubuh syarikat

[Copy link]

Author: Hiven       Show all posts   Read mode

Post time 22-12-2012 11:46 PM | Show all posts
monashis posted on 30-11-2012 12:53 PM
betul tu zepheramane..sebenarnya caj 50 tu carian nama yang mana 30 di bayar ke ssm tuk carian nam ...

kikiki.. terkejut zep ada org reply post zep tahun 2007..
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 01:37 PM | Show all posts
i pon baru mula bisnes i jer.. bersama2 dgn 3 org member.. cuma online bisnes yg jual baju wanita, masih ok lah sampai skang.. tap ade satu prob, iaitu kos kita mmg tinggi, sebab kita x de office kan, jd kadang2 kena lari sini lari sana, atau pakai hp kontek, jd fon bil mmg mahai la.. sakit hati jer.. nak untung pon susah..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2013 12:04 PM | Show all posts
business  ni bukannya senang, orang fikir online business ni tak payah sewa boleh untung banyak, tapi tak ada edai kena selalu kontek, lagi mahal...
Oleh tu u kena cari mobile phone plan untuk business punya, boleh jimat banyak...
u kena pergi sini sana i tak pasti ke luar negara keh?? kalau keluar negara kena cari plan yang ada roaming service...
u buat business dengan member tu dah selesaikan masalah pekerja, senang banyak tu...
I buat business online jual asoesari handphone, kena selalu ada wang tunai yang banyak... untuk kirim produk, rasanya kamu pun kena prepare wang tunai banyak sikit lah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2013 12:52 PM | Show all posts
kalau ada selalu pergi luar negara, roaming mesti mahal gilerrr.
i tau coz kawan baik i selalu komplain pasal fon bil dia, mahal coz roaming la.
so i ada tolong dia survey ada apa apa business mobile plan yang murah la. best kalau ada plan yang ada include roaming service semua kan..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2013 11:21 AM | Show all posts
i ada guna business mobile plan...
Plan yang i guna tu ialah Celcom First Biz Plan..
Plan ni membolehkan saya membuat call bila-bila masa dan call ke apa nombor pun satu kadar yang sama..
Selain tu untuk perkongsian punya business kamu tu, ia membolehkan anda memiliki sampai 5 sub lines...
Untuk roaming service ata ke tak u refer lah sendiri di:
http://www.celcom.com.my/firstbusiness/voice/overview.php
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 02:12 PM | Show all posts
yayaya!! roaming ni mmg penting bg kita org yg sentiasa pigi oversea, mcm kita jugak, selalu kena pigi china dan korea utk masuk stok.. sy baru check ttg plan tu, mmg murah lah roaming plan tu, cuma 15sen bg international sms jer.. x de byk perbezaan dgn sms biasa..kan? murah sgt nie..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 11:09 AM | Show all posts
Kami menawarkan perkhidmatan berkaitan pengurusan pendaftaran syarikat serta perkhidmatan yang melibatkan bidang kesetiausahaan syarikat seperti yang termaktub di bawah Akta Syarikat, 1965. Firma kami bertindak untuk mendaftarkan syarikat anda mengikut lunas perundangan.

Berminat?
hubungi saya 017 3230771
email mohdhusaini_saad@yahoo.com.my

kami juga boleh membantu anda mendapatkan suntikan dana 'Modal Perniagaan' dari institusi kewangan kerajaan dan konvensional yang terpilih. Ramai usahawan yang telah kami bantu, anda bila lagi?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2013 11:10 AM | Show all posts
Kami menawarkan perkhidmatan berkaitan pengurusan pendaftaran syarikat serta perkhidmatan yang melibatkan bidang kesetiausahaan syarikat seperti yang termaktub di bawah Akta Syarikat, 1965. Firma kami bertindak untuk mendaftarkan syarikat anda mengikut lunas perundangan.

Berminat?
hubungi saya 017 3230771
email mohdhusaini_saad@yahoo.com.my

kami juga boleh membantu anda mendapatkan suntikan dana 'Modal Perniagaan' dari institusi kewangan kerajaan dan konvensional yang terpilih. Ramai usahawan yang telah kami bantu, anda bila lagi?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.068745s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list