Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
80718
View
771
Reply

Cricket

[Copy link]

Author: zamz00       Show all posts   Read mode

Post time 7-7-2008 03:25 PM | Show all posts
dasat giler mendis ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2008 04:22 PM | Show all posts
sri lanka ni selalu diperlekehkan.  patut sangat diorang menang dengan india.  india tu perasan bagus sampai menyombong  
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2008 09:48 PM | Show all posts

Reply #642 Gemukkkkkkk's post

yupp... india x abis2 ngan tendulkar dia... pastu one time wonder ishan sharma
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2008 10:02 PM | Show all posts
Originally posted by airymad at 27-6-2008 09:54 AM
Kalu free ahad pagi ni turun je kat UKM around 9.00 am, Kami sekarang ni selalu beraksi  kat UKM oval, dah fed up batting @ bowling kat net . Saja nak test tahap kesemputan. Petang semalam prakti ...




sorry guys, banyak benda timbul daaa......
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2008 10:15 PM | Show all posts
Originally posted by airymad at 27-6-2008 09:54 AM
Kalu free ahad pagi ni turun je kat UKM around 9.00 am, Kami sekarang ni selalu beraksi  kat UKM oval, dah fed up batting @ bowling kat net . Saja nak test tahap kesemputan. Petang semalam prakti ...




sorry guys, banyak benda timbul daaa......
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2008 10:18 PM | Show all posts
Originally posted by ecam at 7-7-2008 09:48 PM
yupp... india x abis2 ngan tendulkar dia... pastu one time wonder ishan sharma



..........memang.... aku ingat waktu tri-series kat Kinrara dulu, fans India pulun dok berebut baj\k bergambar....dgn poster Tendulkar..... tak pernah tengok sports fan sebegitu taksub....
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2008 10:20 PM | Show all posts
Originally posted by ecam at 7-7-2008 09:48 PM
yupp... india x abis2 ngan tendulkar dia... pastu one time wonder ishan sharma



..........memang.... aku ingat waktu tri-series kat Kinrara dulu, fans India pulun dok berebut bergambar....dgn poster Tendulkar..... tak pernah tengok sports fan sebegitu taksub....

[ Last edited by  fly1109 at 7-7-2008 10:22 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 08:23 AM | Show all posts
wehhh kalau ada rezeki, dapat le aku berpindah balik ke kl.  boleh le join korang untuk kempiskan perut  
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 09:27 AM | Show all posts

Reply #648 Gemukkkkkkk's post

cayalah mukkk.... bila dah kempis nanti kena tuka id baru kempisssssss
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 10:31 AM | Show all posts
ekekekkekekekek menarik idea tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2008 12:18 PM | Show all posts
smalam aku tgk video si mendis ni bowling... fuhhhh ajaib sungguhhhh...
finger spinning ke hapa... aku pun tatau... yg pasti india batsman mmg xde idea langsung camna nak buat

silap2 dia boleh jadik highest wicket taker in test cricket
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 09:22 AM | Show all posts
Originally posted by ecam at 8-7-2008 12:18 PM
smalam aku tgk video si mendis ni bowling... fuhhhh ajaib sungguhhhh...
finger spinning ke hapa... aku pun tatau... yg pasti india batsman mmg xde idea langsung camna nak buat

silap2 dia bole ...



nak jadi highest wicket taker tak leh silap la..... Tu Murali tu masih strong lagi, long way to go yet for young Mendis....
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 09:49 AM | Show all posts
6 for 13 kan.  india pulak tuh      malu, malu sangat woooo.
takde sapa ke nak tuduh tangan dia tak lurus masa bowling  
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 09:53 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 09:53 AM | Show all posts
Originally posted by Gemukkkkkkk at 9-7-2008 09:49 AM

takde sapa ke nak tuduh tangan dia tak lurus masa bowling  


...aaaa tu kerja mat ossie, kalau depa kena, mesti complain macam tu atau yng sewaktu dengannya...
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 09:54 AM | Show all posts
video ajantha mendis 6 for 13 against india  
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 09:55 AM | Show all posts
tu le kan.  kalau kalah je, mula le tuduh macam-macam.  tak mau bercermin diri yang memang dah terer tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 10:15 AM | Show all posts
Originally posted by Gemukkkkkkk at 9-7-2008 09:54 AM
video ajantha mendis 6 for 13 against india  



very interesting indeed....
  • nampak bola dia laju sikit dari normal spinners
  • he is pitching a bit fuller than most spinners...
.....itu nampak aku la.....korang tengok macamana? Tapikan, being new tak ramai lagi opponent boleh baca bola mamat Mendis ni, esok bila dah expose, puas la lawan dok study video dia..... jangan terkejut kalau ada budak PhD kat University of Western Australia buat thesis pasai dia ni.....kekekeke......if he is trully great, he will have to mantain the same rate he is getting now...... look at Warne and Murali.....maintainnnnnnn...........

[ Last edited by  fly1109 at 9-7-2008 11:16 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 10:28 AM | Show all posts
kalau tengok video klip tu, memang batsman macam tak dapat ikut speed bola yang dia deliver.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2008 10:45 AM | Show all posts
aku nengok cara dia grip bola pun lain macam je.... patutla diorang panggil carom ball...

mmg sebijik cam main caromm
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.085197s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list